EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine sunt agricultorii care au iesit in strada sa acuze "falimentul de la poarta fermelor". Reactia unei asociatii din Vrancea

publicat 2024-01-15 16:00:11 (Libertatea)
Cine sunt agricultorii care au iesit in strada sa acuze falimentul de la poarta fermelor. Reactia unei asociatii din Vrancea Nicoleta Olteanu, directoarea executiva a Asociatiei Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Vrancea (ACCPT Vrancea), a transmis, catre Libertatea, o scrisoare deschisa prin care explica trei dintre motivele pentru care o parte a membrilor asociatiei protesteaza. Peste 30.000 de hectare agricole sunt valorificate de membrii ACCPT Vrancea. O parte dintre acestia protesteaza, in aceste zile, […] ...continuare.

Pericol de polei si ploaie inghetata pe drumurile din Oltenia. Ce recomandari au primit soferii VIDEO

publicat 2024-01-15 16:00:02 (Adevarul)
Pericol de polei si ploaie inghetata pe drumurile din Oltenia. Ce recomandari au primit soferii VIDEO Soferii trebuie sa circule cu atentie in noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2024, dar si in dimineata zilei de marti, 16 ianuarie 2024, deoarece exista pericolul formarii poleiului pe drumurile din Oltenia, avertizeaza reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova. ...continuare.

Cine sunt agricultorii care au iesit in strada sa acuze "falimentul de la poarta fermelor". Reactia unei asociatii din Vrancea

publicat 2024-01-15 15:15:16 (Libertatea)
Cine sunt agricultorii care au iesit in strada sa acuze falimentul de la poarta fermelor. Reactia unei asociatii din Vrancea Nicoleta Olteanu, directoarea executiva a Asociatiei Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Vrancea (ACCPT Vrancea) a transmis, catre Libertatea, o scrisoare deschisa prin care explica trei dintre motivele pentru care o parte a membrilor asociatiei protesteaza. Peste 30.000 de hectare agricole sunt valorificate de membrii ACCPT Vrancea. O parte dintre acestia protesteaza, in aceste zile, […] ...continuare.

Rafila, despre problemele medicilor de familie: eu cred trebuie sa existe o rectificare bugetara

publicat 2024-01-15 14:00:11 (Mediafax)
Rafila, despre problemele medicilor de familie: eu cred trebuie sa existe o rectificare bugetara Ministrul Alexandru Rafila a spus ca prima prioritate a ministerului este "dezvoltarea serviciilor medicale ambulatorii si dezvoltarea serviciilor de medicina de familie". ...continuare.

Preturile gazelor vor exploda in facturile romanilor dupa perioada de plafonare

publicat 2024-01-15 13:45:03 (Bursa)
Preturile gazelor vor exploda in facturile romanilor dupa perioada de plafonare Asociatia Energia Inteligenta (AEI) solicita dezvoltarea de urgenta a unei Strategii Post Plafonare a Pretului, pentru a se evita cresterea pretului gazelor in facturile romanilor, dupa perioada de plafonare, spune Dumitru Chisalita, Presedintele AEI. ...continuare.

An al doilea cutremur, in Vrancea, luni. Magnitudinea a fost de 3,3

publicat 2024-01-15 13:00:14 (Puterea)
An al doilea cutremur, in Vrancea, luni. Magnitudinea a fost de 3,3 Un al doilea cutremur s-a produs, luni, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la ora 11:35, de data aceasta cu magnitudinea de 3,3 grade, la putina vreme dupa ce avusese loc un cutremur cu magnitudinea de 4,3. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis ca seismul a avut loc la adancimea de […]The post An al doilea cutremur, in Vrancea, luni. Magnitudinea a fost de 3,3 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

AI va afecta 40% din locurile de munca la nivel mondial, mai ales in economiile avansate

publicat 2024-01-15 12:45:13 (Jurnalul-National)
AI va afecta 40% din locurile de munca la nivel mondial, mai ales in economiile avansate Inteligenta artificiala (AI) va afecta aproximativ 40% din locurile de munca la nivel mondial, spune sefa FMI, Kristalina Georgieva. Economiile avansate vor fi mai afectate decat cele in curs de dezvoltare. "In cele mai multe scenarii, AI va inrautati probabil inegalitatea globala". ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 4,3, luni, in zona Vrancea

publicat 2024-01-15 12:00:22 (Puterea)
Cutremur cu magnitudinea 4,3, luni, in zona Vrancea Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) anunta ca, in ziua de 15 Ianuarie 2024, la ora 11:01:49 (ora locala a Romaniei), s-a produs in zona seismica Vrancea un cutremur mediu cu magnitudinea 4.3, la adancimea de 80.0 km. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 44km V de Focsani, 66km E de Sfantu-Gheorghe, 73km N de Buzau, 81km E […]The post Cutremur cu magnitudinea 4,3, luni, in zona Vrancea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Berlinul, luat cu asalt de tractoare si camioane. Fermierii organizeaza un nou protest urias in fata celebrei Porti Brandenburg

publicat 2024-01-15 12:00:19 (Libertatea)
Berlinul, luat cu asalt de tractoare si camioane. Fermierii organizeaza un nou protest urias in fata celebrei Porti Brandenburg Fermierii si tractoarele lor au inceput duminica sa se indrepte spre Berlin din toate colturile Germaniei, inaintea unui protest urias, planificat luni, 15 ianuarie, in cadrul caruia vor solicita regandirea planurilor guvernului pentru cresterea impozitarii agricultorilor, scrie Reuters. Aproximativ 3.000 de tractoare, 2.000 de camioane si 10.000 de persoane sunt asteptate sa umple luni strazile […] ...continuare.

CEC Bank adopta o solutie prin care clientii bancii pot retrage numerar fara card de la bancomate utilizand un cod QR

publicat 2024-01-15 11:30:28 (Ziarul-Financiar)
CEC Bank adopta o solutie prin care clientii bancii pot retrage numerar fara card de la bancomate utilizand un cod QR Autor: Cristina Bellu CEC Bank continua procesul de modernizare si digitalizare, dezvoltand noi functionalitati in cadrul aplicatiei de Mobile Banking. Astfel, clientii bancii pot retrage numerar fara card de la bancomate utilizand un cod QR (cod de retragere). ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.