EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce ar putea fi, de fapt, noua arma spatiala misterioasa a Rusiei?

publicat 2024-02-18 07:00:11 (Puterea)
Ce ar putea fi, de fapt, noua arma spatiala misterioasa a Rusiei? Teoriile includ o arma nucleara spatiala sau un bruiaj cu propulsie nucleara. Washingtonul a fost in alerta pe 14 februarie in urma unei stiri despre un misterios armament spatial rusesc. Mike Turner, presedintele Comitetului de informatii al Camerei, a cerut Casei Albe sa declasificarea informatiilor referitoare la o „amenintare grava la adresa securitatii nationale”. Emisiunile […]The post Ce ar putea fi, de fapt, noua arma spatiala misterioasa a Rusiei? appeared first on... ...continuare.

Un alt fugar: Beizadeaua lui Sever Muresan sfideaza justitia romana din Italia

publicat 2024-02-18 07:00:11 (Puterea)
Un alt fugar: Beizadeaua lui Sever Muresan sfideaza justitia romana din Italia Dupa ce a intrat intentionat in 12 autoturisme parcate, Adrien Stephane Muresan, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, considera ca trei luni de arest preventiv sunt suficiente. Fiul cunoscutului om de afaceri Sever Muresan, Adrien Stephane Muresan, pare sa isi creeze propriul sistem de justitie, sfidand autoritatile romane si actionand nu doar ca […]The post Un alt fugar: Beizadeaua lui Sever Muresan sfideaza justitia romana din Italia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

publicat 2024-02-18 07:00:11 (Puterea)
De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, sustin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se stie ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii, in care au fost inclusi aproximativ un million de […]The post De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

In curand, prelevarea de sange fara ace si fara durere?

publicat 2024-02-18 00:01:00 (Puterea)
In curand, prelevarea de sange fara ace si fara durere? O firma americana  a conceput un aparat capabil sa preleveze circa 6-18 picaturi de sange printr-o noua metoda nedureroasa. Aparatul BF MiniDraw Collection System a primit deja unda verde din partea Food and Drug Administration (FDA), agentia federala pentru sanatate din SUA, transmite BFMTV.   Picaturile de sange sunt prelevate direct din sistemul vascular capilar: […]The post In curand, prelevarea de sange fara ace si fara durere? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul familiei extinde apelul de proiecte destinate protectiei copiilor vulnerabili

publicat 2024-02-18 00:00:59 (Puterea)
Ministrul familiei extinde apelul de proiecte destinate protectiei copiilor vulnerabili Apelul de proiecte destinat constituirii unei retele de centre de zi pentru copiii expusi riscului de separare de familie a fost prelungit, conform anuntului facut de ministrul Familiei, Natalia Intotero, citata de Mediafax. Organizatiile interesate au posibilitatea de a-si depune cererile de finantare pana la data de 1 martie 2024. Evaluarea proiectelor este estimata sa […]The post Ministrul familiei extinde apelul de proiecte destinate protectiei copiilor vulnerabili appeared first on... ...continuare.

Ajutorul occidental pentru Ucraina, la rascruce

publicat 2024-02-17 23:15:14 (Puterea)
Ajutorul occidental pentru Ucraina, la rascruce Conform unui raport al Institutul pentru economie mondiala din Kiel (Kiel Institut), conflictul armat din Ucraina a determinat Occidentul sa aloce sute de miliarde de euro in sprijinul acestei tari, potrivit cotidianului german Bild.de. Astfel, analiza financiara detaliata arata ca Uniunea Europeana a depasit Statele Unite in ceea ce priveste volumul ajutorului acordat Kievului. Iata […]The post Ajutorul occidental pentru Ucraina, la rascruce appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum comenteaza ministrul Rafila moartea fulgeratoare a presedintelui CJ Vrancea

publicat 2024-02-17 23:15:14 (Puterea)
Cum comenteaza ministrul Rafila moartea fulgeratoare a presedintelui CJ Vrancea Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a adus lumina asupra circumstantelor care au condus la tragicul deces al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma. Ministrul Alexandru Rafila a confirmat ca moartea lui Catalin Toma a fost rezultatul unei afectiuni respiratorii, initial o viroza, care a evoluat ulterior cu complicatii cardio-vasculare. „Patologia infectioasa, mai ales la pacientii cu […]The post Cum comenteaza ministrul Rafila moartea fulgeratoare a... ...continuare.

Gorghiu: 7.000 de detinuti, gata de munca

publicat 2024-02-17 23:15:14 (Puterea)
Gorghiu: 7.000 de detinuti, gata de munca Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, a anuntat noi oportunitati pentru mediul de afaceri autohton prin utilizarea fortei de munca din sistemul penitenciar. In cadrul unei conferinte de presa, Gorghiu a subliniat disponibilitatea imediata a aproximativ 7.000 de detinuti, pregatiti sa se angajeze in diverse sectoare, inclusiv in constructii, oferind astfel o solutie viabila antreprenorilor care se […]The post Gorghiu: 7.000 de detinuti, gata de munca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jandarmeria Romana lupta cu deficitul de personal

publicat 2024-02-17 21:30:17 (Puterea)
Jandarmeria Romana lupta cu deficitul de personal In contextul deficitului de personal, Jandarmeria Romana se confrunta cu provocari majore in mentinerea ordinii si sigurantei publice, a declarat Leontin Mitu, general de brigada, seful Directiei siguranta si ordine publica din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane. "Avem un deficit de circa la 22% la capitolul personal, dar facem demersurile necesare astfel incat aceasta […]The post Jandarmeria Romana lupta cu deficitul de personal appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dialoguri culturale in Capitala. De la martisoare, la Brancusi

publicat 2024-02-17 21:30:17 (Puterea)
Dialoguri culturale in Capitala. De la martisoare, la Brancusi Bucurestiul vibreaza in ritmul evenimentelor dedicate artei, istoriei si traditiilor. Printre acestea, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” inaugureaza o noua editie a seriei de ateliere „Calator prin traditii”, unde mesterii mici si mari sunt invitati sa exploreze frumusetea martisoarelor si a colajului textil in zilele de 17 si 24 februarie. Aceasta initiativa este o […]The post Dialoguri culturale in Capitala. De la martisoare, la Brancusi appeared... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.