EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pfizer cere Romaniei, in instanta, peste jumatate de miliard de euro

publicat 2024-01-18 15:30:15 (Puterea)
Pfizer cere Romaniei, in instanta, peste jumatate de miliard de euro Compania Pfizer da in judecata Romania pentru nerespectarea contractului care prevede ca tara noastra trebuie sa achite 550 de milioane de euro pentru inca 28 de milioane de vaccinuri anti-Covid pe care le-a comandat.   Problema este ca, in prezent, in depozitele din tara noastra sunt vaccinuri anti-Covid care risca sa expire si interesul romanilor […]The post Pfizer cere Romaniei, in instanta, peste jumatate de miliard de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nemtii vor sa-si mute productia si procesarea carnii de porc in Romania

publicat 2024-01-18 14:30:18 (Puterea)
Nemtii vor sa-si mute productia si procesarea carnii de porc in Romania Mai multe companii din Germania vor sa-si mute productia, dar si procesarea carnii de porc in Romania, anunta ministrul Agriculturii Florin Barbu, in timp ce efectivele locale sunt in scadere dramatica, din cauza pestei porcine africane. Productia de carne de porc in Romania se afla de ani buni in declin, pesta porcina africana (PPA) afectand […]The post Nemtii vor sa-si mute productia si procesarea carnii de porc in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Programul Casa Verde Fotovoltaice, buget record in 2024

publicat 2024-01-18 14:30:18 (Puterea)
Programul Casa Verde Fotovoltaice, buget record in 2024 Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anuntat miercuri ca Programul Casa Verde Fotovoltaice va beneficia de un buget record in 2024, atingand suma de 2 miliarde de lei. Aceasta alocare financiara reprezinta un pas semnificativ in promovarea si implementarea energiei regenerabile in Romania. Ministrul a subliniat ca vor continua sa sprijine acest program pana cand vor […]The post Programul Casa Verde Fotovoltaice, buget record in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Autostrada Constanta-Salonic, prioritate strategica pentru NATO in contextul tensiunilor regionale

publicat 2024-01-18 12:15:17 (Puterea)
Autostrada Constanta-Salonic, prioritate strategica pentru NATO in contextul tensiunilor regionale NATO acorda o atentie deosebita proiectului autostrazii Constanta-Salonic, considerat o prioritate strategica in cadrul coridorului de transport VIII Dures – Varna. Constructia autostrazii Burgas-Varna se dovedeste, de asemenea, cruciala pentru alianta militara, avand un impact semnificativ asupra capacitatatii de desfasurare rapida a fortelor NATO in regiune. Seful Apararii din Bulgaria, amiralul Emil Eftimov, a subliniat […]The post Autostrada Constanta-Salonic, prioritate... ...continuare.

Simona Halep revine pe teren! Cand se va intampla si cu cine va juca

publicat 2024-01-18 12:15:17 (Puterea)
Simona Halep revine pe teren! Cand se va intampla si cu cine va juca Simona Halep revine pe teren pentru demonstrativul de la Sports Festival, se alatura lui Steffi Graf si Andre Agassi! Simona Halep va face parte din evenimentul de tenis organizat in cadrul Sports Festival, conform anuntului recent facut de catre organizatori. Dubla campioana de Grand Slam se va alatura astfel celorlalti mari jucatori, Steffi Graf si […]The post Simona Halep revine pe teren! Cand se va intampla si cu cine va juca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Rabla pentru tractoare si masini agricole", in 2024

publicat 2024-01-18 11:30:13 (Puterea)
Rabla pentru tractoare si masini agricole, in 2024 In 2024, Ministerul Mediului urmeaza sa lanseze un nou program –  "Rabla pentru tractoare si masini agricole", bugetul pus la dispozitia fiecarui fermier care vrea sa-si cumpere un utilaj nou fiind de 30.000 euro. Anuntul cu privire la "Rabla pentru tractoare si masini agricole" a fost facut de catre ministrul Mediului, Mircea Fechet, care a […]The post "Rabla pentru tractoare si masini agricole", in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Donald Trump: pe buletinul de vot sau nu?

publicat 2024-01-18 11:30:13 (Puterea)
Donald Trump: pe buletinul de vot sau nu? Un judecator din Maine amana decizia privind prezenta lui Donald Trump pe buletinul de vot pana la Hotararea Curtii Supreme a SUA. Judecatorul sustine ca soarta fostului presedinte depinde de decizia Curtii Supreme intr-un caz similar din Colorado. Derbedeul politic de care, spun unii, atarna soarta Planetei, face obiectul unui proces decizional complex la nivel […]The post Donald Trump: pe buletinul de vot sau nu? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

IPS Teodosie, asteptat la DNA in dosarul de cumparare de influenta

publicat 2024-01-18 10:30:21 (Puterea)
IPS Teodosie, asteptat la DNA in dosarul de cumparare de influenta Astazi, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este asteptat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi informat cu privire la calitatea sa de inculpat intr-un dosar ce vizeaza acuzatii de cumparare de influenta. Procurorii au citat arhiepiscopul in urma unei inregistrari in care acesta este acuzat ca a acceptat sa primeasca un comision de 20% in […]The post IPS Teodosie, asteptat la DNA in dosarul de cumparare de influenta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Groupama, un nou posibil faliment pe piata de asigurari

publicat 2024-01-18 10:30:21 (Puterea)
Groupama, un nou posibil faliment pe piata de asigurari Francezii de la Groupama Asigurari au devenit lideri pe piata de RCA, dar serviciile lor lasa de dorit pentru ca se inmultesc plangerile la adresa acestora. Si amenzile! Groupama a devenit noul lider pe piata autohtona de RCA, dupa colapsul Euroins, iar semnalele negative pe care le da in piata, in sensul inmultirii clientilor nemultumiti […]The post Groupama, un nou posibil faliment pe piata de asigurari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ne apropiem cu pasi rapizi de Al Treilea Razboi Mondial. Pakistanul ataca brutal Iranul

publicat 2024-01-18 10:30:21 (Puterea)
Ne apropiem cu pasi rapizi de Al Treilea Razboi Mondial. Pakistanul ataca brutal Iranul Tensiunile cresc intre Pakistan si Iran in urma unui atac letal, iar ambele tari au efectuat lovituri militare asupra teritoriului celuilalt. Islamabadul a anuntat ca fortele sale au lansat o serie de atacuri asupra ascunzatorilor militantilor separatisti in provincia Sistan si Baluchistan a Iranului, in cadrul unei operatiuni numite „Marg Bar Sarmachar” sau „Moarte luptatorilor […]The post Ne apropiem cu pasi rapizi de Al Treilea Razboi Mondial. Pakistanul ataca... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.