EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum se mentine in forma Monica Barladeanu la 45 de ani. "Aveti vreun lucru de care va tineti orice-ar fi?"

publicat 2024-03-05 17:00:02 (Adevarul)
Cum se mentine in forma Monica Barladeanu la 45 de ani. Aveti vreun lucru de care va tineti orice-ar fi? Monica Barladeanu a dezvaluit care este secretul care o mentine tanara si sanatoasa. ...continuare.

CE propune prelungirea acordurilor privind transportul rutier cu Ucraina si Moldova

publicat 2024-03-05 17:00:02 (Adevarul)
CE propune prelungirea acordurilor privind transportul rutier cu Ucraina si Moldova CE propune actualizarea acordului cu Ucraina pentru a imbunatati punerea in practica si asigurarea respectarii acestuia, mentinand, in acelasi timp, obiectivele si domeniul sau de aplicare. ...continuare.

Jan Oblak, la ora adevarului: "E normal sa fiu criticat atunci cand primesc multe goluri" » Vesti proaste pentru Horatiu Moldovan

publicat 2024-03-05 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Jan Oblak, la ora adevarului: E normal sa fiu criticat atunci cand primesc multe goluri » Vesti proaste pentru Horatiu Moldovan Jan Oblak (31 de ani), aflat la al doilea cel mai slab sezon de cand evolueaza pentru Atletico Madrid, a comentat ultimele evolutii pe care le-a avut in tricoul spaniolilor.Atletico Madrid a invins-o duminica pe Betis, scor 2-1, in etapa #27 din La Liga. Portarul sloven a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, iar succesul madrilenilor i se datoreaza in mare parte pentru interventiile avute. ... ...continuare.

Jonas Vingegaard despre noua sa casca de contratimp: "Am ras prima oara cand am vazut-o"

publicat 2024-03-05 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Jonas Vingegaard despre noua sa casca de contratimp: Am ras prima oara cand am vazut-o Jonas Vingegaard (27 de ani), castigator al Turului Frantei in 2022 si 2023, a facut senzatie cu noua sa casca de contratimp in prima etapa a cursei Tirreno-Adriatico. Danezul Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) se pregateste pentru o noua editie a Turului Frantei, el participand in aceasta saptamana la cursa Tirreno-Adriatico. Aparitia sa in prima etapa, un contratimp de 10 km in Lido di Camaiore, a suscitat multe comentarii. Mai precis, casca sa. ... ...continuare.

"FCSB are un avantaj" » Ce il ingrijoreaza pe un mare rapidist: "Sa speram ca Rapid va reusi sa faca asta, altfel e foarte greu"

publicat 2024-03-05 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB are un avantaj » Ce il ingrijoreaza pe un mare rapidist: Sa speram ca Rapid va reusi sa faca asta, altfel e foarte greu Grigore Sichitiu, 75 de ani, fostul presdinte al celor de la Rapid, stie care va fi cheia derby-ului cu FCSB de sambata. Experimentatul om de fotbal subliniaza cat de important va fi felul in care giulestenii vor reusi sa-l anihileze pe Florinel Coman, principalul pericol din tabara liderului. ... ...continuare.

Clauza care-i permite lui Max Verstappen sa PLECE de la Red Bull » Presa international vuieste: trece la Mercedes?!

publicat 2024-03-05 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Clauza care-i permite lui Max Verstappen sa PLECE de la Red Bull » Presa international vuieste: trece la Mercedes?! In contextul apelor tulburi din cadrul Red Bull Racing, publicatiile de specialitate scriu despre o clauza care presupune ca Max Verstappen (26 de ani) sa poata parasi echipa in cazul in care consilierul Helmut Marko pleaca sau este demis.Red Bull Racing a inceput sezonul 2024 de Formula 1 asa cum incheiase anul precedent, cu o victorie in care nu s-a pus in niciun moment problema invingatorului. ... ...continuare.

Theo Rose, imagini savuroase cu bebelusul Sasha. Cum se simte copilul, dupa ce a ajuns zilele trecute la medic

publicat 2024-03-05 16:45:09 (Click)
Theo Rose, imagini savuroase cu bebelusul Sasha. Cum se simte copilul, dupa ce a ajuns zilele trecute la medic Theo Rose se poate declara o femeie fericita si implinita de cand a devenit mama. In urma cu opt luni de zile, ea si Anghel Damian deveneau parintii unui baietel minunat, pe nume Sasha, care le bucura fiecare zi a vietii. Recent, bebelusul s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, insa cele ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.