EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Festivalul de film Berlinala acuzat de raspandire a antisemitismului

publicat 2024-02-26 05:00:02 (Adevarul)
Festivalul de film Berlinala acuzat de raspandire a antisemitismului Festivalul de film de la Berlin este in centrul unei controverse, fiind acuzat ca a servit drept platforma pentru declaratii antisemite ale regizorilor in timpul ceremoniei de decernare a premiilor cu o zi inainte, in legatura cu razboiul israelian impotriva Hamas din Fasia Gaza ...continuare.

"Ma bucur ca a suferit!" » Florinel Coman a dezvaluit momentul petrecut la pauza in vestiarul FCSB

publicat 2024-02-26 04:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ma bucur ca a suferit! » Florinel Coman a dezvaluit momentul petrecut la pauza in vestiarul FCSB Florinel Coman, eroul victoriei reusite de FCSB cu FC Botosani, 3-2, a dezvaluit ce s-a intamplat la pauza meciului in vestiar, intr-un moment in care ros-albastrii erau in inferioritate din cauza eliminarii lui Nana Antwi.Eliminat pentru o imprudenta comisa din postura de ultim aparator, ghanezul a parasit terenul in lacrimi, rascolit de faultul care i-a expus considerabil echipa. ... ...continuare.

Proportiile de aur pentru cafeaua perfecta. Nu ai cum sa dai gres, indiferent daca o faci la ibric sau la filtru

publicat 2024-02-26 04:15:05 (Antena3)
Proportiile de aur pentru cafeaua perfecta. Nu ai cum sa dai gres, indiferent daca o faci la ibric sau la filtru Ti s-a intamplat sa iti iasa cafeaua prea tare sau prea slaba? Iata unde greseai! ...continuare.

Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botosani: jucatorul fara pereche, "ritualul" de la final si o situatie curioasa cu Charalambous

publicat 2024-02-26 03:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botosani: jucatorul fara pereche, ritualul de la final si o situatie curioasa cu Charalambous FCSB a mai obtinut o victorie pretioasa in drumul spre titlu, 3-2 cu FC Botosani, intr-o partida iesita din tipare, cu cinci goluri si trei eliminari. Triumful i-a descatusat pe ros-albastri, atat pe actorii din teren, cat si pe cei ramasi in tribune si dupa fluierul final.GSP. ... ...continuare.

Berlinala 2024: Seara de vis pentru actorul de origine romana Sebastian Stan: „Sunt mai mult decat recunoscator si onorat”

publicat 2024-02-26 03:15:12 (Money.ro)
Berlinala 2024: Seara de vis pentru actorul de origine romana Sebastian Stan: „Sunt mai mult decat recunoscator si onorat” Seara de vis pentru actorul de origine romana Sebastian Stan la Festivalul de film de la Berlin. A primit Ursul de Argint pentru cel mai bun rol principal in comedia neagra „A Different Man”. Este primul premiu european pentru starul nascut la Constanta, care are in vitrina multe trofee… americane. Articolul Berlinala 2024: Seara de vis pentru actorul de origine romana Sebastian Stan: „Sunt mai mult decat recunoscator si onorat” apare prima data in Money. ...continuare.

Ce amenda ar putea primi Primaria Capitalei de la Garda de Mediu, dupa ce poluarea a dat peste cap senzorii din Bucuresti si Ilfov

publicat 2024-02-26 03:15:12 (Money.ro)
Ce amenda ar putea primi Primaria Capitalei de la Garda de Mediu, dupa ce poluarea a dat peste cap senzorii din Bucuresti si Ilfov Nivel de poluare extrema in Bucuresti. Aproape toate statiile de monitorizare din Capitala si Ilfov inregistreaza valori cu mult peste limitele admise. Primaria Generala va primi o amenda usturatoare fiindca nu ia masuri pentru a imbunatati calitatea aerului. Iata cat de mare va fi sanctiunea si ce sanse avem sa respiram aer curat in curand.Articolul Ce amenda ar putea primi Primaria Capitalei de la Garda de Mediu, dupa ce poluarea a dat peste cap senzorii din Bucuresti si Ilfov apare prima... ...continuare.

Defilare de senzatie Dolce&Gabbana, la Saptamana Modei din Milano. Naomi Campbell a incheiat podiumul

publicat 2024-02-26 03:15:12 (Money.ro)
Defilare de senzatie Dolce&Gabbana, la Saptamana Modei din Milano. Naomi Campbell a incheiat podiumul Casa de moda Dolce Gabbana a impresionat la una dintre ultimele defilari de la Saptamana Modei din Milano.Articolul Defilare de senzatie Dolce&Gabbana, la Saptamana Modei din Milano. Naomi Campbell a incheiat podiumul apare prima data in Money. ...continuare.

Schema fabuloasa prin care un barbat fura masini din Bucuresti. Nimeni nu l-a intrebat nimic

publicat 2024-02-26 03:15:12 (Money.ro)
Schema fabuloasa prin care un barbat fura masini din Bucuresti. Nimeni nu l-a intrebat nimic Un barbat care fura masini din Bucuresti a fost retinut de politisti, dupa ce s-a aflat schema fabuloasa pe care acesta o folosea. A dat lovitura dupa lovitura, fara ca cineva sa banuiasca ce punea la cale. Metoda prin care un tanar fura masini din Bucuresti Hotul, in varsta de 28 de ani, a reusit […]Articolul Schema fabuloasa prin care un barbat fura masini din Bucuresti. Nimeni nu l-a intrebat nimic apare prima data in Money. ...continuare.

Bogdan Andone, acuzatii grave dupa FCSB - FC Botosani 3-2: "Mi-au zis jucatorii la pauza sa ii scot!"

publicat 2024-02-26 03:00:20 (Money.ro)
Bogdan Andone, acuzatii grave dupa FCSB - FC Botosani 3-2: Mi-au zis jucatorii la pauza sa ii scot! Bogdan Andone a lansat acuzatii grave dupa FCSB - FC Botosani 3-2. Antrenorul celor de la FC Botosani a spus ca jucatorii sai i-au transmis la pauza sa ii scoata din teren pentru se temeau ca vor fi eliminati. Pe langa discursul dur la adresa arbitrajului, Bogdan Andone s-a dezlantuit si la adresa jucatorilor sai. […]Articolul Bogdan Andone, acuzatii grave dupa FCSB - FC Botosani 3-2: "Mi-au zis jucatorii la pauza sa ii scot!" apare prima data in Money. ...continuare.

"Ma bucur ca a suferit!" Florinel Coman a dezvaluit ce s-a intamplat in vestiar, dupa ce Nana Antwi a inceput sa planga

publicat 2024-02-26 03:00:20 (Money.ro)
Ma bucur ca a suferit! Florinel Coman a dezvaluit ce s-a intamplat in vestiar, dupa ce Nana Antwi a inceput sa planga Florinel Coman a dezvaluit ce s-a intamplat in vestiar, dupa ce Nana Antwi a fost eliminat si a inceput sa planga chiar pe teren. Titularizat in premiera, fundasul ghanez a vazut cartonas rosu in minutul 16 al meciului FCSB - FC Botosani, scor 3-2, din etapa a 27-a a Ligii 1. Nana Antwi si-a lasat […]Articolul "Ma bucur ca a suferit!" Florinel Coman a dezvaluit ce s-a intamplat in vestiar, dupa ce Nana Antwi a inceput sa planga apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.