EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Jacinda Ardern, fost prim-ministru al Noii Zeelande, s-a casatorit cu partenerul ei de viata Foto

publicat 2024-01-13 12:45:02 (Adevarul)
Jacinda Ardern, fost prim-ministru al Noii Zeelande, s-a casatorit cu partenerul ei de viata Foto Jacinda Ardern, fost prim-ministru al Noii Zeelande, s-a casatorit sambata cu logodnicul ei, prezentatorul de radio si televiziune Clarke Gayford, in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat in prezenta unui important dispozitiv de securitate ...continuare.

Legenda Boris Becker cere o a doua sansa pentru Simona Halep, "cea mai inteligenta jucatoare"

publicat 2024-01-13 12:45:02 (Adevarul)
Legenda Boris Becker cere o a doua sansa pentru Simona Halep, cea mai inteligenta jucatoare Fostul tenismen urmareste evolutia cazului de dopaj al romancei. ...continuare.

Cum a transformat un roman o casa in paragina intr-o locuinta superba FOTO

publicat 2024-01-13 12:30:02 (Adevarul)
Cum a transformat un roman o casa in paragina intr-o locuinta superba FOTO Un roman care a cumparat un teren cu o casa in paragina, fara un plan exact, mai mult pentru a avea unde sa mearga in weekend la iarba verde, a reusit sa transforme vechea casa intr-o locuinta superba. ...continuare.

Reputat pediatru, despre temperatura la copii si cum scapam de "musafirii nedoriti". Cand trebuie sa mergem de urgenta la spital

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
Reputat pediatru, despre temperatura la copii si cum scapam de musafirii nedoriti. Cand trebuie sa mergem de urgenta la spital Temperatura la un copil care se joaca nu este intotdeauna este un semnal de alarma, mai ales daca nu este insotita si de alte simptome. Febra este un raspuns natural al organismului in lupta cu infectiile si nu este mereu periculoasa, sustine medicul pediatru Mihai Craiu. ...continuare.

Florinel Coman, raspuns negativ la ordinul lui Becali. Jucatorul lui FCSB demonteaza gaselnita patronului

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
Florinel Coman, raspuns negativ la ordinul lui Becali. Jucatorul lui FCSB demonteaza gaselnita patronului Finantatorul liderului pe cale sa strice angrenajul echipei. ...continuare.

Moscova a lansat un atac devastator cu rachete hipersonice asupra Ucrainei

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
Moscova a lansat un atac devastator cu rachete hipersonice asupra Ucrainei Fortele aeriene ucrainene au anuntat ca tara a fost supusa unui atac masiv cu rachete rusesti in primele ore ale zilei de sambata, fiind folosite inclusiv temutele rachete hipersonice ale Moscovei, conform informatiilor furnizate de Reuters. ...continuare.

De ce nu mai sustin elevii Evaluarea Nationala. "Directorii intervievati admit ca neparticiparea ridica media scolii"

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
De ce nu mai sustin elevii Evaluarea Nationala. Directorii intervievati admit ca neparticiparea ridica media scolii Ministerul Educatiei a dat publicitatii rezultatele unei cercetari privind neparticiparea elevilor la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a si la examenul national de Bacalaureat 2023, realizat pe baza datelor a aproape 176.000 elevi, din peste 5.800 scoli. ...continuare.

Povestea trista a savantului Ioan Borcea, fondatorul biologiei marine romanesti: a murit intepat de o vietate marina VIDEO

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
Povestea trista a savantului Ioan Borcea, fondatorul biologiei marine romanesti: a murit intepat de o vietate marina VIDEO Zoologul Ioan Borcea, fondatorul Statiunii Zoologice Marine de la Agigea, a murit dupa ce a fost intepat la un deget de o vietate rara gasita in adancul marii. ...continuare.

A patra zi de proteste: o noua runda de negocieri intre guvernanti si transportatori

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
A patra zi de proteste: o noua runda de negocieri intre guvernanti si transportatori Transportatorii si fermierii participa la o noua runda de negocieri cu reprezentantii ministerelor responsabile. Intre timp, protestatarii sunt din nou in strada. ...continuare.

Cutremur in judetul Timis. Ce magnitudine a avut seismul si unde s-a simtit

publicat 2024-01-13 12:15:02 (Adevarul)
Cutremur in judetul Timis. Ce magnitudine a avut seismul si unde s-a simtit Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 grade s-a produs, sambata, in judetul Timis, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.