EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania nu scapa de iarna si temperaturi scazute! Care sunt cele mai afectate regiuni

publicat 2024-01-15 13:00:06 (Click)
Romania nu scapa de iarna si temperaturi scazute! Care sunt cele mai afectate regiuni Luni, 15 ianuarie, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rea. Meteorologii anunta precipitatii moderate, depuneri de polei si intensificari ale vantului. Atentionarea este valabila in intreaga tara, pana marti seara. ...continuare.

Secretul "vinului de gheata" produs in Romania. Gustul unic l-a cucerit si pe Papa Francisc

publicat 2024-01-15 13:00:05 (Antena3)
Secretul vinului de gheata produs in Romania. Gustul unic l-a cucerit si pe Papa Francisc "Vinul de gheata" este o bautura inedita produsa in Romania, iar gustul dulce si aromat a facut ca aceasta licoare sa fie la mare cautare in intreaga lume. ...continuare.

Emi (Noaptea Tarziu), despre sotia lui, Madalina, la probele dificile de la Power Couple Romania: "Am fost uluit de curajul ei"

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Antena-1)
Emi (Noaptea Tarziu), despre sotia lui, Madalina, la probele dificile de la  Power Couple Romania: Am fost uluit de curajul ei Power Couple Romania - La bine si la greu, show-ul care redefineste relatia de cuplu, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzata luni, marti si miercuri, de la 20:30. Competitia prezentata de Dani Otil aliniaza la start 9 cupluri de vedete pregatite sa treaca prin situatii limita si probe spectaculoase pentru a obtine titlul de primul Power Couple din Romania, dar si premiul cel mare, care poate ajunge pana la 50.000 de euro. ...continuare.

Guvernul pregateste adoptarea proiectelor care cuprind masurile agreate cu protestatarii

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Adevarul)
Guvernul pregateste adoptarea proiectelor care cuprind masurile agreate cu protestatarii Guvernul promite adoptarea in urmatoarea sedinta a proiectelor care cuprind masurile agreate pana acum cu transportatorii si fermierii, discutiile urmand sa fie continuate. ...continuare.

Podcastul lui Ionut Vulpescu - invitat, dirijorul Cristian Mandeal (sezonul 3, episodul 18)

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Adevarul)
Podcastul lui Ionut Vulpescu - invitat, dirijorul Cristian Mandeal (sezonul 3, episodul 18) A invatat maiestria baghetei de la Herbert von Karajan si Sergiu Celibidache; desi l-au educat doua nume consacrate pe scenele muzicale ale Germaniei, a fost si ramane intotdeauna, dupa modelul maestrilor, un roman asumat, desi aceasta nu a fost tot timpul un titlu de noblete. ...continuare.

Braileanul care era sa orbeasca un politist si un jandarm, pedepsit de instanta. Le-a aruncat o solutie chimica in ochi

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Adevarul)
Braileanul care era sa orbeasca un politist si un jandarm, pedepsit de instanta. Le-a aruncat o solutie chimica in ochi In urma unei interventii a organelor de ordine publica, barbatul a aruncat cu o solutie chimica spre un politist si un jandarm, provocandu-le arsuri oftalmologice. ...continuare.

"S-au incaierat la bar pentru o privire piezisa". Baiatul de 14 ani impuscat in Italia, victima unor mafioti

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Adevarul)
S-au incaierat la bar pentru o privire piezisa. Baiatul de 14 ani impuscat in Italia, victima unor mafioti Alexandru Ivan, minorul care a fost ucis vineri noapte, in parcarea unei statii de metrou de la periferia Romei, ar fi fost prins la mijloc intr-o disputa dintre doua bande rivale. ...continuare.

ROG Strix SCAR 17 (G733): o experienta de gaming exceptionala

publicat 2024-01-15 13:00:04 (Adevarul)
ROG Strix SCAR 17 (G733): o experienta de gaming exceptionala ROG Strix SCAR 17 (G733) se distinge drept alegerea perfecta pentru cei pasionati de gaming care isi doresc un laptop cu totul special. ...continuare.

Banca Transilvania finanteaza Softronic din Craiova cu 32 de mil. de euro pentru modernizarea a 19 locomotive electrice pentru CFR Calatori

publicat 2024-01-15 12:45:23 (Ziarul-Financiar)
Banca Transilvania finanteaza Softronic din Craiova cu 32 de mil. de euro pentru modernizarea a 19 locomotive electrice pentru CFR Calatori Autor: Mirabela Tiron Banca Transilvania acorda o finantare de circa 32 de mil. de euro companiei Softronic din Craiova pentru modernizarea a 19 locomotive electrice pentru compania de stat CFR Calatori. ...continuare.

Lantul de clinici Centrokinetic, fondat de medicul Bogdan Andrei, a preluat doua centre KineticPlus in Brasov si deschide a patra clinica din Bucuresti

publicat 2024-01-15 12:45:23 (Ziarul-Financiar)
Lantul  de clinici Centrokinetic, fondat de medicul Bogdan Andrei, a preluat doua centre KineticPlus in Brasov si deschide a patra clinica din Bucuresti Autor: Roxana Rosu Lantul de clinici Centrokinet, fondat de medicul Bogdan Andrei si la care fondul de investitii Agista are un pachet de 30%, a achizitionat doua centre KineticPlus in Brasov si deschide o clinica noua in zona Distor din Capitala, ajungand la o retea de sapte clinici. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.