EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine e deputatul de Dambovita care bate la usa PSD Prahova

publicat 2024-01-22 14:30:12 (Puterea)
Cine e deputatul de Dambovita care bate la usa PSD Prahova Sunt o multime de parlamentari PSD care deja nu se vor mai regasi pe listele partidului pentru alegerile de anul acesta si, ca atare, unii dintre ei cauta sa obtina un nou mandat in alt judet decat cel unde sunt acum alesi. Unul dintre deputatii care nu se va mai regasi pe lista PSD Dambovita […]The post Cine e deputatul de Dambovita care bate la usa PSD Prahova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Stefan Radu Oprea, ministrul Economiei: Acordurile comercial si de investitii UE – Vietnam creaza oportunitati pentru companiile romanesti care doresc sa dezvolte relatii comerciale sau de investitii cu companiile din Vietnam

publicat 2024-01-22 11:30:10 (Money.ro)
Stefan Radu Oprea, ministrul Economiei: Acordurile comercial si de investitii UE – Vietnam creaza oportunitati pentru companiile romanesti care doresc sa dezvolte relatii comerciale sau de investitii cu companiile din Vietnam "Camera de Comert si Industrie Prahova a fost ieri gazda delegatiei guvernametale vietnameze, condusa de Prim-ministrul Pham Minh Chinh. M-am bucurat ca au acceptat invitatia mea de a cunoaste reprezentantii mediului de afaceri prahovean, deoarece exista legaturi intre Universitatea de Petrol si Gaze, industria petroliera din Prahova si PetroVietnam. De asemenea, am aflat cu placere ca o companie prahoveana Keep It Mobile a fost implicata in modernizarea aeroportului din Hanoi", arata... ...continuare.

Copaci rupti sau dezradacinati sub greutatea zapezii, in Prahova si Dambovita. Ploiestiul, cel mai afectat din regiune

publicat 2024-01-20 16:15:02 (Adevarul)
Copaci rupti sau dezradacinati sub greutatea zapezii, in Prahova si Dambovita. Ploiestiul, cel mai afectat din regiune Pompierii prahoveni au inregistrat, sambata dimineata, 14 interventii, in decurs de trei ore si jumatate, in judetele Dambovita si Prahova, pentru indepartarea unor copaci cazuti in urma ninsorii din noaptea de vineri spre sambata. Cel mai afectat este municipiul Ploiesti ...continuare.

Cum a fost lasat liber dupa doar o zi de inchisoare un tanar care si-a batut si injunghiat mortal un consatean

publicat 2024-01-20 14:45:01 (Adevarul)
Cum a fost lasat liber dupa doar o zi de inchisoare un tanar care si-a batut si injunghiat mortal un consatean Unele decizii ale instantelor din Romania se dovedesc a fi cel putin stranii, in spete care par clare. Un astfel de caz a avut loc in Prahova, acolo unde, in trei ani de la comiterea unei crime, un prahovean a stat dupa gratii o singura zi. ...continuare.

IGPR: Noua fugari au fost adusi vineri in tara

publicat 2024-01-20 11:30:20 (Mediafax)
IGPR: Noua fugari au fost adusi vineri in tara Este vorba de un barbat de 34 de ani, din Prahova, urmarit international pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Acesta a fost adus din Marea Britanie, avand emis de catre Judecatoria Ploiesti, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an si 8 luni. ...continuare.

Manevrele in porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia, suspendate din cauza vantului

publicat 2024-01-20 11:30:20 (Mediafax)
Manevrele in porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia, suspendate din cauza vantului Potrivit Centrului Infotrafic, sambata, la ora 9.30, sunt precipitatii sub forma de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabila, fara a fi impuse restrictii de tonaj, in judetele Arges, Brasov, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Olt, Teleorman, Valcea. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire. ...continuare.

Mircea si Vlad Cosma scapa definitiv de inchisoare prin prescriptie. Instanta a hotarat confiscarea a 10,6 milioane de lei

publicat 2024-01-19 18:15:02 (Adevarul)
Mircea si Vlad Cosma scapa definitiv de inchisoare prin prescriptie. Instanta a hotarat confiscarea a 10,6 milioane de lei Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, fostul deputat PSD Vlad Cosma, scapa definitiv de inchisoare in dosarul de coruptie in care au fost initial condamnati la 8, respectiv 5 ani de inchisoare cu executare. ...continuare.

Protestul transportatorilor si fermierilor: Trafic blocat pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

publicat 2024-01-19 15:15:09 (Jurnalul-National)
Protestul transportatorilor si fermierilor: Trafic blocat pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti Traficul este blocat, vineri, la pranz, pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, in zona localitatii Dumbrava, judetul Prahova, pe sensul de mers catre Ploiesti, dupa ce trei capete tractor au oprit pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic. S-a format coloana de aproximativ sase kilometri. ...continuare.

Proteste. Transportatorii si fermierii au blocat Autostrada Bucuresti-Ploiesti

publicat 2024-01-19 14:30:10 (Mediafax)
Proteste. Transportatorii si fermierii au blocat Autostrada Bucuresti-Ploiesti Centrul Infotrafic informeaza ca pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, la kilometrul 62, pe sensul de mers catre Ploiesti, in zona localitatii Dumbrava, judetul Prahova, in contextul protestelor transportatorilor si ale fermierilor, 3 capete tractor au oprit pe carosabil, blocand banda de urgenta, banda 1 si banda 2. ...continuare.

Tribunalul Prahova a amanat redeschiderea urmaririi penale in dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor

publicat 2024-01-18 18:30:07 (Libertatea)
Tribunalul Prahova a amanat redeschiderea urmaririi penale in dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor Tribunalul Prahova a amanat, joi, 18 ianuarie, pronuntarea in dosarul care vizeaza redeschiderea urmaririi penale in speta instrumentata de DNA in care un fost sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova si un fost inspector de prevenire au fost cercetati pentru ca ar fi permis functionarea fara aviz de securitate la incendiu a complexului […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.