EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum te poate imbolnavi grav carnea de pui. Greseala pe care o face toata lumea: efect devastator pentru sanatate

publicat 2024-01-12 11:15:17 (Puterea)
Cum te poate imbolnavi grav carnea de pui. Greseala pe care o face toata lumea: efect devastator pentru sanatate Cum te poate imbolnavi grav carnea de pui. Greseala pe care o face toata lumea: efect devastator pentru sanatateThe post Cum te poate imbolnavi grav carnea de pui. Greseala pe care o face toata lumea: efect devastator pentru sanatate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fermierii si transportatorii intra astazi in Bucuresti

publicat 2024-01-12 11:15:17 (Puterea)
Fermierii si transportatorii intra astazi in Bucuresti Este a treia zi de protest, iar fermierii incearca sa ajunga cu tractoarele si tirurile in Piata Victoriei. Sute de tiruri si tractoare se indreapra spre Bucuresti. Protestatarii au facut demersuri pentru realizarea cererii de protest pe care Nicusor Dan, Primarul general al Capitalei a oferit asigurari ca o va semna. Protestatarii vin de la […]The post Fermierii si transportatorii intra astazi in Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Raportul ASF arata ca doar 25% din pretul RCA reprezinta cheltuielile cu despagubiri, iar 75% incaseaza firmele de asigurari

publicat 2024-01-12 11:15:17 (Puterea)
Raportul ASF arata ca doar 25% din pretul RCA reprezinta cheltuielile cu despagubiri, iar 75% incaseaza firmele de asigurari Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) atrage atentia asupra faptului ca situatia reala din piata asigurarilor obligatorii RCA este cu totul alta fata de cea prezentata pana acum. Doar 25% di pretul politei RCA reprezinta plata daunelor, iar 75% incaseaza asiguratorii. In tarile civilizate din UE, cheltuielile asiguratorilor sunt intre 15-30%. De asemenea, […]The post Raportul ASF arata ca doar 25% din pretul RCA reprezinta cheltuielile cu... ...continuare.

Cursa de la Istanbul. Povestea campionului salvat de la inec, care a ajuns sa traverseze inot Bosforul

publicat 2024-01-12 11:15:14 (Money.ro)
Cursa de la Istanbul. Povestea campionului salvat de la inec, care a ajuns sa traverseze inot Bosforul Cameliu Costache are 55 de ani si face sport de… 50! Tatal sau l-a dus la inot dupa ce, la 5 ani, s-a rupt gheata cu el pe Lacul Tineretului si a fost la un pas sa moara. A facut si polo, a continuat cu triatlonul, iar de 6 ani participa in cele mai tari […] ...continuare.

3500 de cititori decid prioritatea nr.1 a Romaniei in 2024

publicat 2024-01-12 11:15:14 (Mediafax)
3500 de cititori decid prioritatea nr.1 a Romaniei in 2024 Hofi: Sondajul pe care l-am pregatit pentru tine, incepand de saptamana trecuta. Nu o sa alegem prioritatea pentru Romania a lui Ciolacu, neaparat. Te-am lasat pe tine sa alegi prioritatile Romaniei, sa decizi tu si te-am pus sa votezi intre urmatoarele 5. Dar unii au votat cresterea economica de peste 5% prin alocarea resurselor financiare rezultate din taierea cu 20% a numarului bugetarilor si alocarea fondurilor europene catre antreprenori, operatori privati si catre proiecte romanesti. ...continuare.

Agricultorii romani anunta ca protestele s-ar putea extinde in toata tara

publicat 2024-01-12 11:15:14 (Mediafax)
Agricultorii romani anunta ca protestele s-ar putea extinde in toata tara Alianta pentru Agricultura si Cooperare, prin organizatiile componente Federatia Nationala PRO AGRO, Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania - LAPAR, Uniunea Nationala de Ramura a Cooperativelor din Sectorul Vegetal - UNCSV si Asociatia Forta Fermierilor - AFF, anunta ca "isi exprima solidaritatea cu membrii fermieri care protesteaza la nivelul mai multor judete si la intrarea in Bucuresti". ...continuare.

Dezvaluiri de la nationala: "Nu e normal, unii inca sufera! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce cauta!"

publicat 2024-01-12 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Dezvaluiri de la nationala: Nu e normal, unii inca sufera! Nici pe la antrenamente nu prea mai au ce cauta! Daniel Pancu, selectionerul nationalei U21, e de parere ca fotbalistul roman inca mai are mult de invatat la capitolul nutritie si dezvaluie ca inclusiv la "tineret" sunt cazuri de jucatori care au probleme cu greutatea si obiceiurile nesanatoase. ... ...continuare.

Ultimatumul primit din partea mamei-agent de un campion mondial: "Daca nu donezi 30%, eu plec in Maldive si te descurci singur!"

publicat 2024-01-12 11:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimatumul primit din partea mamei-agent de un campion mondial: Daca nu donezi 30%, eu plec in Maldive si te descurci singur! Kylian Mbappe (25 de ani) a fost amenintat de Fayza Lamari, mama atacantului, sa cedeze aproape o treime din veniturile sale unei asociatiei caritabile "Inspired by KM, care ajuta 98 de copii defavorizati. Altfel, aceasta a anuntat ca nu-i va mai reprezenta interesele.Kylian Mbappe nu face un pas fara sa se consulte cu mama sa. ... ...continuare.

Netflix lanseaza vineri unul dintre cele mai asteptat filme ale anului 2024

publicat 2024-01-12 11:15:06 (Click)
Netflix lanseaza vineri unul dintre cele mai asteptat filme ale anului 2024 Dupa ce pelicula "Society of Snow", lansat in urma cu cateva zile, a avut un succes urias in Romania, un alt film, mult asteptat este lansat vineri si in tara noastra. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.