EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horoscop marti, 9 ianuarie. Ce zodie primi o avansare la locul de munca

publicat 2024-01-08 20:45:02 (Adevarul)
Horoscop marti, 9 ianuarie. Ce zodie primi o avansare la locul de munca Potrivit Horoscopului de marti, 9 ianuarie, Berbecii se confrunta cu ceva tensiuni si reprosuri in relatia amoroasa, iar Racii pot fi vazuti extrem de bine de sefii lor. ...continuare.

Prapadul facut de "Fulger" in Constanta: s-a rasturnat cu masina, apoi i-a atacat pe medici VIDEO

publicat 2024-01-08 20:30:02 (Adevarul)
Prapadul facut de Fulger in Constanta: s-a rasturnat cu masina, apoi i-a atacat pe medici VIDEO In doar 24 de ore un tanar din Constanta, se pare sub influenta drogurilor, a ajuns sa aiba de-a face de doua ori cu politistii care, in final, l-au internat cu forta la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare. ...continuare.

Scandal in Marea Britanie din cauza etichetelor "Not for EU" de pe alimente. Oamenii sunt revoltati: "Mancam orice prostie"

publicat 2024-01-08 20:30:02 (Adevarul)
Scandal in Marea Britanie din cauza etichetelor Not for EU de pe alimente. Oamenii sunt revoltati: Mancam orice prostie Regulile post-Brexit din Marea Britanie care impun alimentelor sa poarte etichete "Not for EU" (Nu pentru UE) starnesc confuzie si reactii de dezgust ale cumparatorilor. ...continuare.

Cu sticla de vin la scoala. O eleva de clasa a V-a, din Ramnicu Valcea, a adus alcool in clasa ca sa le faca cinste colegilor

publicat 2024-01-08 20:00:02 (Adevarul)
Cu sticla de vin la scoala. O eleva de clasa a V-a, din Ramnicu Valcea, a adus alcool in clasa ca sa le faca cinste colegilor La Liceul Sanitar "Antim Ivireanul" din Ramnicu Valcea, a fost initiata astazi o ancheta interna in urma unui incident in care o eleva de clasa a V-a a adus o sticla de vin in prima zi de scoala din acest an. ...continuare.

Emitenti de ETF Bitcoin dau startul razboiului comisioanelor inainte de termenul limita de aprobare

publicat 2024-01-08 20:00:02 (Adevarul)
Emitenti de ETF Bitcoin dau startul razboiului comisioanelor inainte de termenul limita de aprobare O serie de administratori de investitii au dezvaluit luni comisioanele pe care intentioneaza sa le perceapa pentru fondurile tranzactionate la bursa (ETF) de bitcoin. ...continuare.

CES 2024: Samsung lanseaza noua gama de televizoare Neo QLED, MICRO LED, OLED si Lifestyle

publicat 2024-01-08 20:00:02 (Adevarul)
CES 2024: Samsung lanseaza noua gama de televizoare Neo QLED, MICRO LED, OLED si Lifestyle Samsung lanseaza noua gama de televizoare QLED, MICRO LED, OLED si Lifestyle la CES 2024. Anuntul marcheaza inceputul erei ecranelor AI prin introducerea unui procesor AI de ultima generatie, pregatit sa redefineasca perceptia utilizatorilor in ceea ce priveste capacitatile ecranelor inteligente. ...continuare.

Pune Vestul frana Ucrainei?

publicat 2024-01-08 20:00:02 (Adevarul)
Pune Vestul frana Ucrainei? Creste presiunea asupra cancelarului Scholz pentru a livra Ucrainei rachete de croaziera Taurus. Vestul ezita in continuare dar Kievul are urgenta nevoie de arme pentru a se apara de Rusia. ...continuare.

Motivele epurarilor recente din armata chineza. Rachete umplute cu apa si alte nereguli grave

publicat 2024-01-08 19:45:02 (Adevarul)
Motivele epurarilor recente din armata chineza. Rachete umplute cu apa si alte nereguli grave Armata chineza a folosit rachete umplute cu apa in loc de combustibil si silozuri neinchise corespunzator, acte de coruptie militara care au dus la la epurari dramatice in randul oficialilor de rang inalt, relateaza Bloomberg, citand serviciile secrete americane. ...continuare.

Primul ministru al Frantei a demisionat. Reactia lui Emmanuel Macron

publicat 2024-01-08 19:45:02 (Adevarul)
Primul ministru al Frantei a demisionat. Reactia lui Emmanuel Macron Élisabeth Borne si-a prezentat demisia, iar Emmanuel Macron a acceptat-o, a anuntat luni seara Palatul Élysée. ...continuare.

Constructorii de tractoare sufera de pe urma diminuarii comenzilor venite din Brazilia

publicat 2024-01-08 19:45:02 (Adevarul)
Constructorii de tractoare sufera de pe urma diminuarii comenzilor venite din Brazilia Brazilia produce multe culturi agricole ca niciodata si totusi fermierii din aceasta mare putere agricola isi reduc cheltuielile, ceea ce reprezinta o veste proasta pentru fabricantii de tractoare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.