EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




S-a tatuat intr-un sopron si a murit la putin timp. Incredibil ce a patit artistul tatuator dupa incident

publicat 2024-01-11 16:15:20 (ProTV)
S-a tatuat intr-un sopron si a murit la putin timp. Incredibil ce a patit artistul tatuator dupa incident Un barbat a murit la putin timp dupa ce a ales sa se tatueze într-un salon improvizat într-o magazie. Artistul tatuator a fost gasit vinovat pentru moartea clientului sau.   ...continuare.

Carambol pe Valea Oltului. Traficul se desfasoara cu dificultate in zona Calinesti

publicat 2024-01-11 16:00:18 (ProTV)
Carambol pe Valea Oltului. Traficul se desfasoara cu dificultate in zona Calinesti Un carambol în care au fost implicate doua autoturisme si un TIR a avut loc, joi, pe DN 7, în localitatea Calinesti.   ...continuare.

WizzAir a pierdut razboiul cu Tarom pe 36,66 milioane de euro. CJUE a dat dreptate romanilor

publicat 2024-01-11 16:00:18 (ProTV)
WizzAir a pierdut razboiul cu Tarom pe 36,66 milioane de euro. CJUE a dat dreptate romanilor WizzAir a pierdut procesul cu Tarom, prin care contesta un ajutor de stat de 36,66 de milioane de euro primit de compania de stat în perioada pandemiei. Curtea de Justitie a Uniunii Europene a dat dreptate partii române. ...continuare.

Cele doua adolescente din Hunedoara care s-au sinucis impreuna consumasera o substanta psihoactiva

publicat 2024-01-11 15:15:19 (ProTV)
Cele doua adolescente din Hunedoara care s-au sinucis impreuna consumasera o substanta psihoactiva Cele doua adolescente de 15 ani care s-au sinucis, la începutul lunii decembrie, aruncându-se de pe un turn de apa din orasul Lupeni, consumasera o substanta psihoactiva denumita popular "Cristal", releva datele expertizei medico-legale. ...continuare.

Klaus Iohannis va tine un discurs in Parlamentul European, primul dupa 6 ani. Presedintele roman, scenariu pentru sefia CE

publicat 2024-01-11 15:00:15 (ProTV)
Klaus Iohannis va tine un discurs in Parlamentul European, primul dupa 6 ani. Presedintele roman, scenariu pentru sefia CE Presedintele Klaus Iohannis va vorbi în plenul Parlamentului European la începutul lunii februarie, au declarat, joi, pentru AGERPRES, surse oficiale. ...continuare.

Judecatorii au amanat decizia in cazul celor doi fosti angajati ISU Prahova in dosarul Ferma Dacilor

publicat 2024-01-11 14:45:11 (ProTV)
Judecatorii au amanat decizia in cazul celor doi fosti angajati ISU Prahova in dosarul Ferma Dacilor Tribunalul Prahova a amânat pentru o saptamâna judecata în dosarul privind redeschiderea de catre DNA a urmaririi penale în dosarul care viza modul în care au fost facute controalele la mai multe pensiuni din Prahova, printre care si la Ferma Dacilor. ...continuare.

Doi soti au murit din cauza caldurii din casa, dupa ce au dat pornit un calorifer. Temperatura depasise 49 de grade Celsius

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Doi soti au murit din cauza caldurii din casa, dupa ce au dat pornit un calorifer. Temperatura depasise 49 de grade Celsius Doi soti din Carolina de Sud, în vârsta de 82 si 84 de ani, au murit din cauza caldurii excesive din casa, dupa ce au dat drumul unui calorifer. Temperatura din locuinta depasise 49 de grade Celsius. ...continuare.

Ce salariu are guvernatoarea romanca a Bancii Nationale a Moldovei fata de Isarescu de la BNR

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Ce salariu are guvernatoarea romanca a Bancii Nationale a Moldovei fata de Isarescu de la BNR Anca Dragu, guvernatoarea românca a Bancii Nationale a Republicii Moldova, va avea un salariu lunar net de circa 8.400 de euro pe luna, de aproape trei ori mai mic decât cel încasat de Mugur Isarescu, omologul de la BNR. ...continuare.

Locul din Romania unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Locul din Romania unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi Locul din România unde se ascunde o adevarata comoara. Doar aici se gaseste un ingredient unic pentru muraturi ...continuare.

Cele mai mari probleme ale sistemului e-Factura, pe care Seful Finantelor, Marcel Bolos, le ignora sau da vina pe utilizatori

publicat 2024-01-11 14:15:27 (ProTV)
Cele mai mari probleme ale sistemului e-Factura, pe care Seful Finantelor, Marcel Bolos, le ignora sau da vina pe utilizatori Sistemul e-Factura, respectiv digitalizarea facturarii în România, a început cu dreptul, declarativ, pentru seful Finantelor, Marcel Bolos, dar cu stângul pentru contribuabili, din cauza erorilor multiple ale platformei Finantelor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.