EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Radu Dragusin, prezentat oficial la Tottenham Hotspur. Fundasul a devenit cel mai scump fotbalist roman din istorie

publicat 2024-01-11 21:45:15 (ProTV)
Radu Dragusin, prezentat oficial la Tottenham Hotspur. Fundasul a devenit cel mai scump fotbalist roman din istorie Clubul englez Tottenham Hotspur a anuntat, joi seara, ca a obtinut semnatura fotbalistului Radu Dragusin. ...continuare.

Au fost deblocate aproape 8.000 de posturi in Sanatate, dar tot e prea putin. "Lista de asteptare depaseste 2 luni de zile"

publicat 2024-01-11 21:30:12 (ProTV)
Au fost deblocate aproape 8.000 de posturi in Sanatate, dar tot e prea putin. Lista de asteptare depaseste 2 luni de zile Sistemul sanitar, primeste o gura de oxigen. Joi au fost deblocate, aproape 8.000 de posturi în Sanatate.   ...continuare.

Liderul AUR, trimis la plimbare de fermierii blocati in Chiajna. "Lasa-ne protestul, Simion! Ati venit sa va faceti numarul"

publicat 2024-01-11 21:30:12 (ProTV)
Liderul AUR, trimis la plimbare de fermierii blocati in Chiajna. Lasa-ne protestul, Simion! Ati venit sa va faceti numarul Presedintele AUR, George Simion, a încercat sa intervina în protestul fermierilor blocati în Chiajna si le-a cerut jandarmilor sa le permita accesul în Bucuresti cu tractoarele.   ...continuare.

Romania a devenit membru fondator al Grupului Operativ pentru combaterea minelor marine in Marea Neagra

publicat 2024-01-11 21:15:10 (ProTV)
Romania a devenit membru fondator al Grupului Operativ pentru combaterea minelor marine in Marea Neagra România a devenit joi oficial membru fondator al Grupului Operativ pentru combaterea minelor marine în Marea Neagra! ...continuare.

Motivarea instantei in cazul lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis in Sibiu. Informatii despre interventia politistilor

publicat 2024-01-11 21:15:10 (ProTV)
Motivarea instantei in cazul lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis in Sibiu. Informatii despre interventia politistilor Patru minute este perioada scursa între momentul în care cei trei suspecti în cazul mortii lui Adrian Kreiner au parasit vila omului de afaceri si momentul în care politistii sibieni au ajuns la victima, potrivit informatiilor Curtii de Apel (CA) Alba Iul ...continuare.

Cum arata tunelurile Daniela si Alina, care vor strabate Muntii Carpati. Tehnologia moderna folosita de muncitori

publicat 2024-01-11 21:00:16 (ProTV)
Cum arata tunelurile Daniela si Alina, care vor strabate Muntii Carpati. Tehnologia moderna folosita de muncitori Dupa prea multi ani de asteptare, autostrada Sibiu-Pitesti începe sa devina realitate. Autoritatile promit ca spre finalul lui 2024 vom putea circula pe un nou tronson din soseaua de mare viteza si, în plus, avanseaza lucrarile la primul tunel forat în st ...continuare.

Statele europene care atrag cei mai multi muncitori de la noi. Cate CV-uri au trimis romanii firmelor de peste granita

publicat 2024-01-11 20:45:14 (ProTV)
Statele europene care atrag cei mai multi muncitori de la noi. Cate CV-uri au trimis romanii firmelor de peste granita Numarul românilor care îsi doresc în continuare sa îsi gaseasca un loc de munca în strainatate ramâne ridicat.   ...continuare.

Mai multi studenti evrei au dat in judecata Universitatea Harvard pentru antisemitismul din campus

publicat 2024-01-11 20:45:14 (ProTV)
Mai multi studenti evrei au dat in judecata Universitatea Harvard pentru antisemitismul din campus Universitatea Harvard a fost data în judecata de studenti evrei care o acuza ca a permis ca proliferarea galopanta a antisemitismului în campusul sau, relateaza Reuters, potrivit News.ro. ...continuare.

Masonii se dezic de arhitectul care pretinde ca a vandalizat monumente "pentru a repara onoarea ordinului masonic"

publicat 2024-01-11 20:30:15 (ProTV)
Masonii se dezic de arhitectul care pretinde ca a vandalizat monumente pentru a repara onoarea ordinului masonic Un arhitect din Bucuresti a fost retinut dupa ce a vandalizat, într-o singura noapte, mai multe biserici si monumente istorice din oras. ...continuare.

Rivalii lui Trump la nominalizare republicana pentru prezidentiale, circ si cuvinte grele. "O sa cadeti sub mese"

publicat 2024-01-11 20:15:14 (ProTV)
Rivalii lui Trump la nominalizare republicana pentru prezidentiale, circ si cuvinte grele. O sa cadeti sub mese Presedintele democrat Joe Biden si principalul sau rival republican, fostul presedinte Donald Trump, încep anul electoral la egalitate, cu 35% dintre intentiile de vot fiecare.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.