EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vestea data de George Ogararu stelistilor, sambata dimineata: "Dupa ani de stres, am reusit!"

publicat 2024-01-13 11:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Vestea data de George Ogararu stelistilor, sambata dimineata: Dupa ani de stres, am reusit! George Ogararu, antrenor coordonator la Centrul de Copii si Juniori de la CSA Steaua, a transmis o veste excelenta legata de infrastructura din zona arenei din Ghencea. Stadionul Steaua arata impecabil, dar imprejurimile inca nu-s adaptate la necesitatile arenei. Una dintre marile probleme o reprezinta absenta unei treceri de pietoni pe Bulevardul Ghencea, in dreptul portilor de acces. ... ...continuare.

Augsburg - Bayer Leverkusen, in etapa # 17 din Bundesliga » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-01-13 10:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Augsburg - Bayer Leverkusen, in etapa # 17 din Bundesliga » Echipele probabile + cele mai tari cote Liderul neinvins al Germaniei, Bayer Leverkusen, va juca primul meci din acest an in deplasare, contra lui Augsburg. Meciul se joaca de la ora 16:30 si poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro. ... ...continuare.

Chelsea - Fulham, in etapa #21 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-01-13 10:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Chelsea - Fulham, in etapa #21 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote Chelsea primeste vizita rivalei locale Fulham astazi de la ora 14:30, in etapa #21 din Premier League. Meciul poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro.Televizare: Prima Sport 1, Digi Sport 1, Orange Sport 1Programul complet si rezultatele din Premier League AICI!Chelsea - Fulham, live de la ora 14:30Chelsea - Fulham, echipele probabile:Chelsea (4-2-3-1): Petrovic - Gusto, Disasi, Silva, Colwill - Gallagher, Fernandez - Sterling, Palmer, Mudryk - BrojaAntrenor: Mauricio ... ...continuare.

FCSB, hohote in sala de masa cand ultimii veniti si-au primit "botezul": "Eu am 19 ani si o sa cant «Man Down»"

publicat 2024-01-13 10:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB, hohote in sala de masa cand ultimii veniti si-au primit botezul: Eu am 19 ani si o sa cant «Man Down» Aflati in cantonament in Antalya, jucatorii de la FCSB s-au amuzat. Nou venitii Baba Alhassan (mijlocas central, 23 de ani) si Luis Phelipe (extrema, 23 de ani) au trecut prin "botezul" vestiarului. Dar cel mai spectaculos a fost fundasul central Siyabonga Ngezana (26 de ani).Cei doi jucatori adusi in aceasta iarna si prezenti in cantonament au trebuit sa cante o melodie, asa cum se intampla la multe dintre echipe, pentru a primi "botezul" in vestiar.VIDEO. ... ...continuare.

Programul zilei la Campionatul European de handbal masculin: ore de start + televizari » Marea favorita revine pe parchet

publicat 2024-01-13 10:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Programul zilei la Campionatul European de handbal masculin: ore de start + televizari » Marea favorita revine pe parchet Astazi sunt programate partidele din runda secunda a grupelor D, E si F de la Campionatul European de handbal masculin.Campionatul European de handbal masculin este programat intre 10 si 28 ianuarie 2024, in Germania;Romania face parte din grupa B la Campionatul European de handbal masculin. Adversare sunt Austria, Croatia si Spania;Toate meciurile Romaniei de la Euro 2024 vor fi liveTEXT pe GSP.ro. Competitia este televizata pe Prima Sport si Digi Sport. ... ...continuare.

Patrick Mouratoglou, inaintea procesului Simonei Halep: "Nu mi-as fi imaginat niciodata"

publicat 2024-01-13 08:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Patrick Mouratoglou, inaintea procesului Simonei Halep: Nu mi-as fi imaginat niciodata Antrenorul francez Patrick Mouratoglou a vorbit despre situatia Simonei Halep (33 de ani) care asteapta sa fie audiata la TAS.Sportiva din Constanta a fost suspendata 4 ani pentru dopaj. Ea spune ca e nevinovata si spune ca a folosit un supliment contaminat.Va fi audiat pe 7-8 februarie la TASIntr-un interviu pentru L'Equipe, Mouratoglou a fost intrebat si despre Simona Halep. ... ...continuare.

Detaliul remarcat de fanii lui Tottenham la primul antrenament al lui Dragusin: "Rad de 5 minute"

publicat 2024-01-13 07:31:40 (Gazeta-Sporturilor)
Detaliul remarcat de fanii lui Tottenham la primul antrenament al lui Dragusin: Rad de 5 minute Fundasul central Radu Dragusin (21 de ani) a inceput antrenamentele la Tottenham si isi uimeste deja colegii.Reporterii GSP Theodor Jumatate si Sebastian Culea sunt la Londra, de unde relateaza toate detaliile mutarii de senzatie a lui Radu Dragusin la TottenhamInternationalul roman, cumparat pentru 30 de milioane de euro, s-a antrenat vineri pentru prima data alaturi de restul jucatorilor lui Tottenham. Iar fanii au remarcat un detaliu inedit la Radu. ... ...continuare.

A jucat pentru Romania si este convins ca fotbalistul de la FCSB va face pasul la nationala: "Un jucator de mare viitor"

publicat 2024-01-13 00:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
A jucat pentru Romania si este convins ca fotbalistul de la FCSB va face pasul la nationala: Un jucator de mare viitor Romario Benzar (31 de ani), fundasul dreapta de la FC Botosani, crede ca Alexandru Pantea (20 de ani) va face pasul la echipa nationala.Romario Benzar i-a felicitat pe "tricolori", dupa ce acestia s-au calificat la Euro 2024, castigand grupa I de calificare. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.