EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Olandezul Bert Janssen, cel mai longeviv pacient cu transplant de inima din lume

publicat 2024-02-08 10:00:16 (Mediafax)
Olandezul Bert Janssen, cel mai longeviv pacient cu transplant de inima din lume Olandezul in varsta de 57 de ani a doborat recordul mondial pentru cel mai longeviv pacient care a supravietuit cel mai mult timp unui transplant de inima, scrie Sky News. ...continuare.

Papa vede "ipocrizie" la cei care critica binecuvantarile pentru membrii comunitatii LGBT

publicat 2024-02-07 20:45:12 (Mediafax)
Papa vede ipocrizie la cei care critica binecuvantarile pentru membrii comunitatii LGBT Binecuvantarile catre membri ai comunitatii LGBT au fost autorizate luna trecuta printr-un document al Vaticanului numit Fiducia Supplicans, care insa a intampinat o rezistenta semnificativa in Biserica Catolica, in special din partea episcopilor africani. ...continuare.

Ligia Ardelean, Atos Romania: A doua jumatate a anului 2023 a insemnat pentru noi o cifra de afaceri de aproximativ 51 mil. euro, valoare care ne asteptam sa ramana stabila si pe parcursul urmatoarelor semestre

publicat 2024-02-07 17:15:25 (Ziarul-Financiar)
Ligia Ardelean, Atos Romania: A doua jumatate a anului 2023 a insemnat pentru noi o cifra de afaceri de aproximativ 51 mil. euro, valoare care ne asteptam sa ramana stabila si pe parcursul urmatoarelor semestre Ligia Ardelean, country manager, Atos Romania: In ultimii trei ani, ne-am concentrat pe angajarea unui numar semnificativ de candidati tineri, reprezentand aproximativ 50% din totalul persoanelor recrutate. ...continuare.

Tratamentul cu antibiotice in randul copiilor. Manager de spital: "Eu, ca parinte, nu as face asta"

publicat 2024-02-07 15:15:02 (Adevarul)
Tratamentul cu antibiotice in randul copiilor. Manager de spital: Eu, ca parinte, nu as face asta Cel putin trei sferturi dintre bolile cu febra ale copilului sunt produse de viroze si nu se trateaza cu antibiotic, dar parintii sunt tentati sa administreze antibiotic. Declaratiile vin in contextul discutiilor privind administrarea antibioticelor fara reteta. ...continuare.

UE: Conditiile pentru finalizarea acordului comercial cu Mercosur nu sunt inca indeplinite

publicat 2024-02-07 14:30:47 (Mediafax)
UE: Conditiile pentru finalizarea acordului comercial cu Mercosur nu sunt inca indeplinite Acordul de liber schimb planificat a fost supus unei analize politice in ultimele saptamani, pe fondul protestelor fermierilor care spun ca munca lor e subminata de importurile ieftine din tari care nu respecta standardele stricte de mediu ale UE, scrie Reuters. ...continuare.

Miercuri incepe turul II al turneului Transylvania Open WTA 250

publicat 2024-02-07 07:45:08 (Mediafax)
Miercuri incepe turul II al turneului Transylvania Open WTA 250 Jaqueline Cristian este a doua jucatoare din Romania calificata in turul doi al Transylvania Open WTA 250. Ea ar fi trebuit sa joace un meci 100% romanesc, cu Miriam Bulgaru. Din cauza unor probleme de sanatate, Miriam a trebuit sa se retraga cu putin timp inainte de startul partidei, astfel ca locul ei a fost luat de Lucky Loser - Marina Bassols Rivera. Jucatoarea clasata pe locul 105 mondial a fost invinsa de Jaqueline Cristian in doua seturi: 6-3, 6-2. ...continuare.

AUR depune plangere la Parchetul General pe numele presedintelui Klaus Iohannis

publicat 2024-02-06 13:45:12 (Mediafax)
AUR depune plangere la Parchetul General pe numele presedintelui Klaus Iohannis In plangerea la Parchetul General, deputatul AUR, Dan Tanasa, cere sa fie verificate aspectele cu privire la deplasarile externe ale presedintelui Iohannis si daca a fost respectata legislatia privind achizitiile publice si sursa finantarii acestora. ...continuare.

100 de milioane de euro din PNRR pentru digitalizare in sanatate

publicat 2024-02-06 13:00:10 (Mediafax)
100 de milioane de euro din PNRR pentru digitalizare in sanatate "Transformarea digitala a sistemului de sanatate din Romania urmeaza o strategie foarte clara, elaborata impreuna cu experti si specialisti din cadrul OMS. Este util sa invatam din experienta celor care au transformat, cu succes, sisteme de sanatate publica din Uniunea Europeana prin digitalizare", spune ministrul Rafila. ...continuare.

Mancatul devreme, un obicei bun pentru inima

publicat 2024-02-06 10:00:09 (Jurnalul-National)
Mancatul devreme, un obicei bun pentru inima Oamenii de stiinta au descoperit ca mancatul devreme, atat dimineata, cat si seara, este asociat cu un risc mai mic de boli cardiovasculare. ...continuare.

Ziua Mondiala a Bolnavului – cum sa ii sustii pe oamenii dragi cu probleme de sanatate?

publicat 2024-02-06 10:00:09 (Libertatea)
Ziua Mondiala a Bolnavului – cum sa ii sustii pe oamenii dragi cu probleme de sanatate? Ziua Mondiala a Bolnavului a fost initiata de Papa Ioan Paul al II-lea si este sarbatorita anual pe 11 februarie. Aceasta zi speciala a fost conceputa pentru a aduce o atentie sporita asupra nevoilor celor bolnavi si pentru a asigura ca sunt tratati cu respect, demnitate si compasiune. In acest context, dorim sa accentuam modalitatile […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.