EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A murit Eugeniu Chirca, ultimul partizan al celei mai lungi rezistente anticomuniste din Europa

publicat 2024-01-15 10:00:04 (Adevarul)
A murit Eugeniu Chirca, ultimul partizan al celei mai lungi rezistente anticomuniste din Europa Eugeniu Chirca, ultimul supravietuitor al Rezistentei anticomuniste de la Nucsoara (1949-1958), conduse de fratii Toma si Petre Arnautoiu, a murit in comuna Cosesti din Arges, duminica, 14 ianuarie 2024. ...continuare.

Progresistii demisioneaza in cascada. Acuzatii fara precedent impotriva gruparii lui Drula. Elena Lasconi si-a dat demisia, cu scarba, de la conducerea USR Arges

publicat 2024-01-15 08:15:12 (Jurnalul-National)
Progresistii demisioneaza in cascada. Acuzatii fara precedent impotriva gruparii lui Drula. Elena Lasconi si-a dat demisia, cu scarba, de la conducerea USR Arges Episodul al doilea din serialul "Lasconi contra Drula", declansat in toamna anului trecut, s-a petrecut in weekend, cand primarita USR a municipiului Campulung Muscel si-a anuntat demisia de la conducerea filialei Arges a partidului condus de Catalin Drula. Elena Lasconi si-a justificat gestul, spunand ca ii este scarba. Iar aceasta nu este singura plecare cu scandal din USR. Mai multi membri fondatori, inclusiv fondatoarea USR Diaspora, au demisionat din partid, acuzand gruparea "Drula" de... ...continuare.

Doi copii si doi adulti, raniti dupa ce un autoturism a lovit un cap de pod, in Arges

publicat 2024-01-14 19:00:03 (Adevarul)
Doi copii si doi adulti, raniti dupa ce un autoturism a lovit un cap de pod, in Arges Doi copii si doi adulti au fost raniti, duminica, dupa ce un autoturism care circula pe DN 73 a lovit un cap de pod. Accidentul a avut loc in comuna argeseana Titesti. ...continuare.

Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges: "Mie imi e scarba"

publicat 2024-01-14 12:00:03 (Antena3)
Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges: Mie imi e scarba Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al oragnizatiei USR Arges. ...continuare.

Elena Lasconi, mesaj catre colegii din USR Arges: "Va rog sa luati act de demisia mea! Nu ma mai intereseaza! Mie imi e scarba!"

publicat 2024-01-14 10:45:09 (Libertatea)
Elena Lasconi, mesaj catre colegii din USR Arges: Va rog sa luati act de demisia mea! Nu ma mai intereseaza! Mie imi e scarba! Demisia din functia de vicepresedinte al USR Arges a fost anuntata vineri seara de catre Elena Lasconi, primar in Campulung Muscel, intr-un mesaj trimis pe grupul intern de WhatsApp al membrilor USR din Arges, relateaza publicatia locala EPitesti. „Va rog sa luati act de demisia mea din functia de vicepresedinte al Biroului Judetean! Nu ma […] ...continuare.

Continua scandalul in USR. Lasconi demisioneaza din conducerea USR Arges. Sageti catre colegii sai

publicat 2024-01-14 09:30:02 (Adevarul)
Continua scandalul in USR. Lasconi demisioneaza din conducerea USR Arges. Sageti catre colegii sai Elena Lasconi, primar al municipiului Campulung Muscel, si-a dat demisia din functia de conducere pe care o detinea la nivelul organizatiei USR Arges si dezminte ca ar pleca la alt partid. ...continuare.

Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges

publicat 2024-01-14 07:30:14 (Money.ro)
Elena Lasconi a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges Elena Lasconi, primar al orasului Campulung Muscel, a demisionat din functia de vicepresedinte al filialei USR Arges. Ea nu le-a transmis colegilor motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din functia de vicepresedinte al USR Arges, potrivit surselor politice citate de catre publicatia epitesti.ro. "Va rog sa luati act de demisia mea […] ...continuare.

Lasconi a demisionat din conducerea USR Arges dar spune ca vrea sa ramana in partid

publicat 2024-01-13 20:45:12 (ProTV)
Lasconi a demisionat din conducerea USR Arges dar spune ca vrea sa ramana in partid Elena Lasconi confirma pentru G4Media ca a demisionat din functia de vicepresedinte al USR Arges, în contextul în care disputele interne din acest partid ies tot mai des la iveala în ultima perioada ...continuare.

CFR l-a dat afara dupa doar 6 minute in Cupa » Fotbalistul care nu l-a convins pe Mandorlini a fost trimis in Liga 2

publicat 2024-01-13 19:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
CFR l-a dat afara dupa doar 6 minute in Cupa » Fotbalistul care nu l-a convins pe Mandorlini a fost trimis in Liga 2 Oficialii clujeni au decis sa renunte la serviciile lui Isaac Nortey, un mijlocas din Guinea, de profil defensiv, in varsta de 23 de ani. Acesta a jucat doar sase minute in Cupa Romaniei cu Alexandria si astazi a ajuns la "matineu", la FC Arges.Adus in iulie anul trecut in Gruia, mijlocasul Isaac Nortey nici n-a stiut cum arata un meci din Liga 1. N-a prins niciun minut in campionat, ci doar sase minute in meciul de Cupa cu Alexandria. ... ...continuare.

Infinity Capital Investments vrea sa vanda Complex Hotelier Dambovita la un pret de pornire de 20 mil. lei

publicat 2024-01-12 17:15:52 (Ziarul-Financiar)
Infinity Capital Investments vrea sa vanda Complex Hotelier Dambovita la un pret de pornire de 20 mil. lei Autor: Tibi Oprea Infinity Capital Investments (simbol bursier INFINITY) a anuntat vineri la Bursa de Valori Bucuresti ca organizeaza pe 31 ianuarie 2024 o licitatie competitiva deschisa pentru vanzarea participatiei de 99,99% la Complex Hotelier Dambovita, respectiv 1,75 de milioane de actiuni, la pretul minim de pornire de 20 mil. lei. Hotelul Dambovita este situat la o ora si 15 minute de Aeroportul International Otopeni, la 60km de Sinaia si doua ore de Curtea de Arges. Potrivit... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.