EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rares Bogdan, pus la colt de un PSD-ist: nu are niciun drept sa dea lectii acestui Guvern si acestui premier

publicat 2024-01-16 15:15:10 (Mediafax)
Rares Bogdan, pus la colt de un PSD-ist: nu are niciun drept sa dea lectii acestui Guvern si acestui premier "Un fermier roman vinde intr-o luna cat comanda Rolex Bogdan la o singura masa intr-un restaurant de fite! Atunci cand mananci doar burata si mozarella, nu mai stii ce inseamna telemeaua si branza de burduf romaneasca! De asta si devii penibil cand te duci in piata cu Rolex-ul la mana, ca intr-o excursie, sa adulmeci patrunjelul. Rares Bogdan nu are nicio treaba cu fermierii romani! Nu are niciun drept sa dea lectii acestui Guvern si acestui premier despre ce trebuie sau nu facut", scrie pe... ...continuare.

Transportatorii au gasit un nou mar al discordiei: statutul soferilor de la Uber si Bolt, din "transportul alternativ"

publicat 2024-01-16 15:00:25 (ProTV)
Transportatorii au gasit un nou mar al discordiei: statutul soferilor de la Uber si Bolt, din transportul alternativ În cadrul întâlnirii de la Ministerul Transporturilor dintre oficialii guvernului PSD-PNL si protestatarii din sectorul de transport s-a ridicat si problema „transportului alternativ”, care ar discrimina taximetristii. ...continuare.

Compania Lockheed Martin si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca au prelungit parteneriatul pentru cercetare in domeniul inteligentei artificiale

publicat 2024-01-16 15:00:24 (Money.ro)
Compania Lockheed Martin si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca au prelungit parteneriatul pentru cercetare in domeniul inteligentei artificiale Acordul de marti extinde colaborarea, anuntata pentru prima data in 2022, pentru a dezvolta capacitati de inteligenta artificiala care sa imbunatateasca planificarea si furnizarea de asistenta umanitara si ajutor in caz de dezastre in perioade de criza, arata comunicatul de presa al MCID.Acest acord va actiona ca un catalizator pentru prelucrarea imaginilor 4-dimensionale primite de la sistemele aeriene fara echipaj, precum si pentru integrarea unor senzori multipli suplimentari. Beneficiul... ...continuare.

nextE semneaza cel mai mare contract Corporate PPA pentru energie verde din tara

publicat 2024-01-16 15:00:14 (Bursa)
nextE semneaza cel mai mare contract Corporate PPA pentru energie verde din tara nextE, firma de energie regenerabila care functioneaza in regim de Producator Independent de Energie (IPP) - anunta continuarea dezvoltarii pietei C and I solar (Comercial and Industrial consumers) din Romania si a produsului sau EaaS (Energy as a Service) prin semnarea unui nou contract Corporate PPA (Power Purchase Agreement)intre un consumator si un producator de energie regenerabila. ...continuare.

Hristu Caraman, prietenul sefului CJ Tulcea, lovituri de ultima ora in Delta

publicat 2024-01-16 14:30:16 (Puterea)
Hristu Caraman, prietenul sefului CJ Tulcea, lovituri de ultima ora in Delta Unul dintre "stapanii" Deltei, Hristu Caraman, castiga pe banda rulanta contracte cu institutii care au legatura cu Rezervatia Naturala de la gurile Dunarii. Compania Complex Delta, detinuta 100% de omul de afaceri Hristu Caraman, a castigat un contract in valoare de 30 milioane de lei pentru "Proiectare si executie lucrari aferente proiectului "Modernizarea si Dezvoltarea […]The post Hristu Caraman, prietenul sefului CJ Tulcea, lovituri de ultima ora in Delta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu: "Romania poseda avantaje semnificative pentru a deveni un jucator major in domeniul captarii si stocarii carbonului"

publicat 2024-01-16 14:30:14 (Money.ro)
Fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu: Romania poseda avantaje semnificative pentru a deveni un jucator major in domeniul captarii si stocarii carbonului Victor Grigorescu, fostul ministru al Energiei, si-a exprimat opinia intr-un articol publicat pe digi24.ro, in legatura cu dezvoltarea economiei romanesti prin captarea si stocarea carbonului. Transformarea profunda a economiei romanesti urmand calea decarbonarii si neutralitatii climatice este esentiala si intrinsec legata de implementarea si integrarea tehnologiilor avansate de captare, transport si stocare geologica a carbonului, […] ...continuare.

Spectacol de teatru, dedicat poetului Mihai Eminescu, difuzat pe TVR Cultural

publicat 2024-01-16 14:15:14 (Jurnalul-National)
Spectacol de teatru, dedicat poetului Mihai Eminescu, difuzat pe TVR Cultural Publicul de TV, dar si din mediul online, a avut astazi, 15 ianuarie, de Ziua Nationala a Culturii, ocazia sa urmareasca spectacolul de teatru omagial "Eminescu, ziditorul limbii romane". Piesa de teatru, scrisa de Ruxandra Balasu si produsa de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a fost difuzata dimineata de la ora 11.00 pe canalul de Youtube al fundatiei si seara, pe postul de televiziune TVR Cultural cu incepere de la 17.40. ...continuare.

NextE investeste 35 de milioane de euro intr-o noua centrala fotovoltaica

publicat 2024-01-16 14:15:05 (Adevarul)
NextE investeste 35 de milioane de euro intr-o noua centrala fotovoltaica NextE va investi circa 35 milioane de euro in proiectarea si implementarea centralei fotovoltaice compusa din 78.000 de panouri fotovoltaice si 130 de invertoare, precum si o statie proprie. ...continuare.

Sansa Romaniei: dezvoltarea economica prin captarea si stocarea carbonului

publicat 2024-01-16 13:45:12 (Money.ro)
Sansa Romaniei: dezvoltarea economica prin captarea si stocarea carbonului Romania are o sansa inedita pentru dezvoltarea economiei si atragerea de investitii noi, scrie rfi.ro. Este vorba despre captarea si stocarea carbonului, un domeniu despre care se vorbeste destul de putin in acest moment. De altfel, preocuparile privind protectia mediului se afla pe primele locuri pe agenda europeana, iar tehnologiile care permit captarea si stocarea […] ...continuare.

Fermierii si transportatorii nu renunta, dupa sapte zile de proteste. Danut Andrus: "Le cerem scuze celor carora le provocam acest disconfort national"

publicat 2024-01-16 13:30:12 (Antena3)
Fermierii si transportatorii nu renunta, dupa sapte zile de proteste. Danut Andrus: Le cerem scuze celor carora le provocam acest disconfort national Protestul fermierilor si transportatorilor nu se opreste, anunta protestatarii revoltati. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.