EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Angajati de la Vama Nadlac si CNAIR, in centrul unei anchete realizate de DGA

publicat 2024-02-13 12:00:20 (Puterea)
Mai multi angajati ai Agentiei de Control si Incasare Nadlac 2 sunt suspectati de savarsirea unor actiuni asimilate faptelor de coruptie, activitatea lor fiind verificata de DGA. In acest caz sunt vizate 47 de persoane – angajati in cadrul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) – suspectate de luare de mita in forma […]The post Angajati de la Vama Nadlac si CNAIR, in centrul unei anchete realizate de DGA appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu, ironic cu Geoana: Am sunat-o pe doamna Sosoaca sa-i propun sa fie premier

publicat 2024-02-13 12:00:19 (Puterea)
Ciolacu, ironic cu Geoana: Am sunat-o pe doamna Sosoaca sa-i propun sa fie premier La cateva ore dupa ce Mircea Geoana a spus ca PSD i-a propus sa candideze la prezidentiale cu sprijinul social-democratilor, a venit replica acida a lui Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu a raspuns ironic la declaratia lui Mircea Geoana care sustine ca i s-a propus sa candideze independent in cursa pentru presedintia Romaniei, sustinut de PSD. […]The post Ciolacu, ironic cu Geoana: Am sunat-o pe doamna Sosoaca sa-i propun sa fie premier appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mircea Geoana: in fruntea sondajelor, dar fara oferte

publicat 2024-02-13 10:45:29 (Puterea)
Mircea Geoana: in fruntea sondajelor, dar fara oferte Mircea Geoana, fostul ministru de externe si actual secretar general adjunct al NATO, se afla intr-o pozitie paradoxala in peisajul politic romanesc: cea a unui candidat fara oferte din partea mediului politic autohton. E mereu pe primul loc la capitolul incredere. Dar nimeni nu pare sa aiba nevoie de un candidat independent. Situatia pare surprinzatoare, […]The post Mircea Geoana: in fruntea sondajelor, dar fara oferte appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a semnat foaia de parcurs a UE pentru economie sociala

publicat 2024-02-13 10:45:27 (Puterea)
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a semnat foaia de parcurs a UE pentru economie sociala Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura Oprescu, a semnat, marti, la Liège, foaia de parcurs a Uniunii Europene pentru economie sociala. Documentul intareste rolul pe care il au statele membre de a dezvolta intreprinderi nu doar profitabile, ci si incluzive si sustenabile. Oficialul roman a mai anuntat ca Ministerul Muncii a depus un proiect […]The post Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a semnat foaia de parcurs a UE pentru economie sociala appeared first on... ...continuare.

Alina Gorghiu promite legi mai dure impotriva traficantilor de droguri

publicat 2024-02-13 10:45:25 (Puterea)
Alina Gorghiu promite legi mai dure impotriva traficantilor de droguri Alina Gorghiu spune ca exista trei proiecte care reprezinta o prioritate maxima pentru ea. Senatul deja a votat legea 2 Mai si legea privitoare la registrul traficantilor de droguri. Alina Gorghiu, Ministrul Justitiei, a facut declaratii puternice intr-o aparitie televizata, discutand despre necesitatea intensificarii luptei impotriva traficului de droguri in Romania. Cu privire la acest […]The post Alina Gorghiu promite legi mai dure impotriva traficantilor de droguri appeared first on... ...continuare.

Enervanti amandoi: Trump sperie Europa, Biden starneste furia globala pentru razboiul din Gaza

publicat 2024-02-13 08:45:29 (Puterea)
Enervanti amandoi: Trump sperie Europa, Biden starneste furia globala pentru razboiul din Gaza Cei doi posibili candidati la presedintia Americii, Donald Trump si Joe Biden, fac tot posibilul sa genereze teama pe mapamond. Ultima declaratie retorica a fostului presedinte Donald Trump a zguduit alianta militara preeminenta a Vestului. In cursul weekendului, el a afirmat ca ar incuraja Rusia sa atace aliatii Statelor Unite din cadrul NATO in cazul […]The post Enervanti amandoi: Trump sperie Europa, Biden starneste furia globala pentru razboiul din Gaza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine este buzoianul care si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei

publicat 2024-02-13 08:45:27 (Puterea)
Cine este buzoianul care si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei Un cunoscut actor roman a dat, duminica seara, o adevarata lovitura de teatru clasei politice romanesti, anuntandu-si candidatura la Presedintia Romaniei. Cunoscutul actor Dan Puric a facut duminica seara un anunt bomba:candideaza ca viitor Presedinte al Romaniei! Anuntul-bomba a fost facut in direct pe scena teatrului Luceafarul din Bucuresti, intr-o sala arhiplina, cu viitori votanti pro-Puric […]The post Cine este buzoianul care si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei... ...continuare.

Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Presedintia Romaniei sustinut de PSD

publicat 2024-02-13 07:45:12 (Puterea)
Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Presedintia Romaniei sustinut de PSD Mircea Geoana se comporta deja ca un candidat la prezidentiale si face tot posibilul sa convinga "partidul de suflet" PSD sa il sprijine. Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a dezvaluit luni seara, in cadrul unui interviu acordat postului Digi24, ca Marcel Ciolacu si liderii PSD l-au vizitat in birou pentru a-i propune sa […]The post Teoria lui Geoana: Ciolacu mi-a propus sa candidez la Presedintia Romaniei sustinut de PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Prima nava construita in Romania a fost avariata in Portul Braila

publicat 2024-02-13 07:45:12 (Puterea)
Prima nava construita in Romania a fost avariata in Portul Braila Una dintre navele legendare romanesti, nava cu zbaturi "Borcea", care din 1999 este inscrisa in Categoria "Tezaur" a Patrimoniul Cultural National, fost avariata la cheu in urma coliziunii cu nava "Lacu Sarat", care efectua manevrele de acostare. Dupa ce efectuase o croaziera pe Dunare, echipajul navei "Lacu Sarat", care apartine Primariei Braila, a inceput manevrele […]The post Prima nava construita in Romania a fost avariata in Portul Braila appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Este esential pentru Partidul National Liberal sa aiba un candidat la alegerile prezidentiale

publicat 2024-02-13 07:45:12 (Puterea)
Este esential pentru Partidul National Liberal sa aiba un candidat la alegerile prezidentiale Negocierile dintre PNL si PSD par sa nu se materializeze vreodata pentru ca ambele partide doresc sa dea candidatul propriu la prezidentiale. Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a afirmat luni seara ca este imperativ ca Partidul National Liberal sa prezinte propriul candidat la alegerile prezidentiale, subliniind ca este o traditie pentru PNL sa aiba reprezentant propriu […]The post Este esential pentru Partidul National Liberal sa aiba un candidat la alegerile prezidentiale appeared first... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.