EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O tranzactie uriasa prinde contur: se vinde a treia banca din Romania

publicat 2024-02-01 22:15:12 (Puterea)
BRD s-a pus in vanzare. Multi romani au credite la aceasta banca sau incaseaza aici pensii si salarii. BRD, a treia cea mai mare banca din Romania, este in discutii pentru a fi vanduta in cadrul unei ample operatiuni de optimizare a costurilor, initiata de grupul bancar francez Societe Generale in ultimii ani. Conform informatiilor publicate de […]The post O tranzactie uriasa prinde contur: se vinde a treia banca din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum se pot vindeca ranile Orientului Mijlociu

publicat 2024-02-01 20:00:15 (Puterea)
Cum se pot vindeca ranile Orientului Mijlociu Razboiul se extinde in Orientul Mijlociu si pare ca nu exista alternativa la conflict. Ba exista! In lunile care au urmat dupa ce Hamas a comis cea mai grava atrocitate produsa asupra evreilor de la Holocaust incoace, conflictul s-a extins in toata regiunea Orientului Mijlociu. In total, zece tari sunt implicate acum in lupte. In […]The post Cum se pot vindeca ranile Orientului Mijlociu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul a aprobat consolidarea legislatiei de securitate cibernetica, dupa atacul asupra bazei de date a Camerei Deputatilor

publicat 2024-02-01 19:15:16 (Puterea)
Guvernul a aprobat consolidarea legislatiei de securitate cibernetica, dupa atacul asupra bazei de date a Camerei Deputatilor Guvernul Romaniei a aprobat modificarea Legii 58/2023, initiata de Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii (MCID). Mai precis, Guvernul a aprobat Hotararea pentru aprobarea Normelor metodologice privind solicitarea si comunicarea datelor si informatiilor prevazute la art. 25 alin. (1) din Legea 58/2023 privind securitatea si apararea cibernetica a Romaniei. "O legislatie consolidata in domeniul securitatii cibernetice […]The post Guvernul a aprobat consolidarea legislatiei de... ...continuare.

Dinamo isi consolideaza finantarea cu un nou actionar: Certinvest Management Solutions SA

publicat 2024-02-01 19:15:16 (Puterea)
Dinamo isi consolideaza finantarea cu un nou actionar: Certinvest Management Solutions SA Dinamo, echipa de fotbal aflata in insolventa din noiembrie 2021, primeste sprijin financiar semnificativ de la Certinvest Management Solutions SA, compania controlata de Eugen Voicu, actionarul majoritar al Red&White, societate care detine controlul la Dinamo. Eugen Voicu a facut o mutare surprinzatoare la finalul anului trecut, cedand 7,80% din actiunile sale de la Red&White catre […]The post Dinamo isi consolideaza finantarea cu un nou actionar: Certinvest Management... ...continuare.

Cornel Dinicu a scapat de arestul preventiv. Decizie de ultima ora a instantei

publicat 2024-02-01 19:15:16 (Puterea)
Cornel Dinicu a scapat de arestul preventiv. Decizie de ultima ora a instantei Judecatorii au decis ca perioada petrecuta de Cornel Dinicu in detentie pana in prezent a fost suficienta, cel putin in etapa actuala a anchetei. Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, a scapat de arestul preventiv si va fi transferat in arest la domiciliu, conform unei decizii a magistratilor. Aceasta hotarare este definitiva, ceea ce inseamna ca, […]The post Cornel Dinicu a scapat de arestul preventiv. Decizie de ultima ora a instantei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Stapanul si sluga!" Instantaneu antologic cu Iohannis si Orban

publicat 2024-02-01 18:15:13 (Puterea)
Stapanul si sluga! Instantaneu antologic cu Iohannis si Orban Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost surprins intr-o pozitie de "sluga" in fata presedintelui Klaus Iohannis. Instantaneul cu Viktor Orban si Klaus Iohannis a fost surprins cu ocazia intalnirii liderilor celor 27 de state membre pentru vota acordarea ajutorului de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina. Viktor Orban a fost personaj principal in aceasta […]The post "Stapanul si sluga!" Instantaneu antologic cu Iohannis si Orban appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ce a gasit DNA in ograda prim-vicelui PNL, Iulian Dumitrescu – EXCLUSIV

publicat 2024-02-01 18:15:13 (Puterea)
Ce a gasit DNA in ograda prim-vicelui PNL, Iulian Dumitrescu – EXCLUSIV Urmare a perchezitiilor efectuate de DNA intr-o cauza penala ce vizeaza existenta unor suspiciuni de coruptie si fals, savarsite in perioada 2020 – 2024, de functionari publici din cadrul CJ Prahova, anchetatorii au descins si la sediul Hidro Prahova – furnizorul de servicii de apa si canalizare din judet, avand ca actionar majoritar consiliul condus […]The post Ce a gasit DNA in ograda prim-vicelui PNL, Iulian Dumitrescu – EXCLUSIV appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

INSP a anuntat "alerta epidemiologica", legat de evolutia gripei in tara noastra

publicat 2024-02-01 18:15:13 (Puterea)
INSP a anuntat alerta epidemiologica, legat de evolutia gripei in tara noastra Institutul National de Sanatate Publica a anuntat "alerta epidemiologica" avand in vedere ca trei saptamani la rand s-a inregistrat o crestere a numarului cazurilor de gripa. INSP a informat, joi, ca saptamana 22 – 28 ianuarie a fost a treia saptamana consecutiva in care incidenta infectiilor respiratorii a depasit nivelul mediu calculat pentru ultimele sezoane. […]The post INSP a anuntat "alerta epidemiologica", legat de evolutia gripei in tara noastra appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bogdan Buta se retrage de la conducerea Untold! Cum comenteaza scandalul "sex cu un minor"

publicat 2024-02-01 17:00:18 (Puterea)
Bogdan Buta se retrage de la conducerea Untold! Cum comenteaza scandalul sex cu un minor Bogdan Buta a anuntat ca s-a retras din conducerea festivalurilor Untold si Neversea. Milionarul este anchetat pentru act sexual cu un minor. Patronul firmei responsabile de organizarea celebrelor festivaluri Untold si Neversea, Bogdan Buta, respinge vehement acuzatiile de implicare in activitati sexuale cu baieti minori, declarand ca acestea sunt complet nefondate. Intr-un comunicat emis de […]The post Bogdan Buta se retrage de la conducerea Untold! Cum comenteaza scandalul "sex cu un... ...continuare.

Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, urmeaza sa fie retinut(SURSE)

publicat 2024-02-01 17:00:18 (Puterea)
Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, urmeaza sa fie retinut(SURSE) Intr-o ampla actiune desfasurata de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA), presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, se confrunta cu perspectiva retinerii intr-un caz de coruptie. Surse judiciare au confirmat ca procurorii au efectuat 19 perchezitii la domiciliul sau si al membrilor familiei, dezvaluind suspiciuni de luare de mita si fals in declaratii. Potrivit informatiilor obtinute […]The post Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova, urmeaza sa fie... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.