EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Antrenor-surpriza la Poli Iasi, dupa despartirea de Leo Grozavu

publicat 2024-03-31 14:30:02 (Adevarul)
Antrenor-surpriza la Poli Iasi, dupa despartirea de Leo Grozavu Moldovenii au intrat serios in hora retrogradarii. ...continuare.

Iftime a criticat ultima mutare din Superliga: "O mare prostie"

publicat 2024-03-31 14:15:16 (Gazeta-Sporturilor)
Iftime a criticat ultima mutare din Superliga: O mare prostie Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a criticat decizia celor de la Poli Iasi de a se desparti de antrenorul Leo Grozavu.Grozavu a plecat de la Iasi chiar dupa infrangerea cu Botosani, scor 1-2. A doua zi, Poli s-a inteles cu Tony Da Silva, mutare anuntata exclusiv de GSP.Valeriu Iftime, critica Poli Iasi: "O mare prostie""Mie imi pare rau, sa stiti. Mi se pare o prostie mare sa-l schimbi pe Leo la Iasi. Mare! Dar fiecare face cum vrea. ... ...continuare.

Antrenorul care a tratat cu Gigi Becali, la un pas de a prelua Poli Iasi!

publicat 2024-03-31 12:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul care a tratat cu Gigi Becali, la un pas de a prelua Poli Iasi! Poli Iasi vrea sa se miste rapid si sa numeasca un nou antrenor pana luni, dupa ce a renuntat la Leo Grozavu.Pentru ca nu vor sa piarda timpul, sefii lui Poli nu au accelerat pistele incerte, Marius Sumudica, Liviu Ciobotariu, dornici de a lucra in strainatate, Eugen Neagoe, care e sub contract ferm cu FC Arges. Asta mai ales dupa ce Petrolul Ploiesti l-a asteptat in zadar, zile intregi, pe Sumudica. ... ...continuare.

Experienta Erasmus a unui student iesean in Norvegia: "Incredibil de interesant". "Alcoolul foarte scump, tigari nu gasesti"

publicat 2024-03-31 11:45:24 (ProTV)
Experienta Erasmus a unui student iesean in Norvegia: Incredibil de interesant. Alcoolul foarte scump, tigari nu gasesti Un student din Iasi care a mers prin programul Erasmus în Norvegia a povestit ca a avut parte de o experienta ”incredibil de interesanta”, într-o tara care pune accentul pe autonomia studentului.   ...continuare.

Un sofer a ajuns la spital dupa ce a virat la stanga fara sa se asigure, in Iasi. A fost proiectat pe trotuar

publicat 2024-03-31 08:30:14 (ProTV)
Un sofer a ajuns la spital dupa ce a virat la stanga fara sa se asigure, in Iasi. A fost proiectat pe trotuar Un barbat a ajuns la spital dupa ce a virat la stânga, fara sa se asigure, pe o strada din Iasi. ...continuare.

Un iesean a gasit un proiectil in gradina in timpul unor lucrari agricole

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Jurnalul-National)
Un iesean a gasit un proiectil in gradina in timpul unor lucrari agricole Un iesean a gasit sambata un proiectil in gradina in timpul unor lucrari agricole. De la inceputul anului, pirotehnistii ISU iasi au intervenit in 42 de misiuni de asanare si au gasit 205 proiectile de diverse calibre, 3 grenade, 15 bombe de aruncator si alte 39 de elemente de munitie. ...continuare.

Antrenor demis in Superliga » Ultimul esec i-a fost fatal

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenor demis in Superliga » Ultimul esec i-a fost fatal Leo Grozavu nu mai este antrenorul Politehnicii Iasi. Esecul suferit, sambata, la Botosani, 1-2, a generat despartirea de tehnician.Divortul s-a facut pe cale amiabila. Pana la numirea unui nou antrenor, de pregatirea Politehnicii se va ocupa antrenorul secund Mugurel Cornateanu, care are licenta PRO.Comunicatul clubului Poli Iasi: "Ne pare rau, Leo Grozavu! Ramanem prieteni""In aceasta seara (n.r. ... ...continuare.

Un bebelus, in stare grava dupa ce a fost hranit cu lapte praf preparat cu apa din fantana

publicat 2024-03-30 19:00:07 (Antena3)
Un bebelus, in stare grava dupa ce a fost hranit cu lapte praf preparat cu apa din fantana Un bebelus a ajuns in stare grava la Spitalul "Sfanta Maria" din Iasi, dupa ce a fost hranit cu lapte praf preparat cu apa din fantana. ...continuare.

Transportat la spital, imediat dupa Botosani - Poli Iasi » S-a accidentat la o faza care nu anunta nimic

publicat 2024-03-30 18:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Transportat la spital, imediat dupa Botosani - Poli Iasi » S-a accidentat la o faza care nu anunta nimic FC Botosani a invins-o pe Poli Iasi, scor 2-1, in runda secunda a play-out-ului Superligii. Andrei Miron (29 de ani), fundasul central al gazdelor, a parasit terenul accidentat si a fost transportat cu ambulanta la spital.FC Botosani a castigat cu mari sacrificii derby-ul regional contra lui Poli Iasi. Ultimul sfert de ora a adus doua momente de panica pentru cei peste 3.000 de spectatori prezenti in tribunele stadionului Municipal. ... ...continuare.

FC Botosani a castigat derby-ul cu Poli Iasi, in play-out-ul Superligii

publicat 2024-03-30 18:30:02 (Adevarul)
FC Botosani a castigat derby-ul cu Poli Iasi, in play-out-ul Superligii FC Botosani a invins-o pe Politehnica Iasi cu scorul de 2-1 (0-1), sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a doua a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.