EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pagina verde. Mircea Rasovan, SportGuru: "Daca acum sapte ani vindeam doar biciclete de munte, pentru ca oamenii nici nu se gandeau sa mearga in oras cu bicicleta, acum tot mai multi incep sa fie interesati si de bicicletele de sosea. Multi renunta insa din cauza lipsei de infrastructura"

publicat 2024-01-17 11:15:26 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Mircea Rasovan, SportGuru: Daca acum sapte ani vindeam doar biciclete de munte, pentru ca oamenii nici nu se gandeau sa mearga in oras cu bicicleta, acum tot mai multi incep sa fie interesati si de bicicletele de sosea. Multi renunta insa din cauza lipsei de infrastructura Locuitorii marilor orase incep sa se orienteze tot mai des catre biciclete ca mijloc de transport, fapt care ar trebui sa devina un semnal ca infrastructura velo trebuie dezvoltata, spun jucatorii din retailul de echipamente sportive. ...continuare.

Eurostat: Romanii sunt printre cei mai multumiti europeni atunci cand vine vorba de calitatea vietii, la acelasi nivel cu locuitorii din Polonia si Finlanda. Un grad ridicat de satisfactie apare si la situatia financiara, relatiile personale si job

publicat 2024-01-17 10:00:22 (Ziarul-Financiar)
Eurostat: Romanii sunt printre cei mai multumiti europeni atunci cand vine vorba de calitatea vietii, la acelasi nivel cu locuitorii din Polonia si Finlanda. Un grad ridicat de satisfactie apare si la situatia financiara, relatiile personale si job Autor: Roxana Rosu Romanii sunt printre cei mai multumiti europeni atunci cand vine vorba de calitatea vietii, potrivit unui sondaj realizat de Biroul european de statistica Eurostat, cu un indice de 7,7 din 10, nivel similar cu cel din Polonia si Finlanda si depasit doar de cel din ...continuare.

Efectul Spring: Dacia a ocupat in 2023 integral top cinci cel mai bine vandute masini in Romania

publicat 2024-01-17 10:00:21 (Ziarul-Financiar)
Efectul Spring: Dacia a ocupat in 2023 integral top cinci cel mai bine vandute masini in Romania Dacia a inmatriculat 46.124 de vehicule pe piata din Romania in 2023, in crestere cu 14,8% fata de cele 40.179 comercializate in anul prece­dent, valoare aferenta unei cote de piata de 28,6% din totalul inmatricularilor de vehicule noi. ...continuare.

Romgaz: Cea mai mare provocare a anului 2024 este mentinerea declinului in productia de gaze naturale sub 2,5%

publicat 2024-01-17 09:00:23 (Ziarul-Financiar)
Romgaz: Cea mai mare provocare a anului 2024 este mentinerea declinului in productia de gaze naturale sub 2,5% Romgaz, cel mai mare produ­ca­tor de gaze na­tu­rale din Ro­mania, spu­ne ca pentru anul acesta princi­palul obiec­tiv pe zona de pro­ductie, dar si marea provocare este mentinerea unui procent scazut privind declinul. ...continuare.

BETAeRO conduce topul indicilor de la BVB in functie de dinamica in 2024

publicat 2024-01-17 08:45:22 (Ziarul-Financiar)
BETAeRO conduce topul indicilor de la BVB in functie de dinamica in 2024 Cu 5,8% s-a apreciat BETAeRO, indice consultativ pentru pepiniera segmentului principal de la Bursa de Valori Bucuresti, de la inceputul anului pana spre finele sedintei de ieri, 16 ianuarie, avand astfel cel mai ridicat randament din randul indicilor de la BVB in acest interval. ...continuare.

Bursa. THR Marea Neagra vrea sa ia un credit de 4 mil. euro pe termen mediu de la Banca Transilvania

publicat 2024-01-17 08:45:22 (Ziarul-Financiar)
Bursa. THR Marea Neagra vrea sa ia un credit de 4 mil. euro pe termen mediu de la Banca Transilvania Compania Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (simbol bursier EFO) a convocat actionarii in data de 19 februarie 2024 pentru sa aprobe contractarea unui credit pe termen mediu de la Banca Transilvania in valoare de 4 mil. euro sau echivalentul in lei. ...continuare.

