EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Abuzuri la APIA. Noul director general stabileste dupa bunul plac cine primeste subventiile

publicat 2024-01-20 14:30:15 (Puterea)
Abuzuri la APIA. Noul director general stabileste dupa bunul plac cine primeste subventiile Noul director general al APIA, Ionut Costin Lupu, numit recent, isi depaseste cu mult atributiile pe care i le confera functia. Mai mult, este vorba chiar de abuz in serviciu, din moment ce isi permite sa se bage peste activitatea birourilor APIA locale, cele care isi dau acceptul pentru intrarea dosarelor de subventii la plata, […]The post Abuzuri la APIA. Noul director general stabileste dupa bunul plac cine primeste subventiile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lupta mare pentru Directoratul CE Oltenia! 30 de doritori, doar 3 acceptati

publicat 2024-01-20 14:30:15 (Puterea)
Lupta mare pentru Directoratul CE Oltenia! 30 de doritori, doar 3 acceptati Doar trei persoane, din cateva zeci care au participat, au promovat interviul pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Au fost depus aproape 30 de dosare pentru ocuparea celor cinci posturi din Directoratul CE Oltenia, iar in urma unei testari psihologice, au fost validate doar trei. Astfel, de interviul preliminar au trecut Dan Iulius Plaveti, actualul presedinte […]The post Lupta mare pentru Directoratul CE Oltenia! 30 de doritori, doar 3 acceptati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cate infractiuni au comis ucrainenii in Romania de la inceperea razboiului cu Rusia

publicat 2024-01-20 12:00:11 (Puterea)
Un document oficial al Parlamentului Romaniei indica si o alta realitate a comportamentului refugiatilor din Ucraina pe teritoriul tarii noastre, care este mai putin mediatizata. Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a precizat intr-un document transmis Parlamentulu ca "in perioada 24.02.20222-11.12.2023, la nivel national, au fost inregistrate sesizari privind savarsirea a 856 de fapte penale de […]The post Cate infractiuni au comis ucrainenii in Romania de la inceperea... ...continuare.

Noile reguli privind eliberarea antibioticelor: Ceea ce ar trebui sa stim

publicat 2024-01-20 12:00:11 (Puterea)
Regulile pentru prescrierea si eliberarea antibioticelor au fost serios inasprite. Beatrice Speteanu, farmacist si presedinte al Asociatiei Farmaciilor Traditionale si a Practicienilor, a adus in atentia publicului o serie de modificari semnificative ce au avut loc in domeniul prescriptiilor antibioticelor. Potrivit noilor reglementari, retetele trebuie sa includa obligatoriu CNP-ul pacientului, diagnosticul precis, doza de tratament, […]The post Noile reguli privind eliberarea... ...continuare.

Ninsoare abundenta in Capitala! Stratul de zapada e consistent la primele ore ale diminetii

publicat 2024-01-20 11:45:20 (Puterea)
Ninsoare abundenta in Capitala! Stratul de zapada e consistent la primele ore ale diminetii Bucurestiul s-a trezit sambata dimineata sub o ninsoare puternica, amintind de zapezile de altadata. Bucurestiul este acoperit de zapada in urma unei ninsori puternice care a avut loc in cursul noptii. Intr-un interval de cateva ore, stratul de zapada a atins aproximativ 10 cm, iar conditiile meteorologice arata ca ninsorile vor continua si dupa ora […]The post Ninsoare abundenta in Capitala! Stratul de zapada e consistent la primele ore ale diminetii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sorin Grindeanu asteapta dovezi ca sa-i demita pe sefii Portului Constanta

publicat 2024-01-20 11:45:20 (Puterea)
Sorin Grindeanu asteapta dovezi ca sa-i demita pe sefii Portului Constanta Sorin Grindeanu afirma ca, daca i se aduce "cea mai mica dovada" ca in Portul Constanta ar avea prioritate camioanele din Ucraina, toata conducerea portului va fi schimbata. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat intr-o aparitie la o emisiune televizata ca nu dispune de informatii care sa confirme ca acele camioane provenite din Ucraina si […]The post Sorin Grindeanu asteapta dovezi ca sa-i demita pe sefii Portului Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Saptamana politica romaneasca

publicat 2024-01-20 11:45:20 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca Am avut parte de o saptamana politica extrem de vioaie, dominata neindoielnic de protestul masiv al fermierilor si transportatorilor. Vanzoleala mare, trafic blocat, confruntari verbale dure cu fortele de mentinere a ordinii publice, in fine, o mica revolutie. Dar si schimbari in regim de urgenta pe la ANAF si Vami, la sugestia domnului Bolos, si, […]The post Saptamana politica romaneasca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lipsesc utilajele de deszapezire in Bucuresti. Ce spune prefectul Hopinca

publicat 2024-01-20 11:45:20 (Puterea)
Lipsesc utilajele de deszapezire in Bucuresti. Ce spune prefectul Hopinca Utilajele de deszapezire vor interveni in Bucuresti dupa ce ninsoarea se opreste, sustine prefectul Rares Hopinca. In Bucuresti, ninge viscolit si stratul de zapada atinge zece centimetri, conform declaratiilor prefectului Capitalei, Rares Hopinca, facute intr-o interventie la Digi24. In ciuda conditiilor meteo dificile, oficialul afirma ca nu exista drumuri blocate in oras. Hopinca asigura ca, […]The post Lipsesc utilajele de deszapezire in Bucuresti. Ce spune prefectul Hopinca... ...continuare.

Mihai Tudose acuza PNL ca a lasat PSD singur in fata protestelor

publicat 2024-01-20 11:45:20 (Puterea)
Mihai Tudose acuza PNL ca a lasat PSD singur in fata protestelor Mihai Tudose a iesit in public si a acuzat partenerul de guvernare, PNL, ca nu face nimic in timpul protestelor, lasand PSD de unul singur. Mihai Tudose, europarlamentar si coordonator al campaniei PSD pentru alegerile din 2024, acuza PNL ca a lasat PSD izolat in confruntarea cu protestele fermierilor si transportatorilor. Desi remarca prezenta constanta […]The post Mihai Tudose acuza PNL ca a lasat PSD singur in fata protestelor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iliberalismul lui Narendra Modi poate pune in pericol progresul economic al Indiei

publicat 2024-01-20 11:45:20 (Puterea)
Iliberalismul lui Narendra Modi poate pune in pericol progresul economic al Indiei Cu un al treilea mandat in perspectiva, Narendra Modi ar trebui sa realizeze ca, pentru a-si indeplini visul de a face din India o mare putere, echilibrul trebuie sa continue. "Politica si religia nu pot fi amestecate," a decis Curtea Suprema a Indiei in 1994 in ceea ce era considerat atunci o elucidare decisiva a […]The post Iliberalismul lui Narendra Modi poate pune in pericol progresul economic al Indiei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.