EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Actionarii Vrancart au aprobat majorarea capitalului companiei cu 31,9 milioane lei

publicat 2024-01-26 09:15:04 (Bursa)
Actionarii Vrancart au aprobat majorarea capitalului companiei cu 31,9 milioane lei * Operatiunea este programata sa se desfasoare in doua etape * 'Majorarea capitalului social are la baza nevoia de dezvoltare a societatii, prin extinderea capacitatilor de productie', conform raportului de la BVB Actionarii producatorului de hartie, carton si ambalaje Vrancart Adjud (VNC) au aprobat, in adunarea de ieri, o majorare de capital cu 31,9 milioane de lei, conform unui raport al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). * Vara trecuta capitalul companiei a... ...continuare.

Paradisul unde romanii fac baie printre corali si pesti exotici cand e ger in tara. "E mai ieftin ca un weekend la munte"

publicat 2024-01-26 08:45:02 (Adevarul)
Paradisul unde romanii fac baie printre corali si pesti exotici cand e ger in tara. E mai ieftin ca un weekend la munte Iarna isi arata coltii, dar romanii care detesta frigul si sunt dispusi sa-si ia concediu la inceput de an au solutii sa scape de ger. Iar pentru asta nu trebuie neaparat sa strabata mii de kilometri si sa petreaca zeci de ore in zbor si in aeroport ...continuare.

Legenda Craiovei, analiza dura a echipei oltene: "Si-a batut joc. Iti da cu virgula"

publicat 2024-01-26 08:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Legenda Craiovei, analiza dura a echipei oltene: Si-a batut joc. Iti da cu virgula Sorin Cartu, fostul presedinte al Universitatii Craiova, crede ca echipa olteana ar fi trebuit sa aiba mai multe puncte.Craiova e pe locul 4, cu 34 de puncte in 22 de meciuri. Liderul FCSB e departe in clasament, are 13 puncte mai mult, iar cele doua echipe se intalnesc duminica, de la ora 20:00, pe "Ion Oblemenco".Sorin Cartu, despre cei de la CSU Craiova: "Si-au batut joc de puncte. Iti da cu virgula""Nu e bine, Craiova are patru infrangeri (n.r. ... ...continuare.

ZF IT Generation. Alex Bardahan, fondator al Extracta - solutie pentru extragere de date din documente nestructurate: Vom lansa oficial solutia la finalul lunii martie si ne asteptam sa ajungem la venituri lunare recurente de 20.000 euro anul acesta

publicat 2024-01-26 08:00:21 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Alex Bardahan, fondator al Extracta - solutie pentru extragere de date din documente nestructurate: Vom lansa oficial solutia la finalul lunii martie si ne asteptam sa ajungem la venituri lunare recurente de 20.000 euro anul acesta Start-up-ul local Extracta, care dezvolta o solutie bazata pe AI ce extrage date din documente nestructurate precum CV-uri, chitante sau documente de transport, estimeaza ca va ajunge anul acesta la venituri lunare recurente de 20.000 de euro, lansarea oficiala a solutiei urmand sa aiba loc la finalul lunii martie. ...continuare.

Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral

publicat 2024-01-26 07:30:10 (ProTV)
Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sânge pentru cancerul cerebral, în premiera mondiala. ...continuare.

EXPERIMENT CONTESTAT. Mai multi profesori si cercetatori se revolta dupa ce elevilor din Cluj li se scaneaza mainile ca sa li se faca un profil vocational: "Neetic si riscant", "sarlatanie". Ce spune inventatorul

publicat 2024-01-26 07:00:07 (Libertatea)
EXPERIMENT CONTESTAT. Mai multi profesori si cercetatori se revolta dupa ce elevilor din Cluj li se scaneaza mainile ca sa li se faca un profil vocational: Neetic si riscant, sarlatanie. Ce spune inventatorul Scoala 9 a vorbit cu mai multi profesori si cercetatori despre dispozitivul care promite ca dupa o scanare de 5 minute a mainii elevilor, acestia vor primi un profil complet al abilitatilor si vor sti spre ce cariera sa se indrepte. Acesta este un proiect pilot care se va lansa din februarie prin Inspectoratul Scolar […] ...continuare.

ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. Mai multi milionari din Ucraina au inchiriat apartamente in nordul Capitalei dupa izbucnirea razboiului, iar o parte dintre ei au trecut ulterior la achizitii

publicat 2024-01-26 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. Mai multi milionari din Ucraina au inchiriat apartamente in nordul Capitalei dupa izbucnirea razboiului, iar o parte dintre ei au trecut ulterior la achizitii O parte dintre investitorii interesati de Capitala cauta in continuare terenuri in zone centrale pentru a dezvolta proiecte reziden­tiale, in timp ce altii cauta terenuri sau cladiri pe care le pot transforma in clinici medicale, a explicat Irina Ditu, fondatoarea agentiei de consultanta imo­bilia­ra si design interior Homesign, in emi­siunea ZF Investiti in Ro­ma­nia!, realizata in parteneriat cu CEC Bank. ...continuare.

Bursa. Cu datorii de 155 mil. lei si capitaluri proprii de 21,6 mil. lei, Qualis Properties da vina pe criza imobiliara pentru impasul financiar, dar face proiecte cu 1 leu capital propriu la 7 lei datorie

publicat 2024-01-26 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Cu datorii de 155 mil. lei si capitaluri proprii de 21,6 mil. lei, Qualis Properties da vina pe criza imobiliara pentru impasul financiar, dar face proiecte cu 1 leu capital propriu la 7 lei datorie Asteptarile privind o iminenta criza imobiliara au fost alimentate de majorarea rapida a ratelor dobanzilor de catre bancile centrale, iar unii dezvoltatori au inceput sa isi ascunda deciziile neinspirate in spatele acestor predictii ...continuare.

Bursa. Distribuitorul de materiale de constructii Sipex vrea sa faca pasul spre productie cu fonduri din programul ConstructPlus: "Vrem sa ne extindem cu un produs fabricat de noi"

publicat 2024-01-26 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Distribuitorul de materiale de constructii Sipex vrea sa faca pasul spre productie cu fonduri din programul ConstructPlus: Vrem sa ne extindem cu un produs fabricat de noi Irinel Gheorghe, CEO al Sipex: Focusul nostru in strategia de dezvoltare pana in 2026 ramane orientat catre dezvoltarea canalului B2B. ...continuare.

Horoscop 26 ianuarie 2024. Sagetatorii se simt mai bine, dar din colturile mintii tot apar ganduri care le strica linistea si provoaca nemultumire

publicat 2024-01-25 22:15:11 (Libertatea)
Horoscop 26 ianuarie 2024. Sagetatorii se simt mai bine, dar din colturile mintii tot apar ganduri care le strica linistea si provoaca nemultumire Horoscop 26 ianuarie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 26 ianuarie 2024: Se ajunge la un varf al stresului astazi si ar fi bine sa cauti solutii, din propria […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.