EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




La ce meci au fost surprinsi Mihai Stoica, Charalambous si Pintilii » Au plecat inaintea unei incaierari generale

publicat 2024-01-12 17:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
La ce meci au fost surprinsi Mihai Stoica, Charalambous si Pintilii » Au plecat inaintea unei incaierari generale Rapid a avut parte de oaspeti neasteptati la amicalul cu Westerlo, ultimul desfasurat in cantonamentul din Antalya. Giulestenii au fost "spionati" de intreg staff-ul rivalei FCSB.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din Superliga. ... ...continuare.

30%. Enorm!

publicat 2024-01-12 17:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
30%. Enorm! Atat urmeaza sa ofere Mbappe din totalul castigurilor catre o asociatie caritabila, al carei scop este integrarea copiilor din medii defavorizate. Vorbim despre o perspectiva aparte despre lume si viata din partea unui mare fotbalistFayza Lamari este mama lui Kylian Mbappe, iar asta risca sa fie o calitate in sine. Doamna Lamari, fosta handbalista, nu se multumeste insa cu atat. ... ...continuare.

FCSB si-a prezentat al treilea transfer al iernii: "Bine ai venit!"

publicat 2024-01-12 17:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB si-a prezentat al treilea transfer al iernii: Bine ai venit! FCSB a anuntat oficial transferul lui Nana Antwi (23 de ani), fundas dreapta ghanez ce a evoluat la Urartu.Antwi, aflat in ultimele 6 luni de contract cu Urartu, campioana Armeniei, avea un acord cu FCSB sa vina gratis in Romania in vara, insa ros-albastrii i-au obtinut serviciile inca din aceasta luna, oferindu-le celor de la Urartu 50.000 de euro. Bine ai venit, Nana Antwi! FCSB anunta transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. ... ...continuare.

Romania - Spania, pentru un loc in semifinalele CE de polo masculin » Unde poate fi urmarit meciul + sanse matematice pentru Jocurile Olimpice

publicat 2024-01-12 17:01:00 (Gazeta-Sporturilor)
Romania - Spania, pentru un loc in semifinalele CE de polo masculin » Unde poate fi urmarit meciul + sanse matematice pentru Jocurile Olimpice Romania si Spania se infrunta astazi, de la ora 17:30, in sferturile de finala ale Campionatului European de polo masculin. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro si transmisa pe platforma de streaming Antena Play.Romania - Spania poate fi urmarit si pe site-ul Eurovisionsport. Necesita crearea unui cont gratuit.  Castigatoarea "sfertului" Romania - Spania va juca in semifinale impotriva invingatoarei dintre Ungaria si Serbia. ... ...continuare.

Probleme mari pentru Leo Grozav la Poli Iasi » Doi jucatori de baza s-au accidentat si risca sa nu joace cu Sepsi

publicat 2024-01-12 17:00:59 (Gazeta-Sporturilor)
Probleme mari pentru Leo Grozav la Poli Iasi » Doi jucatori de baza s-au accidentat si risca sa nu joace cu Sepsi Alin Roman (29 de ani) si Mihai Bordeianu (32 de ani) nu au facut deplasarea la Bucuresti cu delegatia Politehnicii Iasi. Cei doi s-au accidentat si au nevoie de mai multe zile de recuperare medicala pana vor reveni pe terenDelegatia Politehnicii a plecat in astazi spre Bucuresti, unde sub comanda lui Leo Grozavu vor sustine un stagiu de pregatire. 25 de jucatori fac parte din lotul deplasat, dar doi dintre ei au ramas acasa, in urma unor accidentari. ... ...continuare.

Romania - Austria, revenirea dupa 28 de ani la un Campionat European de handbal masculin » Unde poate fi urmarit meciul

publicat 2024-01-12 16:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Romania - Austria, revenirea dupa 28 de ani la un Campionat European de handbal masculin » Unde poate fi urmarit meciul Romania infrunta Austria in primul meci al grupei B de la Campionatul European de handbal masculin. Partida este programata astazi, la ora 19:00, va fi liveTEXT pe GSP.ro si televizata pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1. Campionatul European de handbal masculin este programat intre 10 si 28 ianuarie 2024, in Germania;Romania face parte din grupa B la Campionatul European de handbal masculin. ... ...continuare.

Marturie zguduitoare a unui fost selectioner al Chinei: "Am corupt pe toata lumea pentru a castiga!"

publicat 2024-01-12 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Marturie zguduitoare a unui fost selectioner al Chinei: Am corupt pe toata lumea pentru a castiga! Li Tie (46 de ani), care a activat ca selectioner al Chinei timp de doi ani si o luna intre 2019 si 2021, a recunoscut ca si-a cumparat postul cu 340.000 de euro: Fostul mijlocas al lui Everton si Sheffield United a mai marturisit ca a trucat mai multe meciuri: "Am platit jucatori si antrenori adversi, arbitri, uneori chiar prin intermediul clubului".Fotbalul chinez este cutremurat de un imens scandal de coruptie. ... ...continuare.

Rapid - Westerlo » Giulestenii disputa ultimul amical din Antalya

publicat 2024-01-12 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid - Westerlo » Giulestenii disputa ultimul amical din Antalya Rapid o infrunta in aceste momente pe Westerlo, locul 11 in campionatul Belgiei, in al treilea si totodata ultimul meci amical din Antalya. Duelul a inceput la ora 15:57, este liveTEXT si VIDEO pe GSP.ro.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din Superliga.LIVE » Rapid - Westerlo 0-0Echipa de start Rapid: H. Moldovan - Onea, Sapunaru, P. ... ...continuare.

Investitorii din Turcia interesati sa preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al "lupilor"

publicat 2024-01-12 16:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Investitorii din Turcia interesati sa preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al lupilor Petrolul a ajuns in ziua 9 de cantonament in Turcia, iar astazi are un nou meci amical, cu Chernomorets Odessa, care a inceput la ora 15:00 # La partida de verificare sunt prezenti Marian Copilu, dar si mai multi afaceristi turci care ar fi interesati sa preia echipa prahoveana.Serhan Cetinsaya, afaceristul turc interesat sa preia Petrolul, si-a facut aparitia la amicalul "gazarilor" cu ucrainenii de la Chernomorets Odessa. ... ...continuare.

L-am gasit pe Edward Iordanescu! Unde se afla selectionerul echipei nationale + intalnire importanta cu Ianis Hagi

publicat 2024-01-12 16:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
L-am gasit pe Edward Iordanescu! Unde se afla selectionerul echipei nationale + intalnire importanta cu Ianis Hagi Dupa calificarea echipei nationale la Campionatul European de anul viitor si dupa tragerea la sorti care a avut loc in Germania, selectionerul Edward Iordanescu a fost dat "disparut".Acesta a avut parte de o vacanta alaturi de familie, iar de cateva zile s-a intors la munca. Mai intai la Federatie, apoi a decis sa plece din Romania. Prima oprire? Oliva Nova, in cantonamentul CFR-ului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.