EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11917 11918 Pag. urm. »

Portugalia refuza sa plateasca despagubiri pentru trecutul colonial

publicat 2024-04-28 06:30:02 (Adevarul)
Portugalia refuza sa plateasca despagubiri pentru trecutul colonial Imperiul portughez a inclus in diferite momente Angola, Brazilia, Timorul de Est, Capul Verde, Mozambic si parti din India. ...continuare.

Telegraph: Marea Britanie intentioneaza sa-si dezvolte propriile rachete hipersonice pana in 2030

publicat 2024-04-28 06:30:02 (Adevarul)
Telegraph: Marea Britanie intentioneaza sa-si dezvolte propriile rachete hipersonice pana in 2030 Potrivit ziarului, armata britanica doreste ca noi arme sa fie dezvoltate si produse exclusiv de oamenii de stiinta ai regatului. ...continuare.

Tot ce trebuie sa stie contribuabilii: ANAF a publicat un ghid privind utilizarea sistemului national privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri RO e-Transport

publicat 2024-04-28 03:30:15 (Ziarul-Financiar)
Tot ce trebuie sa stie contribuabilii: ANAF a publicat un ghid privind utilizarea sistemului national privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri RO e-Transport Autor: Alexandru Nanu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat recent pe site-ul institutiei un "Ghid privind utilizarea sistemului national privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri RO e-Transport ". ...continuare.

S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. "Absolut toti angajatii vor sa vina la birou cand vor ei si sa lucreze de unde vor ei"

publicat 2024-04-28 03:30:15 (Ziarul-Financiar)
S-a terminat cu mersul obligatoriu la birou. Absolut toti angajatii vor sa vina la birou cand vor ei si sa lucreze de unde vor ei Horatiu Didea, managing partner, Workspace Studio: In momentul acesta, actul de a munci nu mai trebuie facut de la birou. Poti sa-l faci de oriunde, dar biroul a devenit mult mai relevant tocmai pentru ca pentru a ajunge la finalitatea procesului de munca pe care compania o transmite catre piata este necesara o coeziune, una care de obicei se intampla la birou. ...continuare.

Japonia si turistii nesimtiti: Un zid negru va bloca perspectiva Muntelui Fuji

publicat 2024-04-28 03:30:10 (Puterea)
Japonia si turistii nesimtiti: Un zid negru va bloca perspectiva Muntelui Fuji Japonia se confrunta cu o provocare: cum sa impiedice comportamentul nepoliticos al turistilor, fara sa distruga una dintre cele mai iconice privelisti din tara. Autoritatile din Fujikawaguchiko au decis sa actioneze ferm pentru a stopa turismul iresponsabil care a poluat si aglomerat zona. Una dintre cele mai celebre locatii fotografiate din Japonia, cu Muntele Fuji […]The post Japonia si turistii nesimtiti: Un zid negru va bloca perspectiva Muntelui Fuji appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Motorina a ajuns mai ieftina decat benzina. Nu va bucurati, vine 1 iulie

publicat 2024-04-28 03:30:10 (Puterea)
Motorina a ajuns mai ieftina decat benzina. Nu va bucurati, vine 1 iulie Pretul motorinei este mai mic decat al benzinei pentru prima oara, in acest an, o situatie cu care nu ne-am mai intalnit de 11 luni. Bucuria nu va tine mult, insa, pentru ca de la 1 iulie, vor creste accizele. La Petrom, liderul pietei carburantilor din Romania,  pretul motorinei era sambata dimineata cu 5 bani […]The post Motorina a ajuns mai ieftina decat benzina. Nu va bucurati, vine 1 iulie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un elev genial din Gorj s-a calificat la patru olimpiade nationale si a castigat aurul. Ce urmeaza

publicat 2024-04-28 03:30:10 (Puterea)
Un elev genial din Gorj s-a calificat la patru olimpiade nationale si a castigat aurul. Ce urmeaza Performanta deosebita pentru un elev de liceu din Gorj care a reusit sa se califice la patru olimpiade nationale si sa se claseze pe locuri fruntase. Cel mai recent, Mario Scurtu, elev in clasa a X-a la Colegiul National "Ecaterina Teodoroiu" din municipiul Targu Jiu, a castigat medalia de Aur la Fizica si mentiune din […]The post Un elev genial din Gorj s-a calificat la patru olimpiade nationale si a castigat aurul. Ce urmeaza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

OMS indeamna la vigilenta sporita fata de gripa aviara

publicat 2024-04-28 03:30:10 (Puterea)
OMS indeamna la vigilenta sporita fata de gripa aviara Gripa aviara se raspandeste din ce in ce mai mult. Pot fi afectate si mamiferele, de exemplu vacile. Desi OMS evalueaza in prezent riscul pentru sanatatea publica ca fiind scazut, avertizeaza in continuare impotriva consumului de lapte crud. Raspandirea globala a virusului gripei aviare H5N1 continua sa preocupe Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). Organizatia consider, […]The post OMS indeamna la vigilenta sporita fata de gripa aviara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Intalnire bomba la Kremlin: Preotul-regizor oradean Ciprian Mega s-a vazut cu Putin

publicat 2024-04-28 03:30:10 (Puterea)
Intalnire bomba la Kremlin: Preotul-regizor oradean Ciprian Mega s-a vazut cu Putin Preotul-regizor oradean Ciprian Mega, care a participat in aceste zile la un festival de film la Moscova, a fost invitat de Vladimir Putin la Kremlin, dupa ecoul produs de filmul sau "21 de rubini", in care sunt prezentate problemele Bisericii Ortodoxe Romane.  Intalnirea a avut loc, vineri seara, in contextul discutiilor publice iscate in Rusia […]The post Intalnire bomba la Kremlin: Preotul-regizor oradean Ciprian Mega s-a vazut cu Putin appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rusii incearca sa-si protejeze rafinariile cu "gratare": un expert a evaluat daca acest lucru le va salva

publicat 2024-04-28 03:30:03 (Adevarul)
Rusii incearca sa-si protejeze rafinariile cu gratare: un expert a evaluat daca acest lucru le va salva Combinat cu echipamentele EW si de aparare aeriana, acest lucru poate crea probleme serioase pentru operatorii de drone ucrainieni. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11917 11918 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.