EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Chisinaul acuza Rusia ca submineaza suveranitatea si integritatea Moldovei. Kremlinul a deschis sectii de vot unde a vrut el

publicat 2024-03-12 18:45:11 (ProTV)
Chisinaul acuza Rusia ca submineaza suveranitatea si integritatea Moldovei. Kremlinul a deschis sectii de vot unde a vrut el Rusia submineaza suveranitatea si integritatea Moldovei, acuza Chisinaul, care i-a trimit o nota de protest ambasadorului moscovit, dupa ce Kremlinul a deschis sectii de vot unde a vrut el, ignorând autoritatile moldovene. ...continuare.

(P) adidas: Patrunde in lumea modei sporty cu JD Sports

publicat 2024-03-12 18:45:11 (ProTV)
(P) adidas: Patrunde in lumea modei sporty cu JD Sports Preferi produsele de la branduri sport? Stii deja ca acestea garanteaza senzatia de confort, o mare libertate de miscare, calitate buna si un look modern? Super! ...continuare.

Europarlamentarii USR nu o vor sustine pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la sefia Comisiei Europene

publicat 2024-03-12 18:45:10 (Mediafax)
Europarlamentarii USR nu o vor sustine pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la sefia Comisiei Europene Este o prima lovitura de avertisment pentru von der Leyen, la doar cateva zile dupa ce a fost numita candidatul principal al Partidului Popular European pentru sefia Comisiei Europene, scrie . ...continuare.

ANPC: Amenzi de peste 340.000 de lei pentru statiile OMV Petrom

publicat 2024-03-12 18:45:10 (Mediafax)
ANPC: Amenzi de peste 340.000 de lei pentru statiile OMV Petrom Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a inceput luni o actiune de control, la nivelul intregii tari, care vizeaza modul in care este respectata legislatia in statiile de carburanti din reteaua OMV Petrom. ...continuare.

,,A sosit momentul sa pregatim NATO pentru viitor”. Klaus Iohannis publica, in Politico, un ,,decalog” in care isi expune planul pentru alianta militara

publicat 2024-03-12 18:45:09 (Libertatea)
,,A sosit momentul sa pregatim NATO pentru viitor”. Klaus Iohannis publica, in Politico, un ,,decalog” in care isi expune planul pentru alianta militara Presedintele roman Klaus Iohannis si-a anuntat oficial marti, 12 martie, candidatura la functia de viitor secretar general al Aliantei Nord-Atlantice (NATO) si dezvaluie, intr-un articol de opinie publicat in prestigioasa publicatie europeana Politico, planul sau, in zece puncte, pentru alianta militara. Redam, mai jos, integral, principalele obiective si idei pe care vrea sa le implementeze […] ...continuare.

SUA pregatesc primul pachet de ajutor militar pentru Ucraina din acest an

publicat 2024-03-12 18:45:09 (Libertatea)
SUA pregatesc primul pachet de ajutor militar pentru Ucraina din acest an Statele Unite pregatesc acordarea primului pachet de ajutor militar din 2024 pentru Ucraina, in valoare de pana la 400 de milioane de dolari, au declarat marti pentru Reuters doi oficiali americani. Un anunt oficial in acest sens este asteptat in cursul zilei de marti, au precizat oficialii americani, citati sub protectia anonimatului. Finantarea noului pachet […] ...continuare.

Ciuca, despre candidatura lui Iohannis la NATO: este sprijinita de realizarile armatei

publicat 2024-03-12 18:45:08 (Jurnalul-National)
Ciuca, despre candidatura lui Iohannis la NATO: este sprijinita de realizarile armatei Presedintele Senatului Romaniei, Nicolae Ciuca, a comentat anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, privitor la candidatura pentru sefia NATO. Este sprijinita de realizarile armatei romane in ultimii 20 de ani, a spus Ciuca. ...continuare.

Vremea se schimba radical! Meteorolog ANM: "Vom avea nebulozitate si precipitatii in mare parte din tara"

publicat 2024-03-12 18:45:08 (Jurnalul-National)
Vremea se schimba radical! Meteorolog ANM: Vom avea nebulozitate si precipitatii in mare parte din tara Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o avertizare de ultima ora pentru jumatatea estica a tarii, anuntand ca vor avea loc ploi abundente si vant puternic. In timp ce zonele montane se vor confrunta cu lapovita si ninsoare, temperaturile vor scadea semnificativ in toata tara incepand de joi, cu Bucurestiul urmand sa se inregistreze sub pragul de 8 grade Celsius. ...continuare.

O armonie desavarsita, o alchimie a dragostei si a intrigilor in "Barbierul din Sevilla", pe scena Operei Nationale Bucuresti

publicat 2024-03-12 18:45:08 (Jurnalul-National)
O armonie desavarsita, o alchimie a dragostei si a intrigilor in Barbierul din Sevilla, pe scena Operei Nationale Bucuresti Intr-o seara plina de farmec si muzicalitate, Opera Nationala Bucuresti aduce pe scena, joi, 14 martie 2024, de la ora 18:30, o interpretare magnifica a "Barbierului din Sevilla", o comedie amoroasa vibranta, in care planurile si pasiunile se impletesc intr-un dans fermecator. ...continuare.

Cum afecteaza Luna in Taur fiecare semn zodiacal

publicat 2024-03-12 18:45:08 (Jurnalul-National)
Cum afecteaza Luna in Taur fiecare semn zodiacal Luna paraseste Berbecul pentru a intra in Taur, pe 12 martie 2024, aducand profunzime in viata noastra. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.