EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ZF Real Estate by Storia.ro. Cum sa investesti in imobile fara sa fii proprietar?

publicat 2024-01-17 00:30:21 (Ziarul-Financiar)
ZF Real Estate by Storia.ro. Cum sa investesti in imobile fara sa fii proprietar? "Stock.estate este o platforma de investitii imobiliare, mai exact un marketplace in care avem doua componente: dezvoltatori imobiliari care cauta mereu finantare pentru a-si dezvolta proiectele, iar cealalta componenta este reprezentata de investitori, cei care doresc sa isi diversifice veniturile investind intr-un produs alternativ", a explicat Vicentiu Vlad, CEO al companiei, in cea mai recenta editie a emisiunii ZF Real Estate by Storia.ro, referindu-se la felul in care functioneaza prima... ...continuare.

ZF Tech Day. Dan Marc, fondator, Footprints AI: Avem mai multe obiective in 2024 - continuarea dezvoltarii parteneriatelor cu retelele de retail din Romania si extinderea colaborarilor cu jucatori din vestul Europei si pe piata din SUA, unde vrem sa fim din ce in ce mai prezenti fizic

publicat 2024-01-17 00:30:21 (Ziarul-Financiar)
ZF Tech Day. Dan Marc, fondator, Footprints AI: Avem mai multe obiective in 2024 - continuarea dezvoltarii parteneriatelor cu retelele de retail din Romania si extinderea colaborarilor cu jucatori din vestul Europei si pe piata din SUA, unde vrem sa fim din ce in ce mai prezenti fizic Compania romaneasca Footprints AI, care a dezvoltat o platforma de retail media prin care ajuta retailerii offline sa identifice noi clienti potentiali si sa le anticipeze comportamentul de consum prin analiza unitara a datelor din surse online si offline, are in plan pentru anul 2024 sa continue dezvoltarea si atragerea de noi clienti activi pe teritoriul Romaniei, dar si sa isi continue extinderea si colaborarile cu jucatori din vestul Europei si din Statele Unite ale Americii, a spus in... ...continuare.

Inchiderea Transalpinei, prilej de disputa furibunda privind accesul la "Elvetia Romaniei" VIDEO

publicat 2024-01-16 22:00:02 (Adevarul)
Inchiderea Transalpinei, prilej de disputa furibunda privind accesul la Elvetia Romaniei VIDEO Una dintre rutele de acces spre Domeniul Schiabil Transalpina din Voineasa-Valcea a ramas inchisa in acest an, ceea ce a iscat o revolta mocnita printre iubitorii sporturilor de iarna si operatorii in turism zonali ...continuare.

Protestele s-ar putea extinde si in alte sectoare, avertizeaza Falca

publicat 2024-01-16 21:45:13 (Puterea)
Protestele s-ar putea extinde si in alte sectoare, avertizeaza Falca Europarlamentarul Gheorghe Falca trage un semnal de alarma si sustine ca amploarea protestelor este in crestere in contextul noilor masuri fiscale si a deciziei de a creste RCA-ul. Totodata, liberarul considera ca va urma val de reactii si din partea mediului de afaceri din Romania, protestul transportatorilor si fermierilor fiind doar inceputul revoltei. Totodata, Gheorghe Falca […]The post Protestele s-ar putea extinde si in alte sectoare, avertizeaza Falca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Emanuel Muntmark, cel mai puternic dezvoltator de proiecte de energie verde, iese iar la vanatoare de vant in Dobrogea, iar altii intra in ring. Proprietarul ferestrelor QFort nu a rezistat atractiei regenerabilelor

publicat 2024-01-16 16:30:37 (Ziarul-Financiar)
Emanuel Muntmark, cel mai puternic dezvoltator de proiecte de energie verde, iese iar la vanatoare de vant in Dobrogea, iar altii intra in ring. Proprietarul ferestrelor QFort nu a rezistat atractiei regenerabilelor Patru companii de proiect controlate de omul de afaceri Emanuel Muntmark au obtinut anul trecut avizele tehnice de racordare la retea pentru parcuri eoliene cu o putere cumulata de 460 MW, adica investitii de peste 500 de milioane de euro, in cazul in care se vor finaliza. ...continuare.

