EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Uzina Tesla din Germania opreste productia dupa un presupus incendiu premeditat in apropiere

publicat 2024-03-05 15:45:01 (Adevarul)
Uzina Tesla din Germania opreste productia dupa un presupus incendiu premeditat in apropiere Fabrica europeana Gigafactory a companiei Tesla, situata in apropiere de Berlin, a oprit productia si a ramas fara energie electrica dupa ce un presupus incendiu premeditat din apropiere. ...continuare.

Business MAGAZIN. Cea mai hot piata imobiliara: Paradisul super-bogatilor unde o garsoniera de 16 mp se vinde cu peste un milion de dolari

publicat 2024-03-05 15:31:19 (Ziarul-Financiar)
Business MAGAZIN. Cea mai hot piata imobiliara: Paradisul super-bogatilor unde o garsoniera de 16 mp se vinde cu peste un milion de dolari Autor: Iulian Tenchiu Cea mai scumpa piata imobiliara din lume se afla in Monaco. Un milion de dolari cheltuit pe o proprietate situata in fermecatorul oras-stat european, cunoscut pentru faptul ca atrage bogatii si celebritatile lumii, ajunge doar la 16 metri patrati, potrivit agentiei imobiliare Knight Frank. Aceasta este cea mai mica cantitate de spatiu oferita cele 30 de piete imobiliare de prima mana din lume analizate. Hong Kong s-a clasat pe locul al doilea, cu 237 de metri patrati,... ...continuare.

Macron: "Razboiul a revenit pe teritoriul nostru, puteri devenite de neoprit sunt pe cale sa extinda amenintarea"

publicat 2024-03-05 15:30:12 (ProTV)
Macron: Razboiul a revenit pe teritoriul nostru, puteri devenite de neoprit sunt pe cale sa extinda amenintarea Presedintele francez Emmanuel Macron le cere marti aliatilor Ucrainei ”sa nu fie lasi”, într-un discurs sustinut la Praga, în cadrul unei vizite în Cehia. ...continuare.

Echipa lui Dan Petrescu a remizat in mansa tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei

publicat 2024-03-05 15:30:11 (OnlineSport)
Echipa lui Dan Petrescu a remizat in mansa tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei Într-un duel suta la suta sud-coreean, echipele Jeonbuk si Ulsan au remizat, scor 1-1, pe terenul formatiei lui Dan Petrescu. ...continuare.

Pretul mierii de albine a scazut la jumatate

publicat 2024-03-05 15:30:11 (Money.ro)
Pretul mierii de albine a scazut la jumatate Pretul mierii a scazut! Pretul mierii conventionale poliflora a scazut la aproape jumatate pe fondul importurilor din Ucraina, atrage atentia Asociatia Apicultorilor Profesionisti, in contextul in care Directia pentru Agricultura Judeteana (DAJ) Buzau a anuntat o schema de sprijin financiar pentru compensarea partiala a pierderilor suferite in anul 2023 in sectorul apicol, in contextul crizei […]Articolul Pretul mierii de albine a scazut la jumatate apare prima data in Money. ...continuare.

Corveta Serghei Kotov, distrusa de Ucraina, i-a costat pe rusi 65 de milioane de dolari

publicat 2024-03-05 15:30:10 (Mediafax)
Corveta Serghei Kotov, distrusa de Ucraina, i-a costat pe rusi 65 de milioane de dolari Operatiunea a fost condusa de unitatea speciala GSD "Grupul 13". Stirea fusese prezentata deja, in aceasta dimineata, in zorii zilei, de diverse canale de Telegram din galaxia Z a ultranationalistilor rusi. Corveta era cea mai noua nava din intreaga flota a Marii Negre. ...continuare.

O fata de 15 ani a fost lovita pe o trecere de pietoni din Constanta de o masina de politie aflata in misiune

publicat 2024-03-05 15:30:09 (Libertatea)
Fata a fost transportata la spital in stare constienta dupa ce, marti, 5 martie, a fost lovita de o autospeciala de politie pe o trecere de pietoni de pe Soseaua Mangaliei din municipiul Constanta, informeaza Ziua de Constanta. Potrivit martorilor prezenti la fata locului, pietonul a fost acrosat de autospeciala in timp ce traversa regulamentar […] ...continuare.

Vesti bune pentru romanii saraci. Cand vor fi virate indemnizatiile majorate

publicat 2024-03-05 15:30:09 (Jurnalul-National)
Vesti bune pentru romanii saraci. Cand vor fi virate indemnizatiile majorate Indemnizatiile penttru romamnii vulnerabili vor creste, potrivit anuntului ANOFM. ...continuare.

Le-au "ras" in timp record! Uluitor cate bilete au vandut maghiarii la meciurile nationalei in numai 5 ore

publicat 2024-03-05 15:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Le-au ras in timp record! Uluitor cate bilete au vandut maghiarii la meciurile nationalei in numai 5 ore Federatia Maghiara de Fotbal a anuntat ca a vandut in doar 5 ore un total de 30.000 de abonamente pentru meciurile pe care nationala de fotbal le va disputa in acest an la Budapesta.2024 va fi un an aglomerat pentru nationala de fotbal maghiara. Vecinii Romaniei vor juca 4 amicale inaintea EURO, sunt calificati la turneul final si vor disputa in toamna cele 6 partide din Nations League 2024/2025. ... ...continuare.

Sumudica s-a saturat de fotbalul turc: "Impachetez si plec. Aici m-am imbolnavit!"

publicat 2024-03-05 15:30:06 (Click)
Sumudica s-a saturat de fotbalul turc: Impachetez si plec. Aici m-am imbolnavit! Marius Sumudica vrea sa spuna "adio" fotbalului turc. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.