EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Israelul va raspunde acuzatiilor de genocid la Curtea Internationala de Justitie

publicat 2024-01-12 07:15:17 (ProTV)
Israelul va raspunde acuzatiilor de genocid la Curtea Internationala de Justitie Israelul va raspunde, vineri, la acuzatiile aduse de Africa de Sud la cea mai înalta instanta a ONU potrivit carora operatiunea sa militara în Gaza este o campanie de genocid condusa de stat, care are ca scop eliminarea populatiei palestiniene. ...continuare.

Emiratele Arabe Unite si Kosovo semneaza un acord pentru eliminarea vizelor

publicat 2024-01-12 07:15:17 (ProTV)
Emiratele Arabe Unite si Kosovo semneaza un acord pentru eliminarea vizelor Emiratele Arabe Unite (EAU) si Kosovo au semnat un memorandum de întelegere care prevede scutirea de viza pentru cetatenii celor doua tari, a anuntat joi agentia oficiala a Emiratelor (WAM), noteaza AFP. ...continuare.

Gala ONE Friday Fights 47 se vede, vineri, de la ora 14:30, exclvis pe VOYO. ONE Fight Night 18 va fi pe Pro Arena

publicat 2024-01-11 23:45:14 (ProTV)
Gala ONE Friday Fights 47 se vede, vineri, de la ora 14:30, exclvis pe VOYO. ONE Fight Night 18 va fi pe Pro Arena Veste mare pentru fanii sporturilor de contact. "ONE Championship", o competitie globala de arte martiale mixte (MMA) renumita pentru evenimentele sale captivante si spectaculoase, va putea fi urmarita live online pe VOYO. ...continuare.

Nicusor Dan, despre protestul fermierilor: "Este un drept al lor"

publicat 2024-01-11 23:45:14 (ProTV)
Nicusor Dan, despre protestul fermierilor: Este un drept al lor Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca nu a fost consultat nici oficial, nici neoficial în legatura cu protestul din Bucuresti al fermierilor si al transportatorilor.   ...continuare.

Milioane de pesti au "fugit" din apa. Fenomenul aparut in mare care a facut sardinele sa sara pe plaja. VIDEO

publicat 2024-01-11 23:00:13 (ProTV)
Milioane de pesti au fugit din apa. Fenomenul aparut in mare care a facut sardinele sa sara pe plaja. VIDEO Milioane de pesti au esuat pe o plaja de pe o insula din Filipine, colorând coastele în argintiu. Expertii spun ca de vina ar fi un fenomen cunoscut sub numele de "upwelling". ...continuare.

Iranul a capturat un petrolier in Golful Oman, in urma unei dispute cu SUA legat de sanctiunile impuse Teheranului

publicat 2024-01-11 23:00:13 (ProTV)
Iranul a capturat un petrolier in Golful Oman, in urma unei dispute cu SUA legat de sanctiunile impuse Teheranului Iranul a capturat joi un petrolier implicat anterior într-o disputa Washington-Teheran privind transportul de titei sanctionat de SUA, a relatat presa de stat iraniana, citata de Reuters, potrivit News.ro.   ...continuare.

Medicii, asistenta si infirmiera de la Gorj, arestati preventiv. Cum s-a ales doctorul cu trei apartamente

publicat 2024-01-11 23:00:13 (ProTV)
Medicii, asistenta si infirmiera de la Gorj, arestati preventiv. Cum s-a ales doctorul cu trei apartamente Medicii, asistenta si infirmiera retinuti pentru pensionari pe caz de boala în schimbul unor sume de bani au fost arestati preventiv. O doctorita oftalmolog a fost arestata la domiciliu, pentru ca are 80 de ani. ...continuare.

Horoscop 12 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care cheltuie bani cu cap, sa-i ajunga o perioada mai lunga

publicat 2024-01-11 22:30:12 (ProTV)
Horoscop 12 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care cheltuie bani cu cap, sa-i ajunga o perioada mai lunga Horoscop 12 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. Dezvaluiri azi. O sa ne bucuram de o serie de rezolvari poate pentru ca vom descoperi cauza unor nereusite si vom îndrepta situatiile. ...continuare.

Analiza la Ministerul Educatiei: de ce 8% din elevii de gimnaziu nu au reusit sa termine scoala ca sa intre la Evaluare

publicat 2024-01-11 22:15:12 (ProTV)
Analiza la Ministerul Educatiei: de ce 8% din elevii de gimnaziu nu au reusit sa termine scoala ca sa intre la Evaluare O analiza realizata de unitatea de cercetare în Educatie arata ca 8% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au intrat în examenul de Evaluare Nationala pentru ca nu au terminat scoala. Specialistii au încercat sa afle motivele. ...continuare.

Rasturnare de situatie in Polonia. Presedintele ii gratiaza din nou pe cei doi politicieni condamnati la inchisoare

publicat 2024-01-11 22:00:12 (ProTV)
Rasturnare de situatie in Polonia. Presedintele ii gratiaza din nou pe cei doi politicieni condamnati la inchisoare Presedintele conservator polonez Andrzej Duda a anuntat joi ca îi va gratia din nou pe doi deputati membri ai partidului din care provine, formatiunea Lege si Justitie (PiS), care au fost arestati marti seara de politie din palatul prezidential.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.