Ionut Ciurea la "Dialogurile Puterii!: Problemele cele mai mari pe infrastructura de transport provin de la stat

publicat 2024-01-16 16:30:22 (Puterea)
Ionut Ciurea la Dialogurile Puterii!: Problemele cele mai mari pe infrastructura de transport provin de la stat Ionut Ciurea, director executiv al Asociatiei ProInfrastructura, a explicat la "Dialogurile Puterii" de ce statul a blocat dezvoltarea infrastructurii rutiera si feroviara din tara. Problemele cele mai mari pe infrastructura de transport rutiera si feroviara, cele mai multe si cele mai mari blocaje provin de la stat, cu tot ce inseamna statul respectiv, a spus […]The post Ionut Ciurea la "Dialogurile Puterii!: Problemele cele mai mari pe infrastructura de transport provin de la stat... ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 692. Armata ucraineana a atacat cu drone orasul rusesc Voronej: a fost declarata stare de urgenta / Zelenski s-a intalnit la Davos cu Stoltenberg si Ursula von der Leyen / Neutra Elvetie va gazdui un summit de pace

publicat 2024-01-16 16:15:14 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 692. Armata ucraineana a atacat cu drone orasul rusesc Voronej: a fost declarata stare de urgenta / Zelenski s-a intalnit la Davos cu Stoltenberg si Ursula von der Leyen / Neutra Elvetie va gazdui un summit de pace UPDATE Zelenski, la Davos: Putin nu se va schimba UPDATE Zelenski se intalneste cu Jens Stoltenberg si Ursula von der Leyen la Davos Presedintele Volodimir Zelenski s-a intalnit cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos. ...continuare.

Cu cat vinde un roman Dacia 1300, veche de o jumatate de secol: "Ai gresit pretul!" 

publicat 2024-01-16 16:15:12 (Jurnalul-National)
Cu cat vinde un roman Dacia 1300, veche de o jumatate de secol: Ai gresit pretul!  Proprietarul unei Dacii 1300, fabricata in 1971, a scos masina la vanzare pe un grup de Facebook. Insa suma ceruta a starnit revolta utilizatorilor retelei de socializare. ...continuare.

Ministrul Agriculturii: De acum inainte, toate deciziile se vor lua de mediul asociativ in cadrul unui grup tehnic cu Ministerul Agriculturii. Crescatorii de vaci de carne vor primi si anul acesta un sprijin de 100 de euro pe cap de animal pe cadrul Ucraina

publicat 2024-01-16 16:00:11 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii: De acum inainte, toate deciziile se vor lua de mediul asociativ in cadrul unui grup tehnic cu Ministerul Agriculturii. Crescatorii de vaci de carne vor primi si anul acesta un sprijin de 100 de euro pe cap de animal pe cadrul Ucraina Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, s-a intalnit marti cu mediul asociativ din sectorul bovin. In cursul zilei vor urma intalniri si cu crescatorii de porci si de pasari."Am prezentat bugetul pe anul 2024 al Ministerului Agriculturii, am discutat cu asociatiile toate problemele si modificarile legislative pe care trebuie sa le facem, inclusiv - asa cum am spus si la celelalte sectoare - mediul asociativ, tot ce inseamna agricultura. Am decis ca in cadrul Ministerului... ...continuare.

nextE continua sa dezvolte piata C&I solar din Romania si semneaza cel mai mare contract Corporate PPA pentru energie verde din Romania

publicat 2024-01-16 16:00:10 (Mediafax)
nextE continua sa dezvolte piata C&I solar din Romania si semneaza cel mai mare contract Corporate PPA pentru energie verde din Romania nextE, companie de energie regenerabila care functioneaza in regim de Producator Independent de Energie (IPP) - anunta continuarea dezvoltarii pietei C&I solar (Comercial & Industrial consumers) din Romania si a produsului sau EaaS (Energy as a Service) prin semnarea unui nou contract Corporate PPA (Power Purchase Agreement) intre un consumator si un producator de energie regenerabila. In baza acestui contract, nextE va livra pe termen lung clientului sau energie verde dintr-o centrala... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.