EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Agricultura romaneasca. Noi tehnologii si provocari. Fermierii din Galati fac diferenta in balanta comerciala agroalimentara: Exportam 30-40 de camioane cu castraveti si pepeni lunar, mare parte spre Ucraina

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Producatorii romani de fructe si legume au reusit sa transforme acest sector intr-o poveste de succes in ultimii ani, marind productia la hectar la niveluri apropiate de Polonia, model care trebuie replicat si de producatorii de cereale, unde productia s-a oprit la 5-6 tone/hectar, fata de 9-10 tone in Franta sau Italia, este una dintre concluziile conferintei Agricultura romaneasca. ...continuare.

Daniel Donici, Artesana Tecuci: "E foarte bine ca exista programe care ajuta oamenii sa se reintegreze pe piata muncii. Dar unde gasesti oameni care au lucrat o viata in siderurgie sa vina sa lucreze intr-o fabrica de branzeturi?"

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Producatorul de lactate Artesana vrea sa obtina peste 6 mil. euro prin Programul Tranzitie Justa pentru a transforma vechea fabrica din Tecuci, judetul Galati, intr-o fabrica de branzeturi, insa antrepre­norul Daniel Donici se intreaba cum va functiona in practica angajarea oamenilor care raman fara loc de munca pe fondul tranzitiei catre o economie mai verde. ...continuare.

Conferinta ZF/BT Agro Galati. Am ajuns sa producem la fel de multe mere ca polonezii la hectar, iar daca dublam productia de grau si porumb, ajungem din urma Italia si Franta

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Conferinta ZF/BT Agro Galati. Am ajuns sa producem la fel de multe mere ca polonezii la hectar, iar daca dublam productia de grau si porumb, ajungem din urma Italia si Franta Sectorul de legume-fructe din Romania a trecut in ultimii ani printr-un proces constant de dezvoltare, ajungand la un nivel ridicat de productivitate si preturi competitive, in timp ce sectorul de cereale se confrunta cu preturi la minime istorice si un nivel de productivitate la aproape jumatate fata de tarile concurente din Europa. ...continuare.

ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. Producatorul de lactate Artesana vrea peste 6 mil. euro prin Programul de Tranzitie Justa pentru o fabrica de branzeturi in judetul Galati

publicat 2024-04-24 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
ZF Investiti in Romania! Un proiect ZF si CEC Bank. Producatorul de lactate Artesana vrea peste 6 mil. euro prin Programul de Tranzitie Justa pentru o fabrica de branzeturi in judetul Galati Producatorul de lactate Arte­sana vrea sa obtina peste 6 mili­oane de euro prin Programul de Tranzitie Justa pentru a transforma vechea fabrica din Tecuci, judetul Galati, intr-o fabrica noua de branzeturi, a explicat Daniel Donici, cofondator Artesana, in emisiunea ZF In­vestiti in Romania!, realizata in parteneriat cu CEC Bank. ...continuare.

Razvan Patrunoiu, managing director, Concentrix Romania, furnizor global de servicii si tehnologii customer experience ce cauta sa recruteze 24 de specialisti pe diverse roluri: Suntem prezenti in sase orase din Romania - Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Galati si Ploiesti, cu o echipa de peste 2.500 de colegi

publicat 2024-04-23 18:30:16 (Ziarul-Financiar)
Razvan Patrunoiu, managing director, Concentrix Romania, furnizor global de servicii si tehnologii customer experience ce cauta sa recruteze 24 de specialisti pe diverse roluri: Suntem prezenti in sase orase din Romania - Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Galati si Ploiesti, cu o echipa de peste 2.500 de colegi Razvan Patrunoiu, managing director al Concentrix Romania. Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), furnizor global de servicii si tehnologii customer experience (CX), care a achizitionat la finalul anului 2023 compania Webhelp - unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO) la nivel european - si au activat sub denumirea Concentrix + Webhelp anunta tranzitia la numele Concentrix, au transmis reprezentantii companiei printr-un comunicat. ...continuare.

Mama din Galati care si-a omorat in bataie fetita de 9 ani a fost trimisa in judecata. Risca inchisoarea pe viata

publicat 2024-04-23 18:15:03 (Adevarul)
Mama din Galati care si-a omorat in bataie fetita de 9 ani a fost trimisa in judecata. Risca inchisoarea pe viata Femeia din Galati care si-a ucis in bataie fiica in varsta de 9 ani a fost trimisa in judecata de anchetatori pentru omor calificat. Matusa fetitei si unchiul ei au fost si ei sub acuzare pentru complicitate la aceeasi fapta. ...continuare.

Mieii romanesti, vanduti in tarile arabe. Fermier: "Comunistii ne-au spus ca trebuie sa mancam peste congelat, nu carne de miel"

publicat 2024-04-23 16:00:02 (Adevarul)
Mieii romanesti, vanduti in tarile arabe. Fermier: Comunistii ne-au spus ca trebuie sa mancam peste congelat, nu carne de miel Zeci de mii de miei din judetele Galati si Vrancea vor ajunge anul acesta in tarile arabe. Fermierii spun ca s-a dus vestea ca romanii au marfa buna, astfel ca tirurile vin si incarca mieii in viu, direct de la stana ...continuare.

Agentie de Munca obligata sa achite subventiile pentru firmele care angajeaza someri. Decizia fara precedent a instantei

publicat 2024-04-23 14:45:02 (Adevarul)
Agentie de Munca obligata sa achite subventiile pentru firmele care angajeaza someri. Decizia fara precedent a instantei AJOFM Galati nu a platit subventia unei societati pe motiv ca banii se achita in limita sumelor aprobate in bugetul asigurarilor pentru somaj. Judecatorii au stabilit insa ca la subventie au dreptul toate firmele care indeplinesc conditiile si depun o cerere in termenul legal. ...continuare.

O femeie si o fetita de 12 ani, atacate de cinci caini agresivi in judetul Galati. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

publicat 2024-04-23 13:00:02 (Adevarul)
O femeie si o fetita de 12 ani, atacate de cinci caini agresivi in judetul Galati. Proprietarul s-a ales cu dosar penal Un barbat din comuna Corod s-a ales cu dosar penal pentru atacul provocat de cainii sai asupra unei femei. Dupa atacul asupra femeii, cainii au atacat si o fetita in varsta de 12 ani. Proprietarul s-a ales cu dosar penal. ...continuare.

Schimb de experienta intre sportivi si antrenori in scaune cu rotile din Galati si San Diego, Statele Unite

publicat 2024-04-22 23:30:10 (Puterea)
Schimb de experienta intre sportivi si antrenori in scaune cu rotile din Galati si San Diego, Statele Unite La Facultatea de Educatie Fizica si Sport de la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, noua sportivi si antrenori in scaune cu rotile din San Diego si reprezentanti ai #TeamMotivation Galati, au participat la a 2-a etapa a schimbului de experienta din cadrul Initiativei Internationale de Programare Sportiva. Schimbul de experienta intre sportivi si antrenori […]The post Schimb de experienta intre sportivi si antrenori in scaune cu rotile din Galati si San Diego, Statele Unite... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.