EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Carmen Tanase a revenit la silueta din tinerete. Ce dieta a ajutat-o sa slabeasca 10 kg in 3 luni: "Scapasem rau de tot haturile"

publicat 2024-01-14 14:30:05 (Click)
Carmen Tanase a revenit la silueta din tinerete. Ce dieta a ajutat-o sa slabeasca 10 kg in 3 luni: Scapasem rau de tot haturile Carmen Tanase a bifat inca o reusita pe plan personal. Vedeta marturiseste fericita ca a slabit un numar considerabil de kilograme (10 la numar), iar acest lucru s-a intamplat in 3 luni, inainte de filmarile sezonului 4 ale filmului "Clanul". ...continuare.

"Idila secreta" dintre Nadia Comaneci si Stefan Banica Jr. Cine i-a despartit: "Securistii lui Nicusor au venit peste Banica"

publicat 2024-01-14 14:15:05 (Click)
Idila secreta dintre Nadia Comaneci si Stefan Banica Jr. Cine i-a despartit: Securistii lui Nicusor au venit peste Banica Nadia Comaneci este un nume cu o mare greutate, oferit de succesul culminant de care gimnasta a avut parte. Despre viata privata a "Zeitei de la Montréal" nu se stiu foarte multe, insa o persoana care a cunoscut-o destul de bine a dezvaluit amintirile amoroase din tinerete. S-a iubit, sau nu cu Stef ...continuare.

Istoria martipanului. Cand a aparut si cine l-a inventat

publicat 2024-01-14 14:15:05 (Click)
Istoria martipanului. Cand a aparut si cine l-a inventat Martipanul a fost inventat de egipteni (care il considerau hrana zeilor), apoi adus in Europa de catre persi si romani, in perioada Romei antice. Dar care este legenda martipanului, considerat una dintre minunile cofetariei? ...continuare.

Vremea se schimba radical! Gerul va fi inlocuit cu temperaturi de primavara. Prognoza meteo actualizata

publicat 2024-01-14 14:00:05 (Click)
Vremea se schimba radical! Gerul va fi inlocuit cu temperaturi de primavara. Prognoza meteo actualizata ANM anunta o transformare semnificativa a conditiilor meteorologice in Romania. Dupa o perioada de frig intens, ne asteptam la o revenire la temperaturi tipice primaverii, cu o scadere notabila a precipitatiilor in majoritatea regiunilor tarii. ...continuare.

Secretele gospodinelor de la tara. 3 metode prin care poti fierbe carne batrana mult mai repede

publicat 2024-01-14 14:00:05 (Click)
Secretele gospodinelor de la tara. 3 metode prin care poti fierbe carne batrana mult mai repede Nu putem nega gustul inegalabil oferit de gaina de tara gatita sub diverse forme. Desi majoritatea oamenilor le este mult mai accesibil sa mearga la supermarketuri si sa cumpere gaina gata crescuta si pregatita direct pentru gatit, trebuie sa recunoastem ca cea crescuta la tara este mult mai sanatoa ...continuare.

Ana Bogdan, out de la Australian Open. Mai avem doua jucatoare romance

publicat 2024-01-14 13:45:04 (Click)
Ana Bogdan, out de la Australian Open. Mai avem doua jucatoare romance Ana Bogdan a parasit Australian Open in runda inaugurala. ...continuare.

Ce s-a descoperit la deschiderea mormantului lui Iisus Hristos. Cum arata piatra funerara a Mantuitorului. VIDEO

publicat 2024-01-14 13:30:06 (Click)
Ce s-a descoperit la deschiderea mormantului lui Iisus Hristos. Cum arata piatra funerara a Mantuitorului. VIDEO Deschiderea mormantului lui Iisus Hristos, cunoscut si sub numele de Sfantul Mormant, este un subiect care a atras atentia lumii intregi, atat din punct de vedere religios, cat si istoric si arheologic. ...continuare.

Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, o poveste de dragoste sortita esecului. De ce s-au despartit in ciuda faptului ca se iubeau: "L-am iertat"

publicat 2024-01-14 13:30:06 (Click)
Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, o poveste de dragoste sortita esecului. De ce s-au despartit in ciuda faptului ca se iubeau: L-am iertat Ion Dolanescu si Maria Ciobanu au fost protagonistii unei povesti de iubire parca desprinse din filme. Au trait o relatie zbuciumata, plina de suisuri si coborasuri, multe dintre ele fiind mediatizate la acea vreme. Cum au ajuns cei doi de la o iubire patimasa sa traiasca, de fapt, o mare incercare ...continuare.

Clipe grele pentru fiica Ronei Hartner, dupa moartea mamei sale. Ce hotarare dificila are de luat: "Trebuie sa decida"

publicat 2024-01-14 13:15:06 (Click)
Clipe grele pentru fiica Ronei Hartner, dupa moartea mamei sale. Ce hotarare dificila are de luat: Trebuie sa decida Sumayla, fiica Ronei Hartner, are de luat o decizie foarte grea dupa moartea mamei sale. ...continuare.

Hoas in Anglia: meci abandonat, dupa ce suporterii au protestat, invadand terenul

publicat 2024-01-14 13:15:06 (Click)
Hoas in Anglia: meci abandonat, dupa ce suporterii au protestat, invadand terenul Divizia secunda de fotbal din Anglia a trecut prin momente tensionate. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.