EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pietele din Brasov sunt pustii, chiar daca nu e ger. Autoritatile, acuzate ca vor doar taxe si impozite

publicat 2024-01-10 18:45:03 (Adevarul)
Pietele din Brasov sunt pustii, chiar daca nu e ger. Autoritatile, acuzate ca vor doar taxe si impozite Chiar daca nu e ger, in pietele din Brasov este foarte frig, astfel ca vanzatorii si clientii sunt rari. Zarzavagiii spun ca autoritatile vor doar taxe si impozite si nu sunt interesate de oameni ...continuare.

Scandal PNL-PSD in teritoriu. Guran: In Dambovita, alianta s-a terminat

publicat 2024-01-10 18:45:03 (Adevarul)
Scandal PNL-PSD in teritoriu. Guran: In Dambovita, alianta s-a terminat Virgil Guran, presedinte PNL Dambovita, a anuntat intr-o conferinta de presa, incheierea aliantei PNL-PSD in judetul Dambovita, acuzand conducerea PSD a Consiliului Judetean de dezimformare si discriminare a primarilor, dar si argumentand ca "unii se cred in continuare stapani de mosie" in judet. ...continuare.

Putin nationalizeaza o uzina de munitii dupa o avarie suspecta care a lasat peste 20.000 de oameni in frig

publicat 2024-01-10 18:30:03 (Adevarul)
Putin nationalizeaza o uzina de munitii dupa o avarie suspecta care a lasat peste 20.000 de oameni in frig Trei persoane au fost arestate si o fabrica de munitie urmeaza sa fie nationalizata dupa ce 22.000 de locuitori ai unei suburbii a Moscovei au ramas fara incalzire din cauza unei avarii la o conducta. ...continuare.

De ce a fost arestat un barbat imediat dupa ce a coborat din avion, pe aeroportul din Satu Mare

publicat 2024-01-10 18:15:02 (Adevarul)
De ce a fost arestat un barbat imediat dupa ce a coborat din avion, pe aeroportul din Satu Mare Un barbat din Salaj a ajuns de la Aeroportul International Satu Mare direct la inchisoare. ...continuare.

Cea mai rapida masina din lume, scoasa la vanzare pentru aproape 5 milioane de euro

publicat 2024-01-10 18:15:02 (Adevarul)
Cea mai rapida masina din lume, scoasa la vanzare pentru aproape 5 milioane de euro Cea mai rapida masina de sosea din lume, cu o viteza maxima de 300 km/h, a fost scoasa la vanzare si se asteapta sa se vanda pentru aproximativ 5 milioane de euro. ...continuare.

Cum s-a transformat intr-o veritabila atractie turistica o afacere de familie de la granita dintre Harghita si Bacau FOTO

publicat 2024-01-10 18:15:02 (Adevarul)
Cum s-a transformat intr-o veritabila atractie turistica o afacere de familie de la granita dintre Harghita si Bacau FOTO Mii de turisti aleg, saptamanal, o destinatie turistica aparte, aflata la cativa kilometri de judetul Bacau, unde s-a ridicat un complex turistic, cu pista de bob si doua partii de schi. ...continuare.

Viitorul presedinte al Romaniei ar putea fi ales din luna septembrie. Coalitia pregateste terenul la inceputul sesiunii parlamentare

publicat 2024-01-10 18:15:02 (Adevarul)
Viitorul presedinte al Romaniei ar putea fi ales din luna septembrie. Coalitia pregateste terenul la inceputul sesiunii parlamentare PNL si PSD au batut palma ca sa treaca la foc automat proiectul de lege al UDMR prin care alegerile prezidentiale pot fi organizate cu cel mult 90 de zile anterior datei cand expira mandatul sefului de stat in functie, sustin surse din Coalitie pentru "Adevarul". ...continuare.

Alcoolul si tutunul, tot mai "la moda" printre minori. Medic psihiatru: "Dependenta se poate instala usor"

publicat 2024-01-10 18:00:03 (Adevarul)
Alcoolul si tutunul, tot mai la moda printre minori. Medic psihiatru: Dependenta se poate instala usor In ultimii ani, sustin psihiatrii, s-a constatat o crestere a numarului de minori care consuma alcool si tutun, de la varste tot mai fragede, iar acest fenomen tinde sa devina ingrijorator. ...continuare.

Efectele nefaste asupra recoltelor ale celui mai calduros an, combinat cu gerul din ultimele zile. "Unele plante nu se adapteaza"

publicat 2024-01-10 17:45:03 (Adevarul)
Efectele nefaste asupra recoltelor ale celui mai calduros an, combinat cu gerul din ultimele zile. Unele plante nu se adapteaza Efectele in lant produse de schimbarile climatice pot afecta pretul, cantitatea si calitatea produselor si, deci, modelele comerciale, care, la randul lor, pot afecta veniturile din activitati agricole in toata Europa. ...continuare.

Un post de televiziune din Ecuador, atacat in in timpul unei emisiuni in direct de bande criminale VIDEO

publicat 2024-01-10 17:45:03 (Adevarul)
Un  post de televiziune din Ecuador, atacat in in timpul unei emisiuni in direct de bande criminale VIDEO Presedintele ecuadorian a ordonat ca bandele criminale sa fie "neutralizate", dupa zile de violente care au culminat cu un atac asupra unui studio de televiziune. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.