ZF IT Generation. Cristian David, fondator si CEO al Klap - platforma pentru dispozitive reconditionate: Exista inca mult potential de crestere pe zona B2B in Romania. Am avut proiecte in multe industrii si am colaborat si cu jucatori mari de pe piata de distributie IT si retail in 2023

publicat 2024-01-17 08:00:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Cristian David, fondator si CEO al Klap - platforma pentru dispozitive reconditionate: Exista inca mult potential de crestere pe zona B2B in Romania. Am avut proiecte in multe industrii si am colaborat si cu jucatori mari de pe piata de distributie IT si retail in 2023 Start-up-ul local Klap, specializat in comercializarea de produse electronice reconditionate, a avut anul trecut o serie de proiecte pe zona B2B in diferite industrii - financiar-bancara, productie, educatie s.a.m.d., care au inclus atat furnizarea de produse, cat si cea de servicii - de la instalare de flote si pana la reparatii si garantie extinsa, telefoanele si laptopurile fiind cele mai cerute echipamente. ...continuare.

UCM Resita aproape a cvadruplat banii investitorilor la inceput de an: avans de 260% pe actiuni inainte de preluarea companiei de catre Hidroelectrica

publicat 2024-01-17 07:45:41 (Ziarul-Financiar)
UCM Resita aproape a cvadruplat banii investitorilor la inceput de an: avans de 260% pe actiuni inainte de preluarea companiei de catre Hidroelectrica UCM Resita este cea mai veche unitate industriala din Europa, fondata in anul 1771 si care a proiectat, fabricat si montat peste 90% din echipamentele hidroenergetice aflate in exploatarea Hidroelectrica. ...continuare.

Inceput puternic de an pentru Bursa: Capitalizarea cumulata a companiilor listate, in crestere cu circa 12 mld. lei in primele doua saptamani din ianuarie. Trendul ascendent vine dupa ce piata a consemnat luna trecuta una dintre cele mai lungi serii de crestere din ultimii ani

publicat 2024-01-17 07:30:27 (Ziarul-Financiar)
Inceput puternic de an pentru Bursa: Capitalizarea cumulata a companiilor listate, in crestere cu circa 12 mld. lei in primele doua saptamani din ianuarie. Trendul ascendent vine dupa ce piata a consemnat luna trecuta una dintre cele mai lungi serii de crestere din ultimii ani Bursa de Valori Bucuresti a castigat in capitalizare 11,8 miliarde de lei in primele noua sedinte de tranzactionare din 2024, adica pana pe 15 ianuarie, suma reprezentand echivalentul a 3,4 miliarde de euro, arata calculele facute de ZF, bazate pe datele BVB. ...continuare.

Ce perspective are pretul petrolului in 2024 si cum s-ar putea traduce in preturile la pompa In functie de conjunctura, putem discuta de 80-120 de dolari barilul de petrol, dar va ramane probabil sub 100 de dolari

publicat 2024-01-17 07:15:29 (Ziarul-Financiar)
Ce perspective are pretul petrolului in 2024 si cum s-ar putea traduce in preturile la pompa In functie de conjunctura, putem discuta de 80-120 de dolari barilul de petrol, dar va ramane probabil sub 100 de dolari Dumitru Chisalita, presedinte, Asociatia Energia Inteligenta: 7 octombrie 2023 pare ca dovedeste ca petrolul a devenit mai putin sensibil la conflictele armate. Toti analistii dadeau niste evolutii catastrofale. Dupa sapte zile de cresteri insa, s-au produs corectiile. Ulterior lucrurile au ramas destul de constante. In continuare, petrolul nu are un inlocuitor real in lumea noastra. Exista o dependenta mare intre economie si evolutia preturilor petrolului si titeiului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.