EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 678 679 Pag. urm. »

Ion Iliescu, urmarit penal sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii

publicat 2024-04-26 12:30:04 (Click)
Ion Iliescu, urmarit penal sub aspectul savarsirii de infractiuni contra umanitatii Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, este urmarit penal pentru infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei din iunie 1990. Procurorii militari au mers vineri la domiciliul sau pentru a-i aduce la cunostinta calitatea pe care o are in acest dosar. ...continuare.

Trucuri care te ajuta sa arati mai slab instantaneu

publicat 2024-04-26 12:15:03 (Click)
Trucuri care te ajuta sa arati mai slab instantaneu Fiecare femeie isi doreste sa se simta increzatoare si sa arate bine in hainele pe care le poarta. Daca vrei sa pari mai supla fara a astepta rezultatele unor diete restrictive, exista cateva trucuri de stil inteligente care te pot ajuta sa obtii aspectul dorit. ...continuare.

Gasca Zurli va avea un nou personaj! Mirela Retegan face dezvaluiri emotionante: "Mireluto, pana aici a fost povestea..."

publicat 2024-04-26 12:00:03 (Click)
Gasca Zurli va avea un nou personaj! Mirela Retegan face dezvaluiri emotionante: Mireluto, pana aici a fost povestea... Gasca Zurli, schimbari din temelie! Trupa va avea un nou personaj, iar Mirela Retegan a dezvaluit tot. ...continuare.

Cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani. Ce au anuntat specialistii ANM pentru luna mai

publicat 2024-04-26 12:00:03 (Click)
Cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani. Ce au anuntat specialistii ANM pentru luna mai Specialistii ANM anticipeaza o perioada mai calda decat in mod obisnuit in saptamanile urmatoare, pana la sfarsitul lunii mai. Aceasta previziune include atat minivacanta de 1 Mai si Paste, cat si perioada imediat urmatoare. ...continuare.

Pensionara amendata pentru un motiv aberant. "Este anormal ce se intampla"

publicat 2024-04-26 11:45:04 (Click)
Pensionara amendata pentru un motiv aberant. Este anormal ce se intampla O femeie de 76 de ani din Brasov a fost amendata de catre Politia Locala pentru ca a plantat flori in zona verde a blocului in care locuia. ...continuare.

Planurile pentru inmormantarea lui Charles au fost modificate!"Regele nu e bine deloc"

publicat 2024-04-26 11:30:05 (Click)
Planurile pentru inmormantarea lui Charles au fost modificate!Regele nu e bine deloc Starea de sanatate a Regelui Charles al III-lea a provocat o serie de schimbari importante, inclusiv ajustari la planurile pentru viitoarea sa inmormantare, dupa ce acesta a fost diagnosticat cu o forma de cancer. ...continuare.

Legenda penajului pinguinilor. De ce acesta este alb-negru

publicat 2024-04-26 11:15:04 (Click)
Legenda penajului pinguinilor. De ce acesta este alb-negru Povestea despre penajul pinguinilor este una care ne aduce intr-o lume de imaginatie si invataminte, o legenda plina de farmec. ...continuare.

Andreea Balan a ingropat securea razboiului cu George Burcea. "Am incheiat procesele. Totul e ok"

publicat 2024-04-26 11:00:03 (Click)
Andreea Balan a ingropat securea razboiului cu George Burcea. Am incheiat procesele. Totul e ok Andreea Balan si George Burcea au ajuns la o intelegere dupa ce s-au impacat, incheind toate procesele dintre ei si stabilind ca nu vor mai discuta unul despre celalalt, potrivit unui interviu acordat pentru viva.ro de catre artista. Aceasta decizie a fost luata in interesul fetitelor lor ...continuare.

Joe Biden, gafa de proportii. A citit de pe prompter inclusiv indicatiile: "Inca patru ani... Pauza"

publicat 2024-04-26 10:30:04 (Click)
Joe Biden, gafa de proportii. A citit de pe prompter inclusiv indicatiile: Inca patru ani... Pauza Presedintele SUA, Joe Biden, a avut un nou moment de confuzie in timpul unui discurs la o conferinta din Washington miercuri, unde a fost observat citind si indicatiile de pe prompter. ...continuare.

Florin Calinescu, dezvaluire socanta despre B.E.C. "S-a spart o teava"

publicat 2024-04-26 10:15:04 (Click)
Florin Calinescu, dezvaluire socanta despre B.E.C. S-a spart o teava Florin Calinescu, candidat la europarlamentare din partea Partidului Diaspora Unita si nominalizat pe cont propriu pentru prezidentiale, a facut o dezvaluire socanta privind securitatea procesului electoral la Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 678 679 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.