EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ucraina inregistreaza un deficit de rachete antiaeriene ghidate. Ajutorul aliatilor occidentali intarzie

publicat 2024-01-09 12:00:02 (Adevarul)
Ucraina inregistreaza un deficit de rachete antiaeriene ghidate. Ajutorul aliatilor occidentali intarzie Ucraina inregistreaza un deficit de rachete antiaeriene ghidate la aproape doi ani de la invazia pe scara larga lansata de Rusia, a declarat marti purtatorul de cuvant al Fortelor aeriene ucrainene, Iuri Ihnat. ...continuare.

Orientarea sexuala a cantaretei Taylor Swift, subiect de dezbateri in SUA

publicat 2024-01-09 12:00:02 (Adevarul)
Orientarea sexuala a cantaretei Taylor Swift,  subiect de dezbateri in SUA Un articol de presa care a lansat o serie de speculatii cu privire la orientarea sexuala a cantaretei Taylor Swift a declansat un val de emotii pe retelele de socializare. ...continuare.

Hotelul Coroana de Aur din Bistrita a fost vandut cu aproape 3,5 milioane euro catre fratii Moldovan, proprietarii Cramei Jelna

publicat 2024-01-09 11:45:30 (Ziarul-Financiar)
Hotelul Coroana de Aur din Bistrita a fost vandut cu aproape 3,5 milioane euro catre fratii Moldovan, proprietarii Cramei Jelna Autor: Miruna Diaconu CITR, in calitate de lichidator judiciar al hotelului Coroana de Aur, a vandut unitatea de cazare in schimbul sumei de 3,5 milioane euro catre fratii Moldovan, proprietarii Cramei Jelna. ...continuare.

Un roman stabilit in Spania a castigat 200.000 de euro la loto. Ce va face cu banii

publicat 2024-01-09 11:45:13 (ProTV)
Un roman stabilit in Spania a castigat 200.000 de euro la loto. Ce va face cu banii Un român stabilit în Spania a câstigat 200.000 de euro la loteria El Niño. El a cumparat singurul bilet de vânzare la barul din Viveiro, localitatea în care locuieste. ...continuare.

Interventie de chirurgie de schimbare a sexului, realizata in premiera in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi

publicat 2024-01-09 11:45:12 (Mediafax)
Interventie de chirurgie de schimbare a sexului, realizata in premiera in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi Interventia chirurgicala care a avut loc la Spitalul Arcadia din Iasi a durat 3 ore si reprezinta un raspuns direct din partea echipei medicale la nevoile persoanelor transgender care opteaza pentru aceasta procedura medicala, au trasmis reprezentatii spitalului. ...continuare.

Celula de criza la Hunedoara: se cauta pistolul furat de la un politist

publicat 2024-01-09 11:45:12 (Mediafax)
Celula de criza la Hunedoara: se cauta pistolul furat de la un politist Politia Hunedoara transmite, marti, ca la cautarile pistolului, pe raza comunei Criscior, participa 22 de politisti, 4 jandarmi si 3 angajati ISU. ...continuare.

Cum schimbi furnizorul de gaze naturale in 2024

publicat 2024-01-09 11:45:10 (Libertatea)
Cum schimbi furnizorul de gaze naturale in 2024 Pana in urma cu doi ani, piata de gaze naturale din tara noastra era dominata de cateva companii mari, care se ocupau atat de distribuirea, cat si de furnizarea gazelor naturale catre clientii finali. Dupa cum se stie, in momentul in care exista un monopol asupra pietei, consumatorul final nu are prea multe drepturi, motiv […] ...continuare.

Hamas foloseste arme nord-coreene in razboiul cu Israel, afirma agentia de spionaj de la Seul

publicat 2024-01-09 11:45:10 (Libertatea)
Hamas foloseste arme nord-coreene in razboiul cu Israel, afirma agentia de spionaj de la Seul Serviciul National de Informatii din Coreea de Sud (NIS) a confirmat, intr-un raspuns pentru CNN, informatii transmise anterior de postul de televiziune Voice of America, finantat de guvernul SUA, potrivit carora Hamas a folosit un lansator de grenade propulsate de rachete F-7, fabricat in Coreea de Nord. Agentia de spionaj a Selulului a precizat ca […] ...continuare.

Maximizeaza valoarea masinii tale cu DirektCar.ro: Avantajele vanzarii la licitatie auto online

publicat 2024-01-09 11:45:10 (Libertatea)
Maximizeaza valoarea masinii tale cu DirektCar.ro: Avantajele vanzarii la licitatie auto online In lumea vanzarilor auto, DirektCar.ro se impune ca o platforma inovatoare ce simplifica si optimizeaza procesul de vanzare a masinilor second-hand. In acest articol, vom explora avantajele de a utiliza DirektCar.ro pentru a vinde masina la o licitatie auto online, evidentiind beneficiile unui proces transparent si eficient. 1. Direktcar.ro – Control total asupra termenului de […] ...continuare.

Viscol in zona Moldovei, Munteniei si Dobrogei. Ger si minime de -21 de grade in Transilvania

publicat 2024-01-09 11:45:10 (Jurnalul-National)
Viscol in zona Moldovei, Munteniei si Dobrogei. Ger si minime de -21 de grade in Transilvania Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o noua atentionare cod galben de viscol, marti, pentru sudul Moldovei, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei. In aproape toata tara este in vigoare o informare privind gerul care cuprinde Romania. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.