EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ZF Live. Andrei Caramitru, analist economic: Economia Romaniei se poate dubla in 10 ani. Motoarele de crestere sunt industria auto, energia si logistica. Cheia este constructia autostrazilor si intrarea in spatiul Schengen, pentru ca investitiile in logistica sa creasca mai mult in Romania si ruta comerciala Marea Mediterana-vestul Europei sa treaca prin Romania

publicat 2024-01-17 16:45:27 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Andrei Caramitru, analist economic: Economia Romaniei se poate dubla in 10 ani. Motoarele de crestere sunt industria auto, energia si logistica. Cheia este constructia autostrazilor si intrarea in spatiul Schengen, pentru ca investitiile in logistica sa creasca mai mult in Romania si ruta comerciala Marea Mediterana-vestul Europei sa treaca prin Romania Economia Romaniei se poate dubla in 10 ani, de la 350 mld. euro, cat ar urma sa fie in 2024, la 700 mld. euro, este de parere Andrei Caramitru, analist economic. Este nevoie insa de turarea unor motoare economice care exista si au potential de crestere, a spus el la ZF Live. ...continuare.

Modelul de lucru al multinationalelor: cumpara fabrici romanesti si apoi le ingroapa. Unilever inchide fabrica Frufru din Bucuresti dupa mai multe incercari de eficientizare si vanzare fara succes a businessului "la pachet". Ce se intampla cu cei peste 100 de salariati?

publicat 2024-01-17 16:30:22 (Ziarul-Financiar)
Modelul de lucru al multinationalelor: cumpara fabrici romanesti si apoi le ingroapa. Unilever inchide fabrica Frufru din Bucuresti dupa mai multe incercari de eficientizare si vanzare fara succes a businessului la pachet. Ce se intampla cu cei peste 100 de salariati? Unilever a intrat in actionariatul Good People (Frufru si Urban Monkey) in 2019, cand a preluat 75% din actiuni. Apoi, a cumparat si restul de 25%. FOTO: www.facebook.com Cooperativa FRUFRU ...continuare.

Imagine de ansamblu asupra sistemului de invatamant: Numarul de elevi a scazut cu 10% in ultimii zece ani scolari. Invatamantul profesional a fost singurul cu cresteri

publicat 2024-01-17 16:15:38 (Ziarul-Financiar)
Imagine de ansamblu asupra sistemului de invatamant: Numarul de elevi a scazut cu 10% in ultimii zece ani scolari. Invatamantul profesional a fost singurul cu cresteri Numarul de elevi inscrisi in invatamantul pre­uni­­versitar din Ro­ma­nia a ajuns la circa 2,89 mi­li­oane in anul scolar 2022-2023, dupa cum arata ultimul ra­port anual publicat de Ministerul E­du­catiei. ...continuare.

Investitie intr-un start-up slovac: CloudTalk, furnizor de servicii de telecomunicatii ce integreaza inteligenta artificiala, a ridicat o finantare in valoare de 26 mil. dolari in cadrul unei runde Serie B. Solutia CloudTalk este utilizata de peste 4.000 de companii la nivel global

publicat 2024-01-17 15:15:29 (Ziarul-Financiar)
Investitie intr-un start-up slovac: CloudTalk, furnizor de servicii de telecomunicatii ce integreaza inteligenta artificiala, a ridicat o finantare in valoare de 26 mil. dolari in cadrul unei runde Serie B. Solutia CloudTalk este utilizata de peste 4.000 de companii la nivel global Autor: Alexandra Cepareanu Start-up-ul slovac CloudTalk, furnizor de servicii de telecomunicatii ce integreaza inteligenta artificiala (AI), a ridicat o runda de finantare Seria B in valoare de 26 mil. dolari, scrie Sifted. Finantarea a fost obtinuta prin intermediul unei runde in cadrul careia au participat investitori importanti, inclusiv CVC KPN Ventures din Olanda si Lead Ventures din Budapesta, care au co-condus runda. Investitorii existenti precum Point Nine Capital (Germania), henQ... ...continuare.

Wizz Air anunta ca reia zborurile catre Tel Aviv

publicat 2024-01-17 14:15:27 (Ziarul-Financiar)
Wizz Air anunta ca reia zborurile catre Tel Aviv Autor: Andreea Tobias Wizz Air anunta ca va relua operatiunile pe rutele sale din Bucuresti, Budapesta, Sofia, Londra, Cracovia si Roma catre Tel Aviv. ...continuare.

Cei mai importanti economisti avertizeaza: 2024 va fi un an riscant pentru economia mondiala. Peste 80% dintre acestia se asteapta la o instabilitate sporita a economiei si a pietelor bursiere

publicat 2024-01-17 14:15:26 (Ziarul-Financiar)
Cei mai importanti economisti avertizeaza: 2024 va fi un an riscant pentru economia mondiala. Peste 80% dintre acestia se asteapta la o instabilitate sporita a economiei si a pietelor bursiere Autor: Andreea Tobias Economistii de top sunt ingrijorati de tensiunile geopolitice. Peste 80% dintre respondenti se asteapta la o instabilitate sporita a economiei si a pietelor bursiere. Directorii de pe Wall Street, Ray Dalio si Jamie Dimon, au avertizat cu privire la conflictele globale. ...continuare.

Anunt din partea presedintelui BCE: Christine Legarde sustine ca Banca Centrala Europeana ar putea incepe campania de reducere a ratelor dombanzilor in vara acestui an

publicat 2024-01-17 13:15:38 (Ziarul-Financiar)
Anunt din partea presedintelui BCE: Christine Legarde sustine ca Banca Centrala Europeana ar putea incepe campania de reducere a ratelor dombanzilor in vara acestui an Autor: Andrei Serbanescu Banca Centrala Europeana va reduce probabil ratele dobanzilor in vara, potrivit presedintelui Christine Lagarde, raporteaza Bloomberg. ...continuare.

ING Bank Romania renunta la distrugerea cardurilor expirate in favoarea folosirii materialului obtinut in urma reciclarii acestora la producerea tevilor din plastic

publicat 2024-01-17 13:15:38 (Ziarul-Financiar)
ING Bank Romania renunta la distrugerea cardurilor expirate in favoarea folosirii materialului obtinut in urma reciclarii acestora la producerea tevilor din plastic Autor: Cristina Bellu ING Bank Romania anunta ca renunta la distrugerea traditionala a cardurilor de debit si credit expirate in favoarea casarii prin taiere, un proces cu impact redus asupra mediului prin care anual, 6 tone de plastic, provenite din 1 milion de carduri expirate, pot fi recuperate si transformate in tevi din plastic. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.