EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11928 11929 Pag. urm. »

Ministrul Agriculturii are un fermier preferat! Il sustine la localele din 9 iunie

publicat 2024-04-28 10:00:11 (Puterea)
Ministrul Agriculturii are un fermier preferat! Il sustine la localele din 9 iunie Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, are un fermier preferat, care a facut acum pasul in politica romaneasca. Reprezentantul Guvernului a scris totul pe Facebook, dupa cum puteti vedea in randurile urmatoare. Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, a venit cu un mesaj de sustinere pe Facebook. Oficialul i-a transmis toata sustinerea sa […]The post Ministrul Agriculturii are un fermier preferat! Il sustine la localele din 9 iunie appeared first... ...continuare.

Primarul Brasovului, Allen Coliban, acuzat de plagiat grosolan! "Bat clopotele pentru conducerea USR"

publicat 2024-04-28 10:00:11 (Puterea)
Primarul Brasovului, Allen Coliban, acuzat de plagiat grosolan! Bat clopotele pentru conducerea USR Este scandal mare la Primaria Brasov, condusa de USR-istul Allen Coliban! Edilul orasului este acuzat de plagiat grosolan, iar acuzatiile vin chiar de la un subaltern de-al sau, dupa cum veti vedea in randurile urmatoare. Asadar, primarul Brasovului, Allen Coliban, este acuzat de plagiat chiar de catre viceprimarul liberal Sebastian Rusu, care il arata cu […]The post Primarul Brasovului, Allen Coliban, acuzat de plagiat grosolan! "Bat clopotele pentru conducerea USR" appeared first on... ...continuare.

Irakul a adoptat o noua lege anti-LGBTQ+. Ce risca cuplurile de acelasi sex. "Noi nu le recunoastem"

publicat 2024-04-28 10:00:10 (ProTV)
Irakul a adoptat o noua lege anti-LGBTQ+. Ce risca cuplurile de acelasi sex. Noi nu le recunoastem Parlamentul irakian a adoptat, sâmbata, o lege care incrimineaza relatiile homosexuale si tranzitiile de gen, cu pedepse de pâna la 15 ani de închisoare, dupa un proiect initial care prevedea pedeapsa cu moartea, relateaza AFP.   ...continuare.

Trecerea la cauciucurile de vara. Cand se schimba cauciucurile de iarna si cat costa montajul in 2024

publicat 2024-04-28 10:00:10 (ProTV)
Trecerea la cauciucurile de vara. Cand se schimba cauciucurile de iarna si cat costa montajul in 2024 Temperaturile cresc din ce în ce mai mult iar toti soferii sunt nevoiti sa îsi monteze anvelopele de vara. Descopera când este momentul potrivit sa faci trecerea la cauciucurile de vara si cât costa aceasta procedura. ...continuare.

Statele Unite investigheaza o rechemare de catre Tesla a peste 2 milioane de vehicule, anuntata in decembrie

publicat 2024-04-28 10:00:10 (Money.ro)
Statele Unite investigheaza o rechemare de catre Tesla a peste 2 milioane de vehicule, anuntata in decembrie Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA) a declarat ca a deschis investigatia dupa ce a primit rapoarte despre 20 de accidente care au implicat vehicule care aveau instalate noile actualizari ale software-ului Autopilot, in cadrul rechemarii Tesla.Noua investigatie se adauga controlului autoritatilor de reglementare asupra Autopilot, intr-un moment in care CEO-ul Elon Musk face eforturi pentru crearea unor vehicule complet autonome. Tesla ofera o luna de probe... ...continuare.

Cati bani iei in plus la pensie daca ai avut ture de noapte, sporuri sau grupe de munca

publicat 2024-04-28 10:00:10 (Money.ro)
Multe dintre discutiile dintre pensionari se axeaza pe intrebarea: cat se adauga la pensie pentru cei care au avut ture de noapte, sporuri sau au lucrat in grupe speciale. Exista ingrijorari legate de modul in care noua lege poate sa afecteze pensiile celor cu experienta in grupe speciale. Insa, o alta nelamurire frecventa printre pensionari […]Articolul Cati bani iei in plus la pensie daca ai avut ture de noapte, sporuri sau grupe de munca apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Hamas publica imagini video cu un american si un israelian rapiti in atacul din 7 octombrie. Apelul familiilor la guvernul Netanyahu

publicat 2024-04-28 10:00:08 (Libertatea)
Hamas publica imagini video cu un american si un israelian rapiti in atacul din 7 octombrie. Apelul familiilor la guvernul Netanyahu In imaginile nedatate apar Omri Miran si Keith Siegel. Primul spune ca este tinut ostatic de 202 zile, iar celalalt mentioneaza sarbatoarea Pastelui din aceasta saptamana, ceea ce indica faptul ca videoclipurile au fost filmate recent, relateaza BBC. Ambii au fost capturati cand Hamas a lansat atacul din 7 octombrie asupra Israelului. Siegel, cetatean american, […] ...continuare.

Irakul incrimineaza relatiile intre persoane de acelasi sex. Pedeapsa maxima: 15 ani de inchisoare

publicat 2024-04-28 10:00:07 (Jurnalul-National)
Irakul incrimineaza relatiile intre persoane de acelasi sex. Pedeapsa maxima: 15 ani de inchisoare Parlamentul irakian a adoptat sambata o lege care incrimineaza relatiile intre persoane de acelasi sex. Pedeapsa maxima va fi 15 ani de inchisoare. Parlamentarii sustin ca astfel consolideaza valorile religioase. ...continuare.

Tragedie rutiera: O masina a lovit un stalp, iar soferul a murit

publicat 2024-04-28 10:00:07 (Jurnalul-National)
Tragedie rutiera: O masina a lovit un stalp, iar soferul a murit O masina scapata de sub control a lovit un stalp si s-a rasturnat. Soferul a murit in urma impactului. Accidentul s-a produs la Constanta in noaptea de sambata spre duminca. ...continuare.

"Daca iei jucatori de genul Alhassan si Luis Phelipe nu te duci niciunde" » Ce sanse are FCSB la Champions League dupa ce a devenit campioana

publicat 2024-04-28 10:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Daca iei jucatori de genul Alhassan si Luis Phelipe nu te duci niciunde » Ce sanse are FCSB la Champions League dupa ce a devenit campioana Basarab Panduru (53 de ani) a vorbit despre viitorul campioanei Romaniei, FCSB, care va evolua in turul 1 din UEFA Champions League. Analistul TV este de parere ca ros-albastrii au sanse la cupele europene daca vor face anumite transferuri.FCSB a castigat primul titlu dupa o pauza de 9 ani, fotbalistii au petrecut alaturi de suporteri dupa succesul cu Farul, iar toate gandurile se indreapta catre participarea in preliminariile UEFA Champions League. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11928 11929 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.