EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se scumpesc vacantele in Grecia. Turistii vor plati o taxa suplimentara

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Se scumpesc vacantele in Grecia. Turistii vor plati o taxa suplimentara O taxa suplimentara va fi introdusa de anul acesta, intre lunile martie si octombrie, in Grecia. Variaza intre un euro si jumatate si 10 euro pe noapte, in functie de cate stele are hotelul. Guvernul Greciei crede ca, in 2024, va aduna 300 de milioane de euro din aceasta taxa. Banii vor fi folositi pentru […] ...continuare.

Un copil de un an si altul de trei ani morti intr-un accident grav pe E85. Masina in care se aflau, echipata cu anvelope de vara

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Un copil de un an si altul de trei ani morti intr-un accident grav pe E85. Masina in care se aflau, echipata cu anvelope de vara Doi copii au murit, iar alte sase persoane au fost transportate la spital, in urma unui grav accident care a avut loc, marti seara, pe Drumul European 85 (E85), in judetul Bacau. Potrivit politistilor, masina implicata in accidentul de marti seara din Bacau, in care au murit doi copii, era echipata cu anevelope de vara, […] ...continuare.

Ministru: Ucraina produce mai multe drone decat poate cumpara statul in prezent

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Ministru: Ucraina produce mai multe drone decat poate cumpara statul in prezent Mihailo Fedorov, un viceprim-ministru care se ocupa si de brieful digital, a sustinut inca de la inceput utilizarea dronelor pentru a lupta impotriva invaziei ruse."Incepand de astazi, piata a accelerat mult mai repede decat suma de bani pentru cumpararea tuturor UAV-urilor. De aceea, trebuie sa crestem finantarea si sa deschidem in continuare pietele, astfel incat preturile sa scada datorita concurentei si sa inceapa localizarea partii (productia)", a declarat Fedorov pentru televiziunea... ...continuare.

"A fiert" Marea Neagra

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
A fiert Marea Neagra Imagini spectaculoase au fost surprinse pe litoral. Vremea s-a racit brusc, iar Marea Neagra pare ca „a fiert”. Fenomenul apare atunci cand diferenta de temperatura dintre apa marii si aer este foarte mare. Acest abur este cunoscut si sub numele de „fum de mare”. Spectaculosul fenomen, denumit de localnici „fierberea marii”, este o inversiune termica […] ...continuare.

Investitia Microsoft in OpenAI ar putea fi tinta unei investigatii referitoare la o fuziune din partea Uniunii Europene

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Investitia Microsoft in OpenAI ar putea fi tinta unei investigatii referitoare la o fuziune din partea Uniunii Europene Comisia Europeana, care este bratul executiv al UE, a declarat ca initiaza o investigatie privind concurenta, care analizeaza pietele pentru lumile virtuale si inteligenta artificiala generativa.In cadrul evaluarii sale, Comisia a spus ca doreste sa inteleaga cat de competitive sunt in prezent aceste piete si sa obtina o perspectiva asupra modului in care dreptul concurentei poate ajuta aceste domenii.Comisia UE a mai spus ca "se uita la unele dintre acordurile care au fost incheiate intre... ...continuare.

Meta blocheaza accesul adolescentilor la subiectele sensibile

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Meta blocheaza accesul adolescentilor la subiectele sensibile Meta anunta ca postarile care au legatura cu anumite subiecte sensibile, precum autoflagelarea, violenta grafica, tulburari de alimentatie si altele, nu vor mai fi vizibile in newsfeed-urile adolescentilor. Postarile care intra in categoriile de acest gen vor fi pur si simplu ascunse celor mici pentru a nu-i expune pe acestia unor idei periculoase.Compania spune ca, inainte de a lua masura, s-a consultat cu experti in dezvoltarea adolescentilor pentru a decide ce tipuri de continut ar trebui... ...continuare.

Vanzarile Grupului Volkswagen au revenit in 2023 aproape de nivelul anterior pandemiei de Covid-19

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Vanzarile Grupului Volkswagen au revenit in 2023 aproape de nivelul anterior pandemiei de Covid-19 Vanzarile de automobile ale producatorului de automobile au scazut dupa izbucnirea pandemiei, atingand un minim de 8,3 milioane in 2022, de la 9,3 milioane in 2020, pe fondul doificultatilor lantului de aprovizionare, de la penuria de cipuri pana la razboiul din Ucraina.Marca Volkswagen a raportat marti, mai devreme, vanzari mai mari, de 4,87 milioane de masini, inca semnificativ sub nivelurile de dinainte de pandemie, dar mai mari decat anul trecut.Vanzarile de vehicule integral electrice in... ...continuare.

Protest cu sute de tractoare si camioane in Capitala

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Protest cu sute de tractoare si camioane in Capitala Mii de fermieri si de transportatori din tara vor protesta, in aceasta dimineata, in fata Guvernului, unde vor ajunge cu tot cu utilaje agricole. Acestia sunt nemultumiti ca taxele de drum sunt prea prea mari si carburantii sunt foarte scumpi. Ei spun ca nu-si mai permit nici macar sa-si asigure masinile, dupa scumpirea RCA. "Iesiti […] ...continuare.

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Volodimir Zelenski despre sprijin suplimentar pentru Ucraina

publicat 2024-01-10 09:00:12 (Money.ro)
Presedintele Klaus Iohannis a discutat la telefon, marti, cu omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski. "Presedintele Klaus Iohannis si omologul ucrainean au avut un schimb aprofundat de opinii si evaluari cu privire la situatia de securitate din Ucraina si din regiune, in special la Marea Neagra, iar Presedintele Romaniei l-a asigurat pe Presedintele Volodimir Zelenski de […] ...continuare.

Conducerea Boeing recunoaste greseala companiei in incidentul privind explozia usii unui avion

publicat 2024-01-10 06:00:09 (Money.ro)
Conducerea Boeing recunoaste greseala companiei in incidentul privind explozia usii unui avion Nimeni nu a fost ranit atunci cand usa neutilizata a cabinei s-a desprins vineri de la zborul Alaska Airlines din Portland, Oregon.De la producerea incidentului, SUA a retinut la sol 171 de avioane Boeing 737 Max 9.Marti, presedintele si directorul general al Boeing, Dave Calhoun, a declarat ca firma "recunoaste greseala".Panoul usii care s-a desprins din aeronava cantarea 27 kg si a fost folosit pentru a umple o iesire de urgenta care era incorporata in avion, dar care nu era necesara pentru... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.