EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Despre manipulare, extremism si pericolul instigarii la violenta

publicat 2024-01-14 15:30:13 (Puterea)
Despre manipulare, extremism si pericolul instigarii la violenta Recentele evenimente asociate protestului fermierilor au adus in prim-plan o serie de aspecte care nu pot fi trecute cu vederea, punand sub semnul intrebarii echilibrul si siguranta societatii noastre. Desi nemultumirile fermierilor si transportatorilor sunt legitime si merita o atentie corespunzatoare, utilizarea acestor proteste ca pretext pentru actiuni extremiste ridica serioase preocupari si semnaleaza riscuri […]The post Despre manipulare, extremism si pericolul instigarii la... ...continuare.

Politicul si anarhia nu au ce cauta intr-un protest democratic!

publicat 2024-01-14 14:30:24 (Puterea)
Politicul si anarhia nu au ce cauta intr-un protest democratic! Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) saluta orice protest democratic, fara implicarea factorului politic si fara anarhie! Solutia este continuarea dialogului cu autoritatile. Scopul nostru este sa obtinem modificari legislative in favoarea romanilor si a economiei Romaniei, nu sa dam jos guverne sau sa punem guverne. COTAR a anuntat organizarea unor proteste in […]The post Politicul si anarhia nu au ce cauta intr-un protest democratic!... ...continuare.

Poetul rus Lev Rubinstein, critic al Kremlinului a murit

publicat 2024-01-14 14:30:24 (Puterea)
Poetul rus Lev Rubinstein, critic al Kremlinului a murit Poetul rus Lev Rubinstein, disident sovietic si critic al Kremlinului, a incetat din viata, dupa ce a fost calcat de o masina. Vestea mortii sale a fost data de catre  fiica sa. In urma incidentului in care a fost implicat, poetul rus Lev Rubinstein a stat 6 zile internat in spital. Din pacate, medicii nu au […]The post Poetul rus Lev Rubinstein, critic al Kremlinului a murit appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Tot mai multe fabrici din Europa isi suspenda productia din cauza atacurilor din Marea Rosie

publicat 2024-01-14 14:30:23 (Puterea)
Tot mai multe fabrici din Europa isi suspenda productia din cauza atacurilor din Marea Rosie Atacurile Houthi din Marea Rosie influenteaza tot mai mult activitatea unor companii mari din intreaga lume, care anunta intreruperea productiei, pe fondul problemelor cu aprovizionarea.   Reactiile firmelor afectate din cauza atacurilor din Marea Rosie au inceput sa se inmulteasca. Asa de exemplu, Volvo Cars, al carei pachet majoritar este detinut de compania chineza Geely, […]The post Tot mai multe fabrici din Europa isi suspenda productia din cauza atacurilor din Marea Rosie... ...continuare.

A inceput culesul strugurilor in podgoriile din Romania. "Vinul de ghiata", la mare cautare

publicat 2024-01-14 13:45:14 (Puterea)
A inceput culesul strugurilor in podgoriile din Romania. Vinul de ghiata, la mare cautare Desi este ianuarie, in podgoriile din Romania a inceput culesul strugurilor special pastrati pentru producerea „vinului de gheata”. Operatiunea se poate face doar cand sunt trei zile consecutive cu temperaturi de minus 7 grade Celsius, iar recoltatul are loc in timpul noptii, cand gerul este foarte puternic. Cum vremea a fost calda pana la finele […]The post A inceput culesul strugurilor in podgoriile din Romania. "Vinul de ghiata", la mare cautare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Raed Arafat: Eu nu sunt spion. Eu sunt medic

publicat 2024-01-14 13:45:14 (Puterea)
Raed Arafat: Eu nu sunt spion. Eu sunt medic Raed Arafat a oferit prima reactie vis-a-vis de acuzatiile facute de Ioan Talpes, fostul sef al SIE, care l-a acuzat pe acesta ca este spion. In cadrul unei emisiuni televizate, seful DSU a fost intrebat despre acuzatiile potrivit carora, acesta este de neinlaturat din sistemul public intrucat ar fi sustinut de persoane mult mai puternice din Romania. […]The post Raed Arafat: Eu nu sunt spion. Eu sunt medic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Istoricul Adrian Cioroianu, la "Dialogurile Puterii": "Puterea e ca o cutie cu lapte, are termen de valabilitate"

publicat 2024-01-14 13:45:14 (Puterea)
Istoricul Adrian Cioroianu, la Dialogurile Puterii: Puterea e ca o cutie cu lapte, are termen de valabilitate Un dialog despre Putere in istorie. Despre Putere si Adevar. Despre puterea ipocriziei, puterea iubirii, puterea politica. Un dialog memorabil cu un distins istoric, un dialog necesar si binevenit cu un fost ministru performant: Adrian Cioroianu. Despre palierele definitorii ale Puterii. Despre puterea de a invinge si puterea de a te ridica si a merge […]The post Istoricul Adrian Cioroianu, la "Dialogurile Puterii": "Puterea e ca o cutie cu lapte, are termen de valabilitate" appeared... ...continuare.

Alerta: Corpul de control al prim ministrului a aterizat la Aeroportul Otopeni

publicat 2024-01-14 12:15:21 (Puterea)
Alerta: Corpul de control al prim ministrului a aterizat la Aeroportul Otopeni Dezvaluirile facute recent de PUTEREA privind tunul financiar de 28.000.000 de euro pregatit la Aeroportul Otopeni de sforarul sef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mindrescu, nu au ramas fara ecou si deja s-a sesizat o institutie de forta a statului roman. PUTEREA a semnalat de curand ca secretarul de stat din Ministerul Transporturilor […]The post Alerta: Corpul de control al prim ministrului a aterizat la Aeroportul Otopeni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Zile libere in 2024. Cand pica Pastele?

publicat 2024-01-14 12:15:21 (Puterea)
Zile libere in 2024. Cand pica Pastele? Data Pastelui se schimba in fiecare an. In 2024, minivacanta de 1 mai se aliniaza indeaproape cu Pastele, iar astfel romanii vor avea parte de mai multe zile libere. Modul in care se calculeaza data Pastelui a fost stabilit la Sinodul Ecumenic de la Niceea, in anul 325. Regula prevede ca sarbatoarea de Paste sa […]The post Zile libere in 2024. Cand pica Pastele? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Printul Brunei Darussalam s-a casatorit. Nunta a durat 10 zile

publicat 2024-01-14 12:15:20 (Puterea)
Printul Brunei Darussalam s-a casatorit. Nunta a durat 10 zile Printul Abdul Mateen din Brunei s-a casatorit cu logodnica sa. Nunta s-a intins pe 10 zile. Marele eveniment are loc la scurt timp dupa anuntul facut de acesta in luna decembrie, prin care anunta relatia cu  Yang Mulia Anisha Rosnah. Vestea nuntii i-a surprins pe multi fani ai Printului Brunei, Abdul Mateen numit candva unul […]The post Printul Brunei Darussalam s-a casatorit. Nunta a durat 10 zile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.