EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Chef Sorin Bontea, secretul cele mai bune tocanite. La ce truc apeleaza de fiecare data cand o prepara

publicat 2024-01-10 14:00:04 (Click)
Chef Sorin Bontea, secretul cele mai bune tocanite. La ce truc apeleaza de fiecare data cand o prepara Cu siguranta ca atunci cand vorbim despre retete iubite de catre romani, vom pomeni destul de rapid si de tocanita! Iar daca doriti sa va ridicati mancarea la un alt nivel, atunci cu siguranta nu puteti ignora sfaturile oferite de Chef Sorin Bontea, pentru o tocanita de vis! ...continuare.

Surse: 'Photon Energy a conectat o centrala fotovoltaica solara de 3,9 MWp la reteaua din Romania'

publicat 2024-01-10 14:00:03 (Bursa)
Surse: 'Photon Energy a conectat o centrala fotovoltaica solara de 3,9 MWp la reteaua din Romania' Photon Energy Engineering Romania a finalizat si conectat la retea inca o centrala fotovoltaica, cu o capacitate de productie combinata de 3,9 MWp. ...continuare.

Cum arata Bianca Dragusanu fara extensii sau peruci. Vedeta s-a afisat cu parul natural: "Nu mai stiam nici ce culoare are"

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Antena-1)
Cum arata Bianca Dragusanu fara extensii sau peruci. Vedeta s-a afisat cu parul natural: Nu mai stiam nici ce culoare are Bianca Dragusanu s-a filmat cu parul natural si fara extensii pentru prima data, dupa mai multi ani. Diva se mandreste cu podoaba sa capilara. ...continuare.

Taxa de salubrizare scade la Bacau. A fost eliminata taxa unica pe locuinta dorita de primar

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Adevarul)
Taxa de salubrizare scade la Bacau. A fost eliminata taxa unica pe locuinta dorita de primar Consiliul Local Bacau a votat astazi taxa de salubritate pentru 2024, opunandu-se propunerii primarului de a impune o taxa unica pe locuinta si nu in functie de numarul de persoane care produc deseuri. ...continuare.

Cum vede PSD scenariul ajungerii lui Iohannis la sefia Consiliului European si care sunt posibilele piedici

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Adevarul)
Cum vede PSD scenariul ajungerii lui Iohannis la sefia Consiliului European si care sunt posibilele piedici Victor Negrescu, chestor al PE si vicepresedinte al Partidului Socialistilor Europeni, sustine ca presedintele Iohannis are teoretic sanse pentru o functie de sef al Consiliului European, insa sunt mai multe aspecte care trebuie luate in calcul, inclusiv configuratia politica a functiilor de top. ...continuare.

Indicele ROBOR la trei luni a scazut miercuri la 6,19% pe an

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Adevarul)
Indicele ROBOR la trei luni a scazut miercuri la 6,19% pe an ndicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut miercuri la 6,19% pe an. ...continuare.

Planul indraznet al comandantului-sef al armatei ucrainene pentru o contraofensiva care ar fi putut schimba cursul razboiului

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Adevarul)
Planul indraznet al comandantului-sef al armatei ucrainene pentru o contraofensiva care ar fi putut schimba cursul razboiului Comandantul-sef al armatei ucrainene Valeri Zalujnii avea un plan mult mai indraznet pentru contraofensiva, care trebuia sa aiba loc cu un an inainte de cea esuata din vara lui 2023, dar SUA au considerat ca este prea riscant, dezvaluie reporterul WSJ Yaroslav Trofimov, intr-o noua carte. ...continuare.

Emiterea peajelor in punctele de distributie MOL Romania a fost suspendata temporar

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Adevarul)
Emiterea peajelor in punctele de distributie MOL Romania a fost suspendata temporar Emiterea peajelor in punctele de distributie apartinand SC MOL Romania se suspenda temporar, incepand de miercuri, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. ...continuare.

Probleme la plata direct cu cardul bancar la validatoarele din mijloacele de transport in comun din Bucuresti

publicat 2024-01-10 14:00:02 (Adevarul)
Probleme la plata direct cu cardul bancar la validatoarele din mijloacele de transport in comun din Bucuresti Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (TPBI) informeaza ca, in perioada 10 -17 ianuarie 2024, ar putea aparea disfunctionalitati in plata cu cardul bancar direct la validatoare pentru calatoriile cu mijloacele de transport in comun. ...continuare.

Bitdefender: anul 2024 o sa fie dominat de atacuri de tip ransomware. Utilizatorii trebuie sa ramana informati cu privire la ultimele trenduri in domeniul securitatii cibernetice si sa prioritizeze strategiile de aparare

publicat 2024-01-10 13:45:21 (Ziarul-Financiar)
Bitdefender: anul 2024 o sa fie dominat de atacuri de tip ransomware. Utilizatorii trebuie sa ramana informati cu privire la ultimele trenduri in domeniul securitatii cibernetice si sa prioritizeze strategiile de aparare Autor: Alexandra Cepareanu Atacurile de tip ransomware - care blocheaza accesul la date si apoi solicita recompensa - vor persista in 2024 si vor ajunge la un stadiu de maturitate, anunta specialistii in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender printr-un comunicat. Practic, daca in trecut, atacatorii informatici dezvoltau amenintari cibernetice pentru distractie sau pentru a crea haos, in prezent sunt motivati de castigurile financiare si de posibilitatea de a transfoma atacurile in... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.