EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Cautam acest erou. A salvat un obiectiv strategic". Rusii au difuzat o filmare cu un soldat care atrage si evita o drona-kamikaze ucraineana | VIDEO

publicat 2024-01-15 18:45:12 (Libertatea)
Cautam acest erou. A salvat un obiectiv strategic. Rusii au difuzat o filmare cu un soldat care atrage si evita o drona-kamikaze ucraineana | VIDEO Soldatul rus „a atras o drona inamica pentru a salva un obiectiv strategic” si a evitat-o „cu maiestrie”, arata imaginile difuzate pe canalul Telegram al Regimentului 105 Infanterie al Corpului 1 Armata Donetk, preluate de portalul Lenta si de Komsomolskaia Pravda. Imaginile nu pot fi verificate independent. „Eroul din Districtul Militar de Nord a distras […] ...continuare.

Peste 750 de persoane, salvate de pe munte in decembrie, circa 280, transportate la spital

publicat 2024-01-15 18:45:11 (Jurnalul-National)
Peste 750 de persoane, salvate de pe munte in decembrie, circa 280, transportate la spital Peste 750 de persoane au fost salvate, in luna decembrie, de catre salvamontisti, aproximativ 280 dintre acestea fiind transportate la spital, iar sase au decedat pe munte, a informat, luni, Salvamont Romania. ...continuare.

Eurostat: Romania, printre tarile cu scadere a productiei industriale, in noiembrie

publicat 2024-01-15 18:45:11 (Income-Magazine)
Eurostat: Romania, printre tarile cu scadere a productiei industriale, in noiembrie Productia industriala a scazut cu 6,8% in zona euro si cu 5,8% in Uniunea Europeana in noiembrie 2023, comparativ cu perioada similara din 2022, iar Romania se afla printre tarile care au inregistrat un declin al acestui indicator, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica (Eurostat). In randul statelor membre UE pentru care […] ...continuare.

Dinamo, fara cel mai bun om in meciul cu Petrolul » Echipa gandita de Kopic

publicat 2024-01-15 18:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo, fara cel mai bun om in meciul cu Petrolul » Echipa gandita de Kopic Dinamo nu il va putea folosi pe Dennis Politic (23 de ani) in meciul cu Petrolul, primul al "cainilor" din 2024. Petrolul - Dinamo, din runda cu numarul 22 de Superliga, se joaca sambata, 20 ianuarie, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Dennis Politic, cel mai periculos jucator al lui Dinamo in prima parte a sezonului, este suspendat pentru cumul de cartonase. ... ...continuare.

Trei jucatori sauditi l-au refuzat pe Roberto Mancini! » Ce pretentii absurde au si cum a ripostat selectionerul!

publicat 2024-01-15 18:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Trei jucatori sauditi l-au refuzat pe Roberto Mancini! » Ce pretentii absurde au si cum a ripostat selectionerul! Roberto Mancini (59 de ani), selectionerul Arabiei Saudite, a ramas socat cand a aflat ca portarul Nawaf Al Aqidi si jucatorii Salman Al Faraj si Sultan Al-Ghanam nu vor participa la Cupa Asiei daca nu vor fi folositi ca titulari: "Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva in cariera. I-am dat afara din lot si n-o sa-i mai chem vreodata!"Nu are deloc viata usoara Roberto Mancini in Arabia Saudita, chiar daca incaseaza 30 de milioane de euro pe an. ... ...continuare.

Anunt important catre romani al salvatorilor, dupa noile cutremure din Vrancea

publicat 2024-01-15 18:45:06 (Click)
Anunt important catre romani al salvatorilor, dupa noile cutremure din Vrancea "In cazul seismelor, sistemul RO-ALERT nu va difuza notificari, anterior declansarii acestora". Este anuntul facut luni de reprezentantii salvatorilor de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, dupa ce in zona Vrancea s-au inregistrat dupa mult timp mai multe cutremure in cateva ore. ...continuare.

Cel mai asteptat serial al anului 2024 a fost lansat pe HBO, nu pe Netflix. Are o poveste care iti da fiori si o actrita de Oscar

publicat 2024-01-15 18:45:06 (Click)
Cel mai asteptat serial al anului 2024 a fost lansat pe HBO, nu pe Netflix. Are o poveste care iti da fiori si o actrita de Oscar Incepand de luni, 15 ianuarie, dupa cinci ani de pauza, HBO vine cu un nou sezon a uneia dintre cele mai cunoscute serii politiste ale ultimului deceniu. La fiecare inceput de saptamana, abonatii HBO Max vor putea viziona cate un nou episod din cele sase ale sezonului cu numarul patru. De asemenea, ...continuare.

Ce este creditul cu refinantare? 5 aspecte esentiale de stiut

publicat 2024-01-15 18:45:05 (Antena3)
Ce este creditul cu refinantare? 5 aspecte esentiale de stiut Creditul cu refinantare este o solutie pentru modificarea conditiilor si termenilor unui credit in derulare , prin accesarea unui credit nou de nevoi personale. ...continuare.

Sute oameni cu certificat de handicap pentru nevazatori, soferi intr-un judet din Romania, tara din UE cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere

publicat 2024-01-15 18:45:05 (Antena3)
Sute oameni cu certificat de handicap pentru nevazatori, soferi intr-un judet din Romania, tara din UE cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere Sute de oameni care au certificate de handicap ca nevazatori au si permis de conducere. Acest lucru a fost descoperit intr-un judet al Romaniei. ...continuare.

Pantera Carpatilor la vanatoare in Muntii Retezat. Ras surprins intr-o ipostaza rara VIDEO

publicat 2024-01-15 18:45:03 (Adevarul)
Pantera Carpatilor la vanatoare in Muntii Retezat. Ras surprins intr-o ipostaza rara VIDEO Un ras a fost surprins in imagini, manifestandu-se zgomotos, intr-o padure din Parcul National Retezat. Rezervatia din Hunedoara ofera conditii optime acestei specii supranumite "pantera Carpatilor". ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.