EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tensiuni intre fermieri! "Liderul cu cusma de oaie", tot mai contestat

publicat 2024-01-17 22:00:12 (Puterea)
Tensiuni intre fermieri! Liderul cu cusma de oaie, tot mai contestat Unii fermieri incep sa se dezica de liderul Danut Andrus, politicianul botosenean care isi face un partid. Danut Andrus, barbatul care poarta cusma de oaie si care se afla in fruntea unui grup de protestatari fermieri, este tot mai criticat si dezaprobat de colegii sai. Unul dintre fermieri exprima nemultumirea fata de numarul exagerat de […]The post Tensiuni intre fermieri! "Liderul cu cusma de oaie", tot mai contestat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Functionara din Primaria Gura Vadului, retinuta in dosarul Ferma Dacilor

publicat 2024-01-17 20:00:14 (Puterea)
Functionara din Primaria Gura Vadului, retinuta in dosarul Ferma Dacilor Primarul comunei Gura Vadului, Marius Nicolae Sora, fostul primar al localitatii si o functionara de la urbanism din cadrul Primariei Gura Vadului au fost audiati, miercuri, in dosarul "Ferma Dacilor". O femeie care a indeplinit responsabilitati in domeniul amenajarii teritoriului si urbanismului in cadrul Primariei Gura Vadului a fost retinuta, miercuri, de procurorii DIICOT, in […]The post Functionara din Primaria Gura Vadului, retinuta in dosarul Ferma Dacilor appeared first on... ...continuare.

Wizz Air, obligata sa plateasca suplimentar 1,4 milioane de euro pentru zboruri intrerupte

publicat 2024-01-17 19:00:24 (Puterea)
Wizz Air, obligata sa plateasca suplimentar 1,4 milioane de euro pentru zboruri intrerupte Wizz Air va plati inca 1,2 milioane de lire sterline pasagerilor pentru a incheia actiunea de control a autoritatii de reglementare a aviatiei din Marea Britanie. Compania Wizz Air Holdings Plc va plati o suma suplimentara de 1,2 milioane de lire sterline (1,4 milioane de euro) catre clienti ca despagubire, in incercarea companiei aeriene cu […]The post Wizz Air, obligata sa plateasca suplimentar 1,4 milioane de euro pentru zboruri intrerupte appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Revolta intr-un oras din Rusia! Protestatarii s-au ciocnit cu politia dupa ce un activist a fost inchis

publicat 2024-01-17 19:00:24 (Puterea)
Revolta intr-un oras din Rusia! Protestatarii s-au ciocnit cu politia dupa ce un activist a fost  inchis Politia a folosit gaze lacrimogene si a arestat zeci de persoane pentru a opri marea demonstratie, o raritate in mijlocul razboiului Rusiei din Ucraina. Politia rusa a reprimat un protest de amploare in regiunea din estul indepartat a Baskortostanului, dupa ce un activist a fost inchis. Protestul a izbucnit dupa ce un tribunal din orasul […]The post Revolta intr-un oras din Rusia! Protestatarii s-au ciocnit cu politia dupa ce un activist a fost inchis appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Escrocherie de proportii pe internet: Castiguri uriase prin investitii in actiunile Transgaz

publicat 2024-01-17 17:15:15 (Puterea)
Escrocherie de proportii pe internet: Castiguri uriase prin investitii in actiunile Transgaz In ultima perioada, o noua si sofisticata schema de escrocherie a aparut pe internet, vizand cetatenii romani si manipuland interesul acestora pentru investitii financiare. Totul pare a se desfasura sub umbrela reputatei companii Transgaz, insa realitatea este mult mai intunecata decat aparentele sugereaza. Anunturile frauduloase au inceput sa se raspandeasca pe diverse platforme online, inclusiv […]The post Escrocherie de proportii pe internet: Castiguri uriase prin investitii in... ...continuare.

Ionut Ciurea la Dialogurile Puterii: "Firmele private nu mai au putere!" Cazul Umbrarescu

publicat 2024-01-17 17:15:15 (Puterea)
Ionut Ciurea la Dialogurile Puterii: Firmele private nu mai au putere! Cazul Umbrarescu Ionut Ciurea, director executiv al Asociatiei ProInfrastructura, a declarat, la Dialogurile Puterii, ca firmele care construiesc autostrazi au ajuns la capatul puterilor, si dat exemplu grupul Umbrarescu. Firmele din grupul Umbrarescu care construiesc autostrazi sunt cele mai organizate, sunt cele mai harnice si sunt angajate pe multe fronturi de lucru. Aceste companii au ajuns insa […]The post Ionut Ciurea la Dialogurile Puterii: "Firmele private nu mai au putere!" Cazul Umbrarescu... ...continuare.

Guvernul spaniol pune punct tutunului incalzit aromatizat

publicat 2024-01-17 17:15:15 (Puterea)
Guvernul spaniol pune punct tutunului incalzit aromatizat Guvernul spaniol va interzice aromele din derivatele de tutun, iar tutunul incalzit va fi supus acelorasi reguli care functioneaza in cazul tigarilor clasice, a anuntat ministrul Sanatatii, transmite AFP.   Aromele din produsele derivate de tutun (filtre, capsule etc.) sunt interzise si tutunul incalzit va fi supus reglementarilor aplicate in cazul tutunului conventional, a scris […]The post Guvernul spaniol pune punct tutunului incalzit aromatizat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Victor Ponta, victorie in instanta in procesul cu Marian Vanghele

publicat 2024-01-17 16:15:18 (Puterea)
Cererea formulata de Victor Ponta pentru executarea silita a lui Marian Vanghelie a fost admisa de catre Judecatoria Sectorului 2. Astfel, fostul primar al Sectorului 5 a fost obligat sa plateasca fostului premier 10.000 de euro cu titlu de daune morale, in urma unui proces incheiat in 2022. "Admite cererea de incuviintare a executarii silite […]The post Victor Ponta, victorie in instanta in procesul cu Marian Vanghele appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O familie din India a ajuns sa administreze 27.000 ha de teren agricol in Romania

publicat 2024-01-17 15:15:24 (Puterea)
O familie din India a ajuns sa administreze 27.000 ha de teren agricol in Romania Grupul de companii Vectr Holdings, detinut de familia indiana Gupta, ajunge la o suprafata de aproximativ 27.000 de hectare de teren agricol in Romania, ceea ce il plaseaza in pozitia de jucator cheie in agricultura romaneasca, in urma achizitiei a doua noi societati. Vectr Holdings a anuntat, miercuri, ca a preluat societatile Padova Agricultura si […]The post O familie din India a ajuns sa administreze 27.000 ha de teren agricol in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Protestele fermierilor provoaca ingrijorare la Comisia Europeana

publicat 2024-01-17 15:15:24 (Puterea)
Protestele fermierilor provoaca ingrijorare la Comisia Europeana Protestele fermierilor din Europa provoaca ingrijorare la Comisia Europeana. Ursula von der Leyen, presedinta CE, urmeaza sa anunte, miercuri, o serie de decizii dupa protestele de amploare din Germania si Romania din ultima saptamana. Astazi, in Parlamentul European de la Strasbourg, unde va fi prezenta si Ursula von der Leyen, pe ordinea de zi se […]The post Protestele fermierilor provoaca ingrijorare la Comisia Europeana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.