EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dragobetele, sarbatoarea "unui nou inceput". Ce trebuie sa faci pe 24 februarie ca sa fii iubit tot anul

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Click)
Dragobetele, sarbatoarea unui nou inceput. Ce trebuie sa faci pe 24 februarie ca sa fii iubit tot anul Astazi, 24 februarie, romanii sarbatoresc Dragobetele, varianta romaneasca a Sfantului Valentin. Se spune ca indragostitii trebuie sa respecte o serie de traditii si superstitii ...continuare.

Secretul celui mai cremos pilaf, folosit in marile restaurante. Iese perfect de fiecare data si merge de minune alaturi de muraturi

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Click)
Secretul celui mai cremos pilaf, folosit in marile restaurante. Iese perfect de fiecare data si merge de minune alaturi de muraturi Pilaful de orez este unul dintre cele mai gustoase si apreciate preparate culinare din bucataria romaneasca. Servit in propria casa sau la restaurant, una dintre cele mai mari provocari pe care o reprezinta aceasta reteta este de a fi una cremoasa. Mai jos afli care este secretul. ...continuare.

Unde se afla cel mai bogat sat din Romania. Aici, un Ferarri este considerat vechitura. VIDEO

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Click)
Unde se afla cel mai bogat sat din Romania. Aici, un Ferarri este considerat vechitura. VIDEO Cel mai prosper sat din Romania, Certeze, se gaseste in inima Ardealului, insa povestea sa ramane necunoscuta pentru multi din restul tarii. ...continuare.

Ce diferenta de varsta este intre Anamaria si Tudor Ionescu. Artistul de la Fly Project i-a fost infidel sotiei sale: "Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust..."

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Click)
Ce diferenta de varsta este intre Anamaria si Tudor Ionescu. Artistul de la Fly Project i-a fost infidel sotiei sale: Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust... Au trecut mai bine de 15 ani de zile de cand Tudor de la Fly Project traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Anamaria Ionescu, fosta prezentatoare de televiziune care i-a devenit sotie si i-a adus pe lume o fetita minunata. Dupa mai bine de un deceniu, cei doi au vorbit despre cea mai mare ...continuare.

Doi ani de razboi in Ucraina. Mesajul unei profesoare refugiate: "Nu uitam binele care ni s-a facut"

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Click)
Doi ani de razboi in Ucraina. Mesajul unei profesoare refugiate: Nu uitam binele care ni s-a facut Ludmila Morosanu-Demianova este din Ucraina, dar de doi ani casa ei este aici, in Romania. Este unul dintre ucrainenii care s-au refugiat la Iasi ...continuare.

Doi ani de razboi in Ucraina. Bilantul invaziei ruse si cat ar costa acum reconstructia Ucrainei

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Click)
Doi ani de razboi in Ucraina. Bilantul invaziei ruse si cat ar costa acum reconstructia Ucrainei La implinirea a doi ani de razboi, Biroul ONU pentru drepturile omului a confirmat 30.041 de victime civile, din care 10.382 persoane si-au pierdut viata ...continuare.

Reuters: China si UE au purtat discutii in domenii precum sectorul auto si cel al materiilor prime

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Bursa)
Reuters: China si UE au purtat discutii in domenii precum sectorul auto si cel al materiilor prime China si Uniunea Europeana au purtat discutii privind progresul si cooperarea intr-o serie de domenii, inclusiv automobile si materii prime, a declarat Ministerul Industriei si Tehnologiei Informatiei din China ...continuare.

Media: Egiptul anunta un acord de 35 de miliarde de dolari cu Emiratele Arabe Unite pentru dezvoltarea unui oras la Marea Mediterana

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Bursa)
Media: Egiptul anunta un acord de 35 de miliarde de dolari cu Emiratele Arabe Unite pentru dezvoltarea unui oras la Marea Mediterana Egiptul a convenit asupra unui acord de 35 de miliarde de dolari cu Emiratele Arabe Unite pentru a dezvolta orasul Ras el-Hekma de pe coasta sa de nord-vest, a anuntat vineri premierul egiptean Mostafa Madbouly, dupa saptamani de speculatii ...continuare.

Reuters: Danemarca devine a patra tara care semneaza cu Ucraina un acord pentru garantii de securitate

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Bursa)
Reuters: Danemarca devine a patra tara care semneaza cu Ucraina un acord pentru garantii de securitate Danemarca a semnat vineri, in ajunul implinirii a doi ani de la invazia rusa din Ucraina, un acord bilateral pe 10 ani prin care ofera Kievului garantii de securitate, iar premierul Mette Frederiksen a transmis ca Europa trebuie sa-si refaca mai rapid stocurile de arme ...continuare.

AFP: Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de sperjur

publicat 2024-02-24 11:30:02 (Bursa)
AFP: Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de sperjur Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de sperjur, vineri, la finalul unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.