EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum a reusit unul dintre cei mai excentrici presedinti ai lumii sa convinga FMI sa ii dea 5 mld. imprumut, desi tara sa este intr-o situatie ingrozitoare si nu isi poate plati nici imprumuturile pe care le are deja

publicat 2024-01-14 07:45:18 (Ziarul-Financiar)
Cum a reusit unul dintre cei mai excentrici presedinti ai lumii sa convinga FMI sa ii dea 5 mld. imprumut, desi tara sa este intr-o situatie ingrozitoare si nu isi poate plati nici imprumuturile pe care le are deja Autor: Business Magazin Argentina, una dintre tarile cu cele mai problematice situatii economice din lume, este pe cale sa primeasca din partea FMI 4,7 miliarde de dolari. Decizia FMI este cel putin surprinzatoare, tinand cont de faptul ca tara condusa de Javier Milei n-a reusit in trecut sa ramburseze imprumuturile anterioare, scrie Financial Times. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, CEO Terapia Cluj. Protestul fermierilor si transportatorilor: un detaliu care poate a scapat din vedere. Oare se mai asambleaza tractoare agricole si camioane grele in Romania?

publicat 2024-01-13 23:00:42 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, CEO Terapia Cluj. Protestul fermierilor si transportatorilor: un detaliu care poate a scapat din vedere. Oare se mai asambleaza tractoare agricole si camioane grele in Romania? Autor: Dragos Damian Cu ce marci de tractoare agricole si camioane grele protesteaza fermierii si transportatorii? MAN, Volvo, Renault, IVECO, John Deere, New Holland sunt marcile care predomina la protest. Nici un tractor agricol sau un camion greu asamblat in Romania. Un detaliu care a scapat urmarind imaginile de la protestele fermierilor si transportatorilor - de fapt nimeni nu se gandea la el - dar un detaliu important, care arata nivelul de industrializare al Romaniei. ...continuare.

Traficul transfrontalier pentru autoturisme nu a fost afectat de protestul fermierilor

publicat 2024-01-13 20:15:28 (Ziarul-Financiar)
Traficul transfrontalier pentru autoturisme nu a fost afectat de protestul fermierilor Autor: Petru Mazilu Traficul pentru autoturisme prin punctele de trecere a frontierei Calafat, Bechet, Siret si Nadlac s-a desfasurat normal, fara timpi crescuti de asteptare, in ciuda protestelor fermierilor si transportatorilor, potrivit Politiei de frontiera. ...continuare.

Mai multi turisti au ramas blocati pe telescaunul de la partia Prislop

publicat 2024-01-13 20:15:28 (Ziarul-Financiar)
Mai multi turisti au ramas blocati pe telescaunul de la partia Prislop Autor: Petru Mazilu Mai multi turisti au ramas blocati pe telescaunul de la partia Prislop in urma intreruperii alimentarii cu energie electrica a echipamentelor. La fata locului au intervenit echipe ISU si SMURD. O persoana a avut probleme medicale. ...continuare.

Lai Ching-te, de la partidul de guvernamant din Taiwan, a castigat alegerile prezidentiale

publicat 2024-01-13 18:00:21 (Ziarul-Financiar)
Lai Ching-te, de la partidul de guvernamant din Taiwan, a castigat alegerile prezidentiale Autor: Petru Mazilu Castigatorul alegerilor prezidentiale din Taiwan a spus ca alegatorii au aratat lumii "cat de mult pretuiesc democratia". ...continuare.

Guvernul din Yemen ii condamna pe houthi pentru "escaladarea" tensiunilor

publicat 2024-01-13 18:00:21 (Ziarul-Financiar)
Guvernul din Yemen ii condamna pe houthi pentru escaladarea tensiunilor Autor: Petru Mazilu Guvernul din Yemen considera ca houthi "trag tara in conflict" in urma atacurilor lor asupra navelor comerciale din Marea Rosie si "afirmatiilor false" de sprijin pentru Gaza. De asemenea, Guvernul solicita restabilirea institutiilor de stat din Yemen pentru a asigura securitatea in Marea Rosie, potrivit BBC. ...continuare.

Fondatorii Instagram inchid aplicatia de stiri Artifact, lansata in urma cu un an. "Oportunitatea nu este suficient de mare pentru a continua investitiile"

publicat 2024-01-13 15:45:23 (Ziarul-Financiar)
Fondatorii Instagram inchid aplicatia de stiri Artifact, lansata in urma cu un an. Oportunitatea nu este suficient de mare pentru a continua investitiile Autor: Adrian Seceleanu Artifact, aplicatia de stiri creata de co-fondatorii Instagram Kevin Systrom si Mike Krieger, se inchide la doar un an de la lansare, a anuntat start-up-ul. Aplicatia a folosit o abordare condusa de inteligenta artificiala pentru a sugera stiri pe care utilizatorii ar putea dori sa le citeasca, dar nu a atras suficient de multi oameni pentru ca echipa Artifact sa continue sa dezvolte aplicatia. ...continuare.

Citigroup va desfiinta 20.000 de locuri de munca si inregistreaza pierderi de 1,8 miliarde de dolari

publicat 2024-01-13 13:30:17 (Ziarul-Financiar)
Citigroup va desfiinta 20.000 de locuri de munca si inregistreaza pierderi de 1,8 miliarde de dolari Autor: Laura Buciu Citigroup a anuntat ca va desfiinta 20.000 de locuri de munca in urmatorii doi ani, recunoscand un trimestru "clar dezamagitor", marcat de taxe exceptionale care au dus la o pierdere de 1,8 miliarde de dolari, scrie Reuters. ...continuare.

Opinie Dumitru Sandu, sociolog, profesor la Facultatea de sociologie si asistenta sociala: De ce regiunile Romaniei ajung "foarte bogate" in tineri NEETs (neither in employment, nor in education or training)?

publicat 2024-01-13 12:45:16 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dumitru Sandu, sociolog, profesor la Facultatea de sociologie si asistenta sociala: De ce regiunile Romaniei ajung foarte bogate in tineri NEETs (neither in employment, nor in education or training)? Dumitru Sandu, sociolog, profesor la Facultatea de sociologie si asistenta sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti: Si care este problema? ...continuare.

Ucraina a fost atacata peste noapte de 40 de rachete si drone rusesti

publicat 2024-01-13 12:45:16 (Ziarul-Financiar)
Ucraina a fost atacata peste noapte de 40 de rachete si drone rusesti Autor: Laura Buciu Potrivit fortelor aeriene ucrainene, Rusia a lansat 37 de rachete si trei drone. Opt rachete au fost doborate, au precizat fortele aeriene ucrainene intr-o declaratie pe retelele de socializare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.