EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romanii ar putea primi un bonus din partea statului pentru a repara electrocasnicele stricate

publicat 2024-01-15 19:15:03 (Antena3)
Romanii ar putea primi un bonus din partea statului pentru a repara electrocasnicele stricate Oficialii europeni isi doresc sa extinda garantia electronicelor si electrocasnicelor si sa incurajeze clientii sa repare aparatele stricate, pentru a reduce poluarea mediului. Si romanii ar putea beneficia de un bonus pentru repararea electrocasnicelor stricate. ...continuare.

Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecului i se schimba intregul univers, Balantele scriu capitole noi in dragoste

publicat 2024-01-15 19:15:03 (Antena3)
Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecului i se schimba intregul univers, Balantele scriu capitole noi in dragoste Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. In aceasta perioada, Pluton intra in Varsator pentru 20 de ani, iar astrologul Cristina Demetrescu ne arata cum sa se pregateasca zodiile pentru schimbari. ...continuare.

Consumul de droguri in scoli, "prevenit" cu promisiuni si indiferenta | Nicio masura nu a fost implementata de autoritati

publicat 2024-01-15 19:15:03 (Antena3)
Consumul de droguri in scoli, prevenit cu promisiuni si indiferenta | Nicio masura nu a fost implementata de autoritati Problema consumului de droguri in scoli este tratata de toti si nerezolvata de nimeni. Desi au trecut 4 luni de la inceperea anului scolar, oficialii nu implementat nici macar o masura preventiva. ...continuare.

Ce spun hotelierii eleni despre noua taxa de rezilienta climatica? Cum vor fi afectati romanii

publicat 2024-01-15 19:15:02 (Adevarul)
Ce spun hotelierii eleni despre noua taxa de rezilienta climatica? Cum vor fi afectati romanii Turistii romani nu vor fi foarte afectati de introducerea taxei de rezilienta climatica in Grecia, deoarece tarifele de cazare au ramas la nivelul anului trecut, transmit hotelierii eleni. ...continuare.

"Bild" dezvaluie un document secret despre un posibil atac rusesc imaginat de armata germana. Reactia Berlinului

publicat 2024-01-15 19:15:02 (Adevarul)
Bild dezvaluie un document secret despre un posibil atac rusesc imaginat de armata germana. Reactia Berlinului Germania pregateste diferite scenarii pentru amenintarea rusa, a declarat luni Ministerul Apararii de la Berlin, dupa ce publicatia "Bild" a dezvaluit un document clasificat al Bundeswehr (forteler armate germane) care nu exclude o escaladare impotriva NATO in acest an. ...continuare.

De ce este ,,Blue Monday" cea mai deprimanta zi din an. Ce trebuie sa faci ca sa depasesti cu bine momentul

publicat 2024-01-15 19:15:02 (Adevarul)
De ce este ,,Blue Monday cea mai deprimanta zi din an. Ce trebuie sa faci ca sa depasesti cu bine momentul In fiecare an, a treia zi de luni din an este denumita ,,Blue Monday" sau ,,Lunea Trista". Aceasta zi este considerata ca fiind cea mai deprimanta din tot anul. ...continuare.

Fermierii au ajuns la o intelegere cu ministrul Agriculturii / Marius Micu: Probabil ca vom decide sa suspendam protestele / Barbu: Astept toti fermierii sa mearga acasa

publicat 2024-01-15 19:00:14 (Money.ro)
Fermierii au ajuns la o intelegere cu ministrul Agriculturii / Marius Micu: Probabil ca vom decide sa suspendam protestele / Barbu: Astept toti fermierii sa mearga acasa "O sa avem o intalnire in care o sa ne consultam, pentru ca o mare parte dintre solicitarile noastre au fost agreate de ministru. Probabil ca vom decide sa suspendam orice initiativa de a efectua proteste pana la ajungerea unui termen. La momentul in care se vor indeplini sau nu se vor indeplini, vom lua din nou decizia ce vom face in actul de reprezentare. Am agreat impreuna cu domnul ministru sa constituim grupuri de lucru, ca impreuna, in cadrul acestor grupuri de lucru, sa urmarim... ...continuare.

Bursa de la Bucuresti marcheaza al cincilea maxim istoric la rand

publicat 2024-01-15 19:00:14 (Mediafax)
Bursa de la Bucuresti marcheaza al cincilea maxim istoric la rand Astfel, indicele BET are un avans de 2,8% in prima jumatate din ianuarie si plus 3% in ultimele sase sesiuni, conform datelor agregate de ZF de la BVB. ...continuare.

Nava cargo americana, lovita cu o racheta balistica lansata de rebelii houthi in largul coastei Yemenului

publicat 2024-01-15 19:00:12 (Libertatea)
Nava cargo americana, lovita cu o racheta balistica lansata de rebelii houthi in largul coastei Yemenului Rebelii houthi au lovit luni, 15 ianuarie, cu o racheta balistica o nava de marfa detinuta si operata de SUA, in largul coastei de sud a Yemenului, in Golful Aden, a confirmat Comandamentul Central al SUA, intr-un comunicat. Nu s-au inregistrat victime sau pagube semnificative in urma atacului, iar vasul si-a continuat calatoria, transmite CNN. […] ...continuare.

Spencer Fanticola, filmat cand face surf printre delfini, la Rincon, in California. "Cel mai bun val din viata mea" | VIDEO

publicat 2024-01-15 19:00:12 (Libertatea)
Spencer Fanticola, filmat cand face surf printre delfini, la Rincon, in California. Cel mai bun val din viata mea | VIDEO Imaginile care care arata delfini sarind langa surferi, la Rincon Beach, langa Santa Barbara, in California, au fost distribuite de canalul de Instagram Surfline si preluate de Bild si USA Today Filmarea a fost realizata luna trecuta, la Rincon, una dintre cele mai populare pauze de surf din California de Sud. In imaginile inregistrate de Nick Liotta, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.