EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Concepte urbanistice la Primaria Galati: "padurile urbane", "pasunatul urban" si "agri-cultura"

publicat 2024-01-15 23:00:13 (Puterea)
Concepte urbanistice la Primaria Galati: padurile urbane, pasunatul urban si agri-cultura In timp ce spatiile verzi dintre blocuri sunt niste maidane prafuite din cauza indiferentei edililor, decidentii din Primaria Galati par sedusi de concepte urbanistice inedite, cel mai recent fiind cel referitor la "padurile urbane". Pe data de 10 ianuarie, Primaria Galati a lansat procedura pentru "achizitia Proiectului Tehnic Economic (PTE) pentru obiectivul Crearea de paduri […]The post Concepte urbanistice la Primaria Galati: "padurile urbane", "pasunatul urban" si "agri-cultura"... ...continuare.

Obligatia racordarii la reteaua de canalizare

publicat 2024-01-15 22:15:13 (Puterea)
Obligatia racordarii la reteaua de canalizare Conform legii 241/2006 cu modificarile si completarile ulterioare privind serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare, cetatenii au obligatia de a racorda imobilele la sistemul public de canalizare. Utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apa, au obligatia de a se racorda la sistemele publice de […]The post Obligatia racordarii la reteaua de canalizare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Profesorul Adrian Cioroianu spulbera un mit: "Istoria nu se repeta niciodata"

publicat 2024-01-15 22:15:13 (Puterea)
Profesorul Adrian Cioroianu spulbera un mit: Istoria nu se repeta niciodata Niciodata istoria nu se repeta, afirma Adrian Cioroianu. Sa ne intelegem, istoria NU se repeta. Asta e iar un mare mit. Un mare cliseu. Daca istoria s-ar repeta, am fi cei mai linistiti. Am sti ce urmeaza. Ne-am uita in spate si am sti ce urmeaza maine. Niciodata nu se intampla asa ceva. Adrian Cioroianu, […]The post Profesorul Adrian Cioroianu spulbera un mit: "Istoria nu se repeta niciodata" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ligia Deca dezvaluie cat vor castiga profesorii in acest an

publicat 2024-01-15 22:15:13 (Puterea)
Ligia Deca dezvaluie cat vor castiga profesorii in acest an Ligia Deca spune ca un profesor cu grad didactic I, cu peste 25 de ani vechime, in iunie va castiga un salariu brut de 10.232 de lei. Ministrul Educatiei, Ligia Deca, afirma ca salariile cadrelor didactice vor inregistra cresteri semnificative, in medie peste 50%, in perioada iunie 2023 – iunie 2024. „Este o perioada foarte […]The post Ligia Deca dezvaluie cat vor castiga profesorii in acest an appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scurtcircuit in Coalitie: PSD Timis a dat in judecata PNL Timis

publicat 2024-01-15 22:15:13 (Puterea)
Scandalul taloanelor de pensie aduse batranilor impreuna cu pliante PNL capata amploare in judetul Timis. PSD Timis a depus o plangere penala impotriva liderului PNL Timis, Alin Nica, a liderului PNL Lugoj, Ionut Sarbu, si a directorului Regionalei de Posta, Adrian Lulciuc. Motivul plangerii este distribuirea de pliante cu simbolurile liberale impreuna cu cupoanele de […]The post Scurtcircuit in Coalitie: PSD Timis a dat in judecata PNL Timis appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fermierii si ministrul Florin Barbu au facut pace: "Sa mearga acasa"

publicat 2024-01-15 22:15:13 (Puterea)
Fermierii si ministrul Florin Barbu au facut pace: Sa mearga acasa Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, si reprezentantii fermierilor au ajuns la un acord. Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, impreuna cu reprezentantii asociatiilor din sectorul vegetal, au ajuns la un acord privind 13 solicitari formulate de fermieri, dupa o runda de negocieri care a durat mai mult de trei ore, desfasurata luni. Printre aceste solicitari se numara acordarea […]The post Fermierii si ministrul Florin Barbu au facut pace: "Sa mearga acasa" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Barbu: "Din punctul nostru de vedere, industria alimentara este la pamant"

publicat 2024-01-15 19:15:16 (Puterea)
Ministrul Barbu: Din punctul nostru de vedere, industria alimentara este la pamant Ministrul Barbu anunta ca sectorul ovin va beneficia in acest an de 120 de milioane de euro. Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat ca sectorul ovin si caprin va primi sprijin financiar in valoare de 80 de milioane de euro prin sprijinul cuplat in anul 2024. De asemenea, se va aloca o suma suplimentara de […]The post Ministrul Barbu: "Din punctul nostru de vedere, industria alimentara este la pamant" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Oameni de afaceri trimisi in judecata de DNA pentru spaga destinata unui sef din Ministerul Transporturilor

publicat 2024-01-15 19:15:16 (Puterea)
Oameni de afaceri trimisi in judecata de DNA pentru spaga destinata unui sef din Ministerul Transporturilor Procurorii din cadrul DNA Constanta au trimis in judecata doi oameni de afaceri care, printr-un intermediar, ar fi oferit o spaga de 1.000.000 de lei unui sef din Ministerul Transporturilor care sa le faciliteze incasarea banilor dintr-un contract. Procurorii anticoruptie au trimis in judecata protagonistii unui dosar disjuns din dosarul de coruptie al fostului director […]The post Oameni de afaceri trimisi in judecata de DNA pentru spaga destinata unui sef din Ministerul... ...continuare.

Ministrul Sanatatii stie ca banii sunt mai putini, desi premierul declara ca vor fi mai multi. Medicii ameninta ca vor inchide cabinetele si vor face greva

publicat 2024-01-15 17:45:15 (Puterea)
Ministrul Sanatatii stie ca banii sunt mai putini, desi premierul declara ca vor fi mai multi. Medicii ameninta ca vor inchide cabinetele si vor face greva Medicii din Romania protesteaza fata de proiectul de finantare emis de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru anul 2024, pe motiv ca proiectul le-ar reduce veniturile cu pana la 40 la suta, dar ministrul Sanatatii sustine ca doar atat a primit CNAS prin bugetul de stat si ca, oricum, veniturile medicilor au crescut mult […]The post Ministrul Sanatatii stie ca banii sunt mai putini, desi premierul declara ca vor fi mai multi. Medicii ameninta ca vor inchide cabinetele si vor face... ...continuare.

Europol sustine anarhia in Romania

publicat 2024-01-15 17:45:15 (Puterea)
Europol sustine anarhia in Romania Sindicatul politistilor, Europol, a emis un comunicat in care accepta anarhia si se plaseaza impotriva cetatenilor  patriei. Sindicatul Europol aduce in atentia publicului faptul ca in timpul protestelor recente organizate de transportatori si fermieri, mii de politisti au fost supusi presiunilor pentru a intreprinde orice actiune necesara pentru a bloca autovehiculele scoase pe drumuri de […]The post Europol sustine anarhia in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.