EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razboiul din Ucraina, ziua 691. Un poet critic cu Putin a murit in accident auto / Zelenski va lua marti cuvantul la Davos

publicat 2024-01-14 22:30:13 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 691. Un poet critic cu Putin a murit in accident auto / Zelenski va lua marti cuvantul la Davos UPDATE La Davos, Umerov a cerut retragerea trupelor ruse Ministrul ucrainean al Apararii, Rustem Umerov, a propus crearea unui grup de lucru international la nivelul ministrilor apararii si al consilierilor de securitate nationala, pentru a dezvolta in comun un mecanism de retragere a trupelor ruse din Ucraina. Umerov a afirmat acest lucru in cadrul celei de-a patra intalniri a consilierilor de securitate nationala privind formula de pace ucraineana, prezentand participantilor al saselea... ...continuare.

Leo Grozavu a sarit ca ars in timpul amicalului cu FCU Craiova: "Bai Achime, bai batausule!"

publicat 2024-01-14 21:45:15 (Gazeta-Sporturilor)
Leo Grozavu a sarit ca ars in timpul amicalului cu FCU Craiova: Bai Achime, bai batausule! Vlad Achim, mijlocasul lui FCU Craiova, a fost apostrofat de antrenorul lui Poli Iasi, Leo Grozavu, dupa o reactie a la Zinedine Zidane in finala CM 2006.FCU Craiova a pierdut duminica, 2-4, amicalul cu Poli Iasi disputat la Buftea. Precipitarea si nervii si-au facut insa aparitia in tabara olteana inca din debutul partidei.VIDEO. ... ...continuare.

Vlad Achim, ca Zidane! Leo Grozavu a sarit ca ars: "Bai Achime, bai batausule!"

publicat 2024-01-14 21:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Vlad Achim, ca Zidane! Leo Grozavu a sarit ca ars: Bai Achime, bai batausule! Vlad Achim, mijlocasul lui FCU Craiova, a fost apostrofat de antrenorul lui Poli Iasi, Leo Grozavu, dupa o reactie a la Zinedine Zidane in finala CM 2006.FCU Craiova a pierdut duminica, 2-4, amicalul cu Poli Iasi disputat la Buftea. Precipitarea si nervii si-au facut insa aparitia in tabara olteana inca din debutul partidei. ... ...continuare.

Business Magazin. Cine este Sebastian Doroftei, CEO-ul agentiei de software development si marketing digital Codezilla: Prima mea nota la informatica a fost doi, dar de acolo in doi ani de zile am ajuns olimpic si in liceu si in facultate

publicat 2024-01-14 20:00:22 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. Cine este Sebastian Doroftei, CEO-ul agentiei de software development si marketing digital Codezilla: Prima mea nota la informatica a fost doi, dar de acolo in doi ani de zile am ajuns olimpic si in liceu si in facultate Autor: Ioana Matei Sebastian Doroftei a ales informatica inca din gimnaziu, fara sa fi vazut vreodata un calculator si anticipand dezvoltarea ulterioara a domeniului. Nu s-a lasat descurajat de prima nota primita - 2 - si dupa multa munca si nopti nedormite - se afla in postura in care sa dea si sfaturi generatiilor care cunosc deja beneficiile aduse de acest domeniu. Cel mai important? Si programarea trebuie sa fie facuta din pasiune, iar rezultatele - chiar si financiare, sunt doar o... ...continuare.

Fermierii romani protesteaza in a 5-zi consecutiv pentru cele 14 propuneri de actiune imediata ale MADR si Guvernului

publicat 2024-01-14 18:45:04 (Bursa)
Fermierii romani protesteaza in a 5-zi consecutiv pentru cele 14 propuneri de actiune imediata ale MADR si Guvernului Fermierii si transportatorii romani protesteaza a 5-a zi consecutiv in diferite orase din tara pentru revendicarea drepturilor pe care le-au cerut de la Guvern si de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. ...continuare.

Dosar penal pe numele unui protestatar din Oradea, care si-a instigat colegii din tara sa blocheze DN1 si Valea Oltului

publicat 2024-01-14 18:30:02 (Adevarul)
Dosar penal pe numele unui protestatar din Oradea, care si-a instigat colegii din tara sa blocheze DN1 si Valea Oltului Un sofer oradean care si-a instigat colegii din tara sa blocheze DN1, pe tronsonul Brasov - Ploiesti, dar si DN7, pe Valea Oltului, s-a ales cu dosar penal dupa ce mesajul pe care l-a transmis pe un grup al soferilor a ajuns pe mainile politistilor ...continuare.

Prosumatorii mai spulbera un record: Clubul micilor producatori de energie a trecut de pragul de 100.000 de membri inca de anul trecut.Impreuna, prosumatotii au ajuns la o capacitate instalata de 1.299 MW, arata datele de la Transelectrica, acestia fiind cel mai puternic investitor in productia de energie din Romania anul trecut.

publicat 2024-01-14 18:15:42 (Ziarul-Financiar)
Prosumatorii mai spulbera un record: Clubul micilor producatori de energie a trecut de pragul de 100.000 de membri inca de anul trecut.Impreuna, prosumatotii au ajuns la o capacitate instalata de 1.299 MW, arata datele de la Transelectrica, acestia fiind cel mai puternic investitor in productia de energie din Romania anul trecut. Pe baza datelor de la Transe­lec­trica, operatorul sistemului national de transport al energiei, in evidenta caruia apar pentru prima data pro­sumatorii, cei mai multi mici produ­catori de energie s-au concentrat in zona Olteniei, acolo unde sunt inregistrati 17.239 de prosumatori. ...continuare.

Mihai Stoica si Mihai Rotaru, fata in fata la amicalul Universitatii » Cum s-au comportat cei doi, dupa schimburile de replici din trecut

publicat 2024-01-14 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica si Mihai Rotaru, fata in fata la amicalul Universitatii » Cum s-au comportat cei doi, dupa schimburile de replici din trecut Mihai Stoica a asistat la amicalul dintre Universitatea Craiova si Slovacko. Oficialul celor de la FCSB a discutat inaintea partidei cu Mihai Rotaru, principalul finantator al oltenilor. FCSB a disputat devreme, de la ora 10:00, singurul meci test al stagiului din Antalya, victorie 3-1 contra lui LASK Linz. Mihai Stoica si-a facut timp sa mearga si la meciul rivalei Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Imagini spectaculoase cu casa Torei Vasilescu. S-a pensionat si traieste intr-o vila ca-n filme: "Eu stau aici ca la manastire"

publicat 2024-01-14 17:00:10 (Libertatea)
Imagini spectaculoase cu casa Torei Vasilescu. S-a pensionat si traieste intr-o vila ca-n filme: Eu stau aici ca la manastire Tora Vasilescu traieste intr-un colt de rai in Buftea si se bucura de liniste dupa ce s-a pensionat. Imagini cu casa impresionanta actritei, care a fost construita de o echipa de maramureseni care fac biserici. De cativa ani buni, cunoscuta actrita Tora Vasilescu a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor si sa aiba un […] ...continuare.

Decizia de ultim moment luata de Alexandru Mitrita

publicat 2024-01-14 16:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Decizia de ultim moment luata de Alexandru Mitrita Alexandru Mitrita (28 de ani), mijlocasul celor de la CSU Craiova, nu va juca in ultimul amical al iernii pentru olteni, cel cu cehii de la Slovacko.CSU Craiova joaca azi ultimul amical al cantomanetului din Antalya impotriva locului 4 din campionatul Cehiei, Slovacko. Pe foaia de joc nu se afla deloc Alex Mitrita, vedeta oltenilor, iar GSP a aflat motivul. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.