EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Portughezii de la EDP Renovaveis baga peste 10 mil. euro in panouri fotovoltaice in jud. Constanta

publicat 2024-01-13 12:15:13 (Puterea)
Portughezii de la EDP Renovaveis baga peste 10 mil. euro in panouri fotovoltaice in jud. Constanta Grupul portughez EDP Renovaveis, unul dintre cei mai mari producatori de energie regenerabila la nivel mondial, planifica sa investeasca peste 10 milioane de euro in constructia unei centrale electrice fotovoltaice in judetul Constanta. Proiectul, denumit „Cernavoda Solar,” a fost depus la Agentia pentru Protectia Mediului din Constanta de catre filiala romaneasca a companiei, EDPR Romania. […]The post Portughezii de la EDP Renovaveis baga peste 10 mil. euro in panouri... ...continuare.

Sforarul sef al Transporturilor, Bogdan Mindrescu, la un pas de demitere

publicat 2024-01-13 10:30:13 (Puterea)
Sforarul sef al Transporturilor, Bogdan Mindrescu, la un pas de demitere Zilele sforarului sef al Ministerului Transporturilor, Bogdan Mindrescu, sunt umarate si doar interventia si sustinerea unui ministru a facut ca mandatul sau sa fie prelungit cu cateva zile. Sforarul sef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mindrescu, a ramas fara sustinerea conducerii PSD si doar interventia unui ministru a facut ca acesta sa mai […]The post Sforarul sef al Transporturilor, Bogdan Mindrescu, la un pas de demitere appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Separatistii transnistreni acuza Chisinaul ca intentioneaza sa foloseasca soldati ucraineni pentru a planifica atacuri

publicat 2024-01-13 10:30:13 (Puterea)
Separatistii transnistreni acuza Chisinaul ca intentioneaza sa foloseasca soldati ucraineni pentru a planifica atacuri Enclava separatista a Transnistriei acuza autoritatile de la Chisinau ca intentioneaza sa utilizeze soldati ucraineni in scopul planificarii si executarii atacurilor asupra institutiilor si liderilor din regiunea separatista. Vineri, guvernul transnistrean pro-rus a emis aceste acuzatii, sustinand ca peste 60 de militari, majoritatea cu experienta in conflictul din Ucraina, sunt antrenati de specialisti straini in […]The post Separatistii transnistreni acuza Chisinaul ca intentioneaza... ...continuare.

Conditii de iarna pe mai multe drumuri din Romania: Utilaje de deszapezire actionate in judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures

publicat 2024-01-13 09:45:11 (Puterea)
Conditii de iarna pe mai multe drumuri din Romania: Utilaje de deszapezire actionate in judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures Traficul se desfasoara in conditii de iarna, fara restrictii majore, pe drumurile din cateva judete, inclusiv pe autostrazi. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a emis sambata dimineata un avertisment cu privire la conditiile de iarna pe mai multe drumuri din tara, inclusiv in judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire […]The post Conditii de iarna pe mai multe drumuri din Romania: Utilaje de deszapezire actionate in judetele Buzau, Iasi,... ...continuare.

Saptamana politica romaneasca

publicat 2024-01-13 08:45:13 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca In debutul tumultuos al acestui an, peisajul politic romanesc pare a fi prins intr-o valtoare de pseudo transformari adanci si decizii contestabile.Vanzolul ametitor se desfasoara in directii contradictorii. De la controversata reforma a pensiilor si hotararea judiciara referitoare la furturile de proprietate din perioada dictaturii, pana la deblocarea posturilor in sectorul sanatatii si posibilitatea unei […]The post Saptamana politica romaneasca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avertisment din partea Croatiei pentru intrarea in Schengen: Crestere semnificativa a arestarilor in randul traficantilor de persoane

publicat 2024-01-13 08:45:13 (Puterea)
Avertisment din partea Croatiei pentru intrarea in Schengen: Crestere semnificativa a arestarilor in randul traficantilor de persoane Croatia avertizeaza Romania si Bulgaria cu privire la riscurile asociate aderarii la Spatiul Schengen, indicand o crestere semnificativa a arestarilor traficantilor de persoane dupa ce ea insasi a devenit parte a acestei zone. Avertismentul vine in contextul aprobarii partiale pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, in martie 2024, dupa o asteptare de peste zece […]The post Avertisment din partea Croatiei pentru intrarea in Schengen: Crestere semnificativa a arestarilor in... ...continuare.

"O intalnire astrala: Gerota-Brancusi. Povestea Ecorseului", relatata de prof. univ. dr. Irinel Popescu

publicat 2024-01-13 07:46:21 (Puterea)
O intalnire astrala: Gerota-Brancusi. Povestea Ecorseului, relatata de prof. univ. dr. Irinel Popescu Fascinat de colaborarea unica dintre un medic si un  sculptor, prof.univ. dr.Irinel Popescu a elaborat  volumul  "O intalnire astrala: Dimitrie Gerota-Constantin Brancusi. Povestea Ecorseului", lansat recent la Muzeul de Arta din Timisoara. Constantin Brancusi, indrumat de  profesorul de anatomie umana Dimitrie Gerota, a creat "Ecorseul", o opera care este "stiinta si arta", spune prof. univ. […]The post "O intalnire astrala: Gerota-Brancusi. Povestea Ecorseului", relatata de prof.... ...continuare.

Medicii de familie si din ambulatoriile de specialitate cer marirea valorii punctului de servicii medicale

publicat 2024-01-13 07:46:18 (Puterea)
Medicii de familie si din ambulatoriile de specialitate cer marirea valorii punctului de servicii medicale Daca nu se mareste valoarea punctului pentru serviciile medicale in cazul medicilor de familie si al celor din ambulatoriul de specialitate, veniturile acestora scad cu 40-50%. Presedintele Asociatiei Profesionale a Medicilor de Ambulator, dr. Cosmin Alexandrescu, avertizeaza ca toate modificarile fiscale de la sfarsitul anului trecut duc la "o scadere a veniturilor medicilor cu 40-50% […]The post Medicii de familie si din ambulatoriile de specialitate cer marirea valorii punctului de... ...continuare.

Fermieri si transportatorii continua protestele in intreaga tara

publicat 2024-01-13 07:46:16 (Puterea)
Fermieri si transportatorii continua protestele in intreaga tara Protestele fermierilor si transportatorilor continua sa paralizeze circulatia in jurul Capitalei Romaniei, dupa ce premierul Marcel Ciolacu a promis ca revendicarile acestora vor fi discutate saptamana viitoare. Sute de transportatori si fermieri romani stagneaza intr-un protest concentrat pe costurile crescute ale asigurarilor auto si ale accizelor la carburanti, declansat pe 10 ianuarie. Cu toate acestea, […]The post Fermieri si transportatorii continua protestele in intreaga tara... ...continuare.

Horoscop 13 ianuarie 2024. Zodiile care vor avea parte de o surpriza

publicat 2024-01-13 06:30:16 (Puterea)
Horoscop 13 ianuarie 2024. Zodiile care vor avea parte de o surpriza Horoscop 13 ianuarie 2024. O buna parte dintre nativi prefera sa-si traga sufletul si sa se relaxeze in aceasta zi. Insa, altii vor avea parte de o surpriza. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 13 ianuarie 2024 Berbec Astazi, Berbecii se bucura de energia pozitiva din jurul acestora, punand accent pe relatiile personale. Fii deschis la […]The post Horoscop 13 ianuarie 2024. Zodiile care vor avea parte de o surpriza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.