EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Interviu cu Mirela Retegan, fondatoarea Gasca Zurli: "Parintii si copiii, de mana, construiesc o lume mai buna"

publicat 2024-01-10 23:45:03 (Adevarul)
Interviu cu Mirela Retegan, fondatoarea Gasca Zurli: Parintii si copiii, de mana, construiesc o lume mai buna Incepand cu 13 ianuarie, Mirela Retegan si Gasca Zurli lanseaza in cinematografele din Romania filmul "Superpietonii ZURLI", o foarte asteptata comedie spumoasa ...continuare.

Cele mai stranii pesteri locuite din Romania. Fiii Luminii si pustnicul de 140 de ani au trait aici VIDEO

publicat 2024-01-10 23:30:02 (Adevarul)
Cele mai stranii pesteri locuite din Romania. Fiii Luminii si pustnicul de 140 de ani au trait aici VIDEO O multime de pesteri din Romania pastreaza marturii ale unor evenimente iesite din comun, petrecute in adancurile lor, in centrul carora s-au aflat vechii lor locatari ...continuare.

Locul din Romania cu cea mai buna saramura naturala. Era stiut si de domnitorii Mihai Viteazul si Mircea cel Batran

publicat 2024-01-10 23:15:03 (Adevarul)
Locul din Romania cu cea mai buna saramura naturala. Era stiut si de domnitorii Mihai Viteazul si Mircea cel Batran Localnicii din comuna damboviteana Ocnita au in spatele curtilor o adevarata comoara. Este vorba de un deal de sare exploatat in urma cu sute de ani si care le ofera, in fiecare toamna, o saramura excelenta pentru muraturi. ...continuare.

FC Botosani a realizat transferul atacantului argentinian Juan Cruz Kaprof

publicat 2024-01-10 23:15:03 (Adevarul)
FC Botosani a realizat transferul atacantului argentinian Juan Cruz Kaprof Echipa de fotbal FC Botosani l-a transferat, miercuri, pe atacantul Juan Cruz Kaprof, care a evoluat pana la acest moment pentru Sarmiento Junin, din prima liga argentiniana ...continuare.

Urmeaza "Blue Monday", cea mai trista zi din an. Un coach in dezvoltare emotionala ne invata cum sa invingem melancolia

publicat 2024-01-10 23:00:04 (Adevarul)
Urmeaza Blue Monday, cea mai trista zi din an. Un coach in dezvoltare emotionala ne invata cum sa invingem melancolia A treia zi de luni din ianuarie, "Blue Monday", este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului. In 2024, "Lunea Trista" este pe 15 ianuarie. Specialistii spun ca popularitatea unei astfel de zile ii poate afecta pe cei care sufera in mod real de depresie. ...continuare.

Andreea Balan, reactie la comentariul unei unei femei ca ii afecteaza cariera lui Victor Cornea: "Cucoana, habar n-aveti!" | FOTO

publicat 2024-01-10 23:00:04 (Adevarul)
Andreea Balan, reactie la comentariul unei unei femei ca ii afecteaza cariera lui Victor Cornea: Cucoana, habar n-aveti! | FOTO Andreea Balan a avut dura pe o reteaua sociala Instagram la un comentariu in care era acuzata ca ii afecteaza cariera iubitului sau jucatorul de tenis Victor Vlad Cornea. Artista a raspuns in apararea relatiei sale si a subliniat importanta sustinerii din partea familiei ...continuare.

Am intrat in sezonul dietelor. Regimul alimentar de dupa Sarbatori, un esec garantat. Care este secretul succesului

publicat 2024-01-10 22:45:03 (Adevarul)
Am intrat in sezonul dietelor. Regimul alimentar de dupa Sarbatori, un esec garantat. Care este secretul succesului Multi dintre noi isi propun ca odata cu inceputul anului sa slabeasca, sa renunte la alcool sau la fumat si sa aiba un stil de viata mai sanatos, insa, potrivit statisticilor, in majoritatea cazurilor, aceste rezolutii nu dureaza. ...continuare.

Care sunt exceptiile de la obligativitatea folosirii sistemului RO e-Factura: De cand se dau amenzi pentru nerespectarea termenului limita si care e valoarea lor

publicat 2024-01-10 22:30:03 (Adevarul)
Care sunt exceptiile de la obligativitatea folosirii sistemului RO e-Factura: De cand se dau amenzi pentru nerespectarea termenului limita si care e valoarea lor e-Factura este un sistem obligatoriu de emitere al facturilor. De la introducerea acestuia, comerciantii sunt obligati sa emita facturile mai intai prin servere, ca mai apoi sa ajunga la clienti. ...continuare.

Razbunarea Kremlinului: 12 moldoveni, majoritatea jurnalisti au interdictie de intrare in Rusia.

publicat 2024-01-10 22:30:03 (Adevarul)
Razbunarea Kremlinului: 12 moldoveni, majoritatea jurnalisti au interdictie de intrare in Rusia. Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova a fost convocat miercuri la sediul MAE rus pentru a-i fi anuntata decizia luata de Kremlin ca raspuns la actiunile ,,neprietenoase" ale Chisinaului. Reprezentantii Ministerului moldovean de Externe califica hotararea drept una regretabila, mentionand ca vor ...continuare.

Tinerii simt ca au nevoie de acces usor la bani cash, chiar daca economisesc doar pentru plata facturilor

publicat 2024-01-10 22:15:03 (Adevarul)
Tinerii simt ca au nevoie de acces usor la bani cash, chiar daca economisesc doar pentru plata facturilor Tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani sunt de doua ori mai predispusi decat parintii lor sa isi majoreze alocarea de numerar, se arata intr-o analiza eToro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.