EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Timis: Functionara din Primaria Racovita acuzata de delapidare in forma continuata a fost retinuta / Ar fi incasat impozite si a cheltuit sumele in interes personal

publicat 2024-03-18 22:00:13 (Money.ro)
Timis: Functionara din Primaria Racovita acuzata de delapidare in forma continuata a fost retinuta / Ar fi incasat impozite si a cheltuit sumele in interes personal "Cu privire la dosarul penal ce are ca obiect savarsirea infractiunii de delapidare in forma continuata si ca urmare a administrarii probatoriului prin exploatarea datelor rezultate din perchezitiile efectuate la data de 13.03.2024, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Timis,  sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj au retinut la data de 18.03.2024, o femeie, in varsta de 49 de ani, banuita de comiterea faptei", a... ...continuare.

Donald Trump nu a reusit sa obtina o garantie pentru a acoperi verdictul de 454 de milioane de dolari in procesul civil de frauda din New York

publicat 2024-03-18 22:00:13 (Money.ro)
Donald Trump nu a reusit sa obtina o garantie pentru a acoperi verdictul de 454 de milioane de dolari in procesul civil de frauda din New York Fostul presedinte trebuie fie sa plateasca suma din propriul buzunar, fie sa depuna o garantie pentru a evita confiscarea proprietatilor de catre stat, in timp ce face apel impotriva verdictului din 16 februarie al judecatorului Arthur Engoron impotriva lui, pentru supraevaluarea valoriii proprietatilor sale pentru a insela creditorii si asiguratorii.Trump, doi dintre copiii sai adulti si alti directori ai Organizatiei Trump au abordat pana acum cele 30 de companii prin intermediul a patru... ...continuare.

Vaca modificata genetic produce lapte cu niveluri ridicate de insulina umana

publicat 2024-03-18 22:00:12 (Mediafax)
Vaca modificata genetic produce lapte cu niveluri ridicate de insulina umana Un grup de cercetatori de la Universitatea din Illinois Urbana-Champaign si Universidade de São Paulo din Brazilia a descoperit o modalitate radicala de a produce insulina umana: o vaca modificata genetic care produce insulina umana in laptele sau, informeaza Futurism. ...continuare.

Biden l-a avertizat pe Netanyahu. Urmeaza negocieri la Washington

publicat 2024-03-18 22:00:12 (Mediafax)
Biden l-a avertizat pe Netanyahu. Urmeaza negocieri la Washington Consilierul pe probleme de securitate nationala al Casei Albe, Jake Sullivan, a declarat ca cele doua tari, SUA si Israel, vor avea o discutie cuprinzatoare despre calea de urmat in Gaza, unde o criza umanitara face ravagii dupa mai multe luni de lupte, relateaza Reuters. ...continuare.

Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine sa faca un efort pentru a tine sub control tendinta de a interpreta totul dupa intentiile si dorinte lor

publicat 2024-03-18 22:00:11 (Libertatea)
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine sa faca un efort pentru a tine sub control tendinta de a interpreta totul dupa intentiile si dorinte lor Horoscop 19 martie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 19 martie 2024: Este bine sa faci un efort pentru a tine sub control tendinta de a interpreta totul dupa […] ...continuare.

Locatarii unui bloc din Ploiesti, evacuati din cauza unui miros suspect pe casa scarii. Trei persoane au primit ingrijiri medicale

publicat 2024-03-18 22:00:11 (Libertatea)
Locatarii unui bloc din Ploiesti, evacuati din cauza unui miros suspect pe casa scarii. Trei persoane au primit ingrijiri medicale Opt persoane au fost evacuate de pompieri luni seara, 18 martie, dintr-un bloc din Ploiesti, dupa ce a fost semnalat un miros suspect pe casa scarii. Trei dintre ele au avut usoare probleme respiratorii, fiind evaluate medical la fata locului, a anuntat ISU Prahova, citat de Agerpres. Potrivit ISU Prahova, mirosul suspect a fost semnalat […] ...continuare.

O noua metoda de diagnosticare a cancerului intestinal, fara biopsii

publicat 2024-03-18 22:00:10 (Jurnalul-National)
O noua metoda de diagnosticare a cancerului intestinal, fara biopsii Cercetatorii britanici au descoperit o modalitate de diagnosticare a cancerului intestinal fara biopsii. Scanarile PET pot examina intregul intestin inainte si in timpul tratamentului, evitand riscurile asociate cu prelevarea de mostre de tesut. ...continuare.

Biden l-a avertizat pe Netanyahu. Urmeaza negocieri la Washington

publicat 2024-03-18 22:00:10 (Jurnalul-National)
Biden l-a avertizat pe Netanyahu. Urmeaza negocieri la Washington Presedintele american Joe Biden l-a avertizat, luni, pe premierul israelian Benjamin Netanyahu ca o operatiune militara israeliana la Rafah ar acutiza problemele in Gaza. Cei doi au convenit ca delegatii ale SUA si Israelului sa se intalneasca la Washington, a anuntat Casa Alba. ...continuare.

Inca 11 cetateni romani au fost evacuati din Fasia Gaza | Anuntul facut de MAE

publicat 2024-03-18 22:00:02 (Antena3)
Inca 11 cetateni romani au fost evacuati din Fasia Gaza | Anuntul facut de MAE Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca mai multi cetateni romani si membri ai familiilor acestora au fost evacuati din Fasia Gaza. ...continuare.

Consiliul UE a aprobat un nou ajutor pentru armata ucraineana, de 5 miliarde de euro

publicat 2024-03-18 22:00:02 (Adevarul)
Consiliul UE a aprobat un nou ajutor pentru armata ucraineana, de 5 miliarde de euro Consiliul UE, ce reuneste statele membre, a adoptat luni un acord convenit de acestea saptamana trecuta pentru a creste cu 5 miliarde de euro ajutorul oferit armatei ucrainene prin fondul extrabugetar constituit din contributiile statelor UE denumit Facilitatea Europeana pentru Pace (EPF). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.