EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




4 din 4! Max Verstappen, imbatabil in calificarile din Japonia » Grila de start + Charles Leclerc, prestatie dezamagitoare

publicat 2024-04-06 10:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
4 din 4! Max Verstappen, imbatabil in calificarile din Japonia » Grila de start + Charles Leclerc, prestatie dezamagitoare Olandezul Max Verstappen, pilotul Red Bull, va pleca din pole-position in Marele Premiu al Japoniei (Suzuka). Va fi urmat de colegul sau, mexicanul Sergio Perez.Marele Premiu al Japoniei, de la Suzuka, are loc duminica, 8 aprilie. Va incepe la ora 08:00, ora Romaniei, si va fi in direct pe Antena 3 CNN si AntenaPLa.Triplul campion mondial continua sa domine calificarile in acest sezon. Si pentru a patra oara, in tot atatea curse, va pleca de pe primul loc. ... ...continuare.

Un arbitru roman a fost desemnat sa oficieze la turneele olimpice de fotbal de la Paris 2024

publicat 2024-04-03 19:00:22 (Mediafax)
Un arbitru roman a fost desemnat sa oficieze la turneele olimpice de fotbal de la Paris 2024 FIFA a desemnat 89 de arbitri (21 arbitri de centru, 42 asistenti, 20 oficiali de arbitraj video si sase arbitri de suport) din 45 de tari pentru a arbitra meciurile de la Turneele de Fotbal Olimpice Paris 2024. ...continuare.

Introducerea salariului minim european, noua masura PSD, impact major pentru salariile din mediul privat

publicat 2024-04-03 10:30:27 (Antena3)
Introducerea salariului minim european, noua masura PSD, impact major pentru salariile din mediul privat PSD isi asuma introducerea in Romania a salariului minim european pana la finalul lui 2024. Masura este un beneficiu important in special pentru salariatii din sectorul privat, unde exista cel mai mare numar de angajati incadrati cu acest nivel de salarizare. ...continuare.

PSD: Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an

publicat 2024-04-02 15:00:56 (Money.ro)
PSD: Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an PSD considera ca trebuie definit un mecanism automat pentru majorarea anuala a salariului minim din Romania, intr-o maniera predictibila, care sa garanteze cresterea nivelului de trai si a puterii de cumparare pentru toti salariatii din Romania, potrivit comunicatului de presa al formatiunii.Conform sursei citate, cresterea salariului minim la 3.700 de lei, anuntata de premierul Marcel Ciolacu pentru data de 1 iulie 2024, va ridica veniturile salariale la nivelul corespunzator pentru... ...continuare.

Samsung ar putea adauga tehnologie de inteligenta artificiala generativa asistentului sau vocal Bixby – director

publicat 2024-04-02 09:00:17 (Money.ro)
Samsung ar putea adauga tehnologie de inteligenta artificiala generativa asistentului sau vocal Bixby – director Bixby a fost lansat in 2017 cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Software-ul a oferit o serie de functii, inclusiv traduceri live sau recomandari de restaurante. Dar asistentii vocali au fost de obicei mai putin conversationali si s-au bazat pe utilizatorii care pun intrebari si obtin raspunsuri.Chatbot-urile sunt acum mai avansate si capabile sa gestioneze interogari mult mai complexe, dupa aparitia ChatGPT al OpenAI si a altor chatboturi.Acesti roboti de chat new-age sunt un exemplu de AI... ...continuare.

Directiva UE. Salariul, obligatoriu in anuntul de angajare

publicat 2024-04-01 14:00:16 (Money.ro)
Directiva UE. Salariul, obligatoriu in anuntul de angajare E directiva europeana. Angajatorii din Romania vor fi obligati sa afiseze salariile in anunturile de recrutare. Companiile romanesti au la dispozitie doi ani pentru a ajusta grila salariala si a se conforma noilor reglementari europene. Conform datelor furnizate de una dintre cele mai mari platforme de recrutare din tara, peste 40% din anunturile de angajare […]Articolul Directiva UE. Salariul, obligatoriu in anuntul de angajare apare prima data in Money. ...continuare.

Potentialul exod al fortei de munca asiatice in contextul aderarii Romaniei la Schengen: Provocari pentru diverse sectoare economice

publicat 2024-04-01 00:45:17 (Puterea)
Potentialul exod al fortei de munca asiatice in contextul aderarii Romaniei la Schengen: Provocari pentru diverse sectoare economice Cu apropierea aderarii Romaniei la spatiul Schengen, se contureaza perspective complexe in ceea ce priveste forta de munca asiatica prezenta in tara. Paula Rusu, managing partner la Today Workforce, a atras atentia asupra unui posibil exod masiv al acestei categorii de lucratori catre statele occidentale, motivat de diferentele semnificative de salarizare. Potrivit specialistilor din domeniul […]The post Potentialul exod al fortei de munca asiatice in contextul aderarii Romaniei la... ...continuare.

Fata cu handicap, violata de tatal ei, la Vaslui. Mama incearca sa-i gaseasca scuze sotului

publicat 2024-03-28 17:30:03 (Adevarul)
Fata cu handicap, violata de tatal ei, la Vaslui. Mama incearca sa-i gaseasca scuze sotului Fata de 20 de ani, cu un anumit grad de handicap, crescuse intr-o familie de asistenti maternali, dar se intorsese de cateva luni in familia naturala. Tanara le-a povestit profesorilor de la scoala unde invata ca tatal ei a violat-o de mai multe ori. ...continuare.

TVR Sport se lanseaza pe 30 martie! Cum arata grila de programe a noului post de televiziune

publicat 2024-03-28 09:45:46 (Gazeta-Sporturilor)
TVR Sport se lanseaza pe 30 martie! Cum arata grila de programe a noului post de televiziune TVR Sport debuteaza sambata, iar grila de programe "va avea un continut divers, cu jurnale de stiri, transmisii in direct, dezbateri si emisiuni sportive", dupa cum anunta postul public de televiziuneTVR Sport este al 14-lea canal al Televiziunii Publice. Conform oficialilor televiziunii acesta "va fi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive romanesti, a sportului in general si a sportului ca mod de viata sanatos". ... ...continuare.

Codul spagii la RAR Barlad: "un metru – 50 euro". Pentru o rabla de 3,5 tone "doi metri jumate"

publicat 2024-03-28 07:00:41 (Puterea)
Codul spagii la RAR Barlad: un metru – 50 euro. Pentru o rabla de 3,5 tone doi metri jumate Tribunalul Galati a pronuntat o prima sentinta intr-un proces disjuns din dosarul de coruptie de la RAR Barlad, condamnandu-l la 1 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare pe un barbat din Tecuci implicat in cazul care procurorii DNA au destructurat un grup infractional care avea o grila a spagilor pentru autorizarea fara ITP […]The post Codul spagii la RAR Barlad: "un metru – 50 euro". Pentru o rabla de 3,5 tone "doi metri jumate" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.