EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cancerul bucal: cum sa te autoexaminezi acasa si care sunt cele mai frecvente simptome

publicat 2024-01-13 22:15:03 (Adevarul)
Cancerul bucal: cum sa te autoexaminezi acasa si care sunt cele mai frecvente simptome Controalele dentare regulate sunt vitale pentru a depista semnele timpurii ale cancerului bucal. Insa expertii se tem ca dificultatile in obtinerea unei investigatii riguroase ar putea fi la originea unei cresteri de aproape 50% a numarului de decese cauzate de aceasta boala. ...continuare.

Romania ocupa locul opt in lume la rata mortalitatii, cu 13 decese la mia de locuitori

publicat 2024-01-13 21:00:13 (Mediafax)
Romania ocupa locul opt in lume la rata mortalitatii, cu 13 decese la mia de locuitori Haosul din sistemul de sanatate, unde medicii de la stat au ajuns la salarii comparabile cu cele ale medicilor din vestul Europei, desi in multe spitale lipsesc aparate precum CT sau RMN, se vede in toate statisticile legate de mortalitate, fie ca este vorba de mortalitate infantila, de rata mortalitatii prevenibile sau de decese la mia de locuitori. ...continuare.

Disperare si numar record de pacienti la UPU Arad. Medic: "Si noi suntem oameni si ne-am imbolnavit"

publicat 2024-01-12 16:15:04 (Adevarul)
Disperare si numar record de pacienti la UPU Arad. Medic: Si noi suntem oameni si ne-am imbolnavit Personalul de la Unitatea de Primiri Urgente Arad (UPU) nu mai fata fata celor care se prezinta cu diverse afectiuni, in special viroze, pneumonii si gripa. Au fost si sase decese ...continuare.

INSP anunta ca numarul cazurilor de gripa au explodat, in ultima saptamana

publicat 2024-01-11 19:45:14 (Money.ro)
INSP anunta ca numarul cazurilor de gripa au explodat, in ultima saptamana Un numar de 167 de cazuri de gripa confirmata de laborator si 4.168 de cazuri de gripa clinica au fost raportate, la nivel national, in saptamana 1-7 ianuarie, potrivit raportului Institutului National de Sanatate Publica (INSP). Totodata, au fost comunicate zece noi decese cauzate de virusul gripal. Potrivit raportului Centrului National de Supraveghere si Control […] ...continuare.

Primaria Timisoara investeste 4 mil. lei intr-o noua cladire dedicata invatamantului gimnazial

publicat 2024-01-11 18:45:27 (Ziarul-Financiar)
Primaria Timisoara investeste 4 mil. lei intr-o noua cladire dedicata invatamantului gimnazial Autor: Laurentiu Cotu Primaria municipiului Timisoara implementeaza un proiect de investitii de 4 mil. lei (800.000 de euro), TVA inclus, finantat din fonduri europene, pentru constructia unei noi cladiri la scoala gimnaziala nr. 13 din zona Calea Sagului. Cladirea ridicata de la zero cuprinde 7 sali de clasa si o sala de sport cu tribuna, potrivit unui comunicat de presa al primariei Timisoara. ...continuare.

OMS: virusul care cauzeaza COVID-19 este inca activ, chiar daca trece oarecum neobservat

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
OMS: virusul care cauzeaza COVID-19 este inca activ, chiar daca trece oarecum neobservat Aproape 10.000 de decese cauzate de COVID-19 au fost raportate in luna decembrie a anului trecut. ...continuare.

OMS: 'Virusul care cauzeaza COVID-19 este inca vivace'

publicat 2024-01-11 10:30:03 (Bursa)
OMS: 'Virusul care cauzeaza COVID-19 este inca vivace' Aproape 10.000 de decese cauzate de COVID-19 au fost raportate in luna decembrie, a anuntat miercuri Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), avertizand ca virusul este inca vivace, chiar daca poate sa treaca partial neobservat, informeaza AFP. ...continuare.

Haosul din sistemul de sanatate se vede in statisticile legate de mortalitate: Romania, locul opt in lume la rata mortalitatii, cu 13 decese la mia de locuitori

publicat 2024-01-09 21:15:17 (Ziarul-Financiar)
Haosul din sistemul de sanatate se vede in statisticile legate de mortalitate: Romania, locul opt in lume la rata mortalitatii, cu 13 decese la mia de locuitori Haosul din sistemul de sanatate, unde medicii de la stat au ajuns la salarii comparabile cu cele ale medicilor din vestul Europei, desi in multe spitale lipsesc aparate precum CT sau RMN, se vede in toate statisticile legate de mortalitate, fie ca este vorba de mortalitate infantila, de rata mortalitatii prevenibile sau de decese la mia de locuitori. